Lagovani UO
Skrz klienta vede cesta .. jako zadna ze sta. By vedla .. Nicmene muj zpatecnicky nazor zrejme v GM teamu neprevazi takze si muzete dal vesele yokarit. Kupredu leva, zpatky ni krok. Amen. Buh opatruj Ameriku.Hunter píše:A jak to člověče plánujete udělat?Kaj píše:Zakazeme Yoko.
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."
http://www.panslabyrinth.com/
http://www.panslabyrinth.com/
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Ty Ameriko, dobře víš, že já bych byl pro to, aby se zakázalo Yoko nejpozději (libovolné) včera. Cesta by vedla možná kdyby cokežby a možná lalala. Tvůj "zpátečnický" názor je možná v týhle době novejch GM minoritní, ale pokud mě paměť neklame, tak tenkrát (=nedlouho po rozšíření Yoka) byl majoritní. Jen byl právě problém no.Kaj píše:Skrz klienta vede cesta .. jako zadna ze sta. By vedla .. Nicmene muj zpatecnicky nazor zrejme v GM teamu neprevazi takze si muzete dal vesele yokarit. Kupredu leva, zpatky ni krok. Amen. Buh opatruj Ameriku.
Nexios
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
co zakázat yoko vypnout server nadobro a nezačít?:)Smoking píše:zakázat yoko a začít znovu od znova s počátečním nastavením serveru?Proč ne
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Konečně jsme se dostal k PCDeath Storm píše:to Hanted: ty pingy sou v poradkupokud se ti neobevuje zadny vyprsel casovy limit zadosti, tak to je v klidu...nooo tak ted nevim abych pravdu rekl...pokud ti nezatezuje zadny jiny program internet a bez yoka ti to taky laguje,.. budou to mozna ty lagy, ktery sou na DP
... v konektivite z tve strany to timpadem neni...skus trosku ponastavit UO, naformatovat, preinstalovat, moznaa....ale je to divny

- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Založ si postavu a vykopej se na clientu z NB doluSmoking píše:zakázat yoko a začít znovu od znova s počátečním nastavením serveru?Proč ne

Ono někteří hrající to ještě pamatují, já tak hrál asi rok, než přišel asist, xloop, loop, dual a podobné vychytávky, které následovalo yoko a možná, možná jednou, když nebudou Mikeeho v práci přetěžovat, tak budeme hrát na Phoenixu

-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Zakázat yoko a hrát s timhle je troško ironický, ne.. navíc ti, co už ten phoenix používaj, maj teď docela výhodu oproti ostatním (podle toho, co jsem viděl, nebudu rozebírat), tak sem z toho vedle)Deacon Frost píše:budeme hrát na Phoenixu
E: Možná by chtělo uvést důvod proč tohle zakázat a tohle povolit (jestli kvůli ovládání a chování programu - lagy, bugy, afk, zjednodušení/ztížení hry a proč)
Katatonia[Hated] - Samik[Hated]
http://hejtyd.xf.cz/
http://hejtyd.xf.cz/
Hral jsem jak na holem clientu,assistu,yoku, i pheonixu. Nevim no, jako ten Phoenix je opravdu uz cesta ku predu...
Btw:Pokud by mel Assist vic mista na hotkeye nez jenom "20 hotkeyu a dost" , tak bych na nem i hral. Vim ze se da spousta veci udelat v normalni ultime, ale precejnom vam spadne nak blbe uo, a mate po desktopu, a v dungu jste na chvilku mimo.
Btw, mel jsem starou verzi yoka a nepadala mi vubec. Ted jsem si stahl Yoko vendor, a uz me to pomalu a jiste zacina stvat. V dungu mi to pada co 2hodiny:).
Btw:Pokud by mel Assist vic mista na hotkeye nez jenom "20 hotkeyu a dost" , tak bych na nem i hral. Vim ze se da spousta veci udelat v normalni ultime, ale precejnom vam spadne nak blbe uo, a mate po desktopu, a v dungu jste na chvilku mimo.
Btw, mel jsem starou verzi yoka a nepadala mi vubec. Ted jsem si stahl Yoko vendor, a uz me to pomalu a jiste zacina stvat. V dungu mi to pada co 2hodiny:).
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
najradsej by som bral holy klient keby dokazal rozlisovat type/color a id objektov. Iba s dvoma typmi targetov (last, self) sa da fungovat...
Naposledy upravil(a) Castian dne 18.04.2009 23:04:45, celkem upraveno 1 x.
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
- Death Storm
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
tak mam pro tebe novou raduHanted píše:Konečně jsme se dostal k PCDeath Storm píše:to Hanted: ty pingy sou v poradkupokud se ti neobevuje zadny vyprsel casovy limit zadosti, tak to je v klidu...nooo tak ted nevim abych pravdu rekl...pokud ti nezatezuje zadny jiny program internet a bez yoka ti to taky laguje,.. budou to mozna ty lagy, ktery sou na DP
... v konektivite z tve strany to timpadem neni...skus trosku ponastavit UO, naformatovat, preinstalovat, moznaa....ale je to divny
. Odinstaloval jsem to.. smazal všechny soubory, stahnul nové, nainstaloval, ale dělá to furt
se na to asi vyprdnu

Death Storm[-Hated-] - necromancer
Silver Haze - cleric
Silver Haze - cleric
- Death Storm
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele: