tak drasticke metody neboli treba )Nymir píše:Odpojili vám net?Morlith píše:hlasim sa do poctu, ale ja mam iny dovod na to ze neklikam ! )
Maturita
Že je to fraška to říka každej, kterej už to má za sebou ale jsem si 100% jist ze kazdy urcite pocitil nervozitu pred zkouskou. Jinak nevím jak to je na jiných školách ale u nas byl sloh 30% znamky. Kamos dostal jednicku ze slohu a stejne ho vyhodili takze zase bych na sloh tak zase nevsazel. Také řict že si to stači jen jednou prečist neni zrovna dobré. Pochybuji že by nekdo dokazal mluvit 15minut o uměleckých směrech po jednom přečtení. Prostě si to na potítku všechno pořadně rozmyslet a hlavně nepanikařit pokud si vytahnu otazku kterou zrovna moc neumím. Jo a ještě něco pokud tedy zrovna nematurujete z matiky nabo z fyziky atd. Za svatak se to vazne naucit vsechno neda
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Ja nerikam, ze je to fraska, i kdyz uz ji mam za sebou, ale pokud nejedes na vyznamenani, tak svatak staci v pohode, at uz mas predmety jakykoli. Jinak ze slohu jsem mel jednicku a taky jsem malem vyletelDarkness píše:Že je to fraška to říka každej, kterej už to má za sebou ale jsem si 100% jist ze kazdy urcite pocitil nervozitu pred zkouskou. Jinak nevím jak to je na jiných školách ale u nas byl sloh 30% znamky. Kamos dostal jednicku ze slohu a stejne ho vyhodili takze zase bych na sloh tak zase nevsazel. Také řict že si to stači jen jednou prečist neni zrovna dobré. Pochybuji že by nekdo dokazal mluvit 15minut o uměleckých směrech po jednom přečtení. Prostě si to na potítku všechno pořadně rozmyslet a hlavně nepanikařit pokud si vytahnu otazku kterou zrovna moc neumím. Jo a ještě něco pokud tedy zrovna nematurujete z matiky nabo z fyziky atd. Za svatak se to vazne naucit vsechno neda
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
vubec, svatak je posledni volno pred maturitou na odreagovani a poradny vykaleni, ucit se mas chvili pred nim (nebo i po nem)Wrall Nightmare píše:Ja nerikam, ze je to fraska, i kdyz uz ji mam za sebou, ale pokud nejedes na vyznamenani, tak svatak staci v pohode, at uz mas predmety jakykoli. Jinak ze slohu jsem mel jednicku a taky jsem malem vyletel
hemeneks more gadzo vazelina!
- Stillwater
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
ze slohu jsem mel za 3 (nejhorsi znamka ve tride) a nakonec jsem to uhaluzil na vyznamenani... (vytahl jsem si ze 2 predmetu otazky ktery jsem ani nevidel)
Letos dela bratranek a kamos... bratranka doucuju matiku a nechapu co na ty skole dela, bo neumi ani scitat zlomky (stavebkar... nechtel bych aby mi projektoval barak)
Kazdopadne jak uz nekdo rekl, je dobry vyuzit pomucky co vam dovoli (treba atlas v jazyku na otazky na realie, tam staci ukazovat prstem a rikat co kde je... nebo ctenarak taky dokaze zachranil kdejakyho dutohlava)
Letos dela bratranek a kamos... bratranka doucuju matiku a nechapu co na ty skole dela, bo neumi ani scitat zlomky (stavebkar... nechtel bych aby mi projektoval barak)
Kazdopadne jak uz nekdo rekl, je dobry vyuzit pomucky co vam dovoli (treba atlas v jazyku na otazky na realie, tam staci ukazovat prstem a rikat co kde je... nebo ctenarak taky dokaze zachranil kdejakyho dutohlava)
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
Tak využít pomůcky. Nesmíte na to jít jako já.
Já, starej historiofil, no antiku zrovna moc nemusím. Když pominu to, že jsem si ze ZSV tasil Platóna kontra Aristotela, tak přišel dějepis.
*Vysoký číslo, vysoký číslo, chci táhnout vysoký číslo.*
"Tak co to tam máte? Áááá, troječka, no tak to je .. jen se podívám .. no jistě, Antické Řecko - Zlatý věk."
Přišel za mnou dějepisář na potítko řkouc: "No tak antika, to je krása, mhm?"
"Eeehm pane učiteli, jako zrovna ta antika, víte že mě nikdy moc nebavila."
"Ale jo, však to půjde i tak, no né? Tady jsem ti donesl dějepisnej atlas, tam máš všechno."
Otevřu ten atlas dada style a vidim tam stránku, na stránce mapu, na mapě všechny bitvy i s datama apod. Říkám si, no tak veliká pohoda, že. Little did I know, že někdo předemnou nedisponoval velikou úctou ke knihám. Zpátkuju listy na samej začátek .. středověk, starověk - Řím, teď už to bude ..
Egypt.
Tak počkat, buď jsem ve škole hodně chyběl já, nebo chybí něco tady. Řecko, Egypt, Řecko, Egypt.
Polozvedám ruku s polohlasným: "Pánčiteli .. ."
Ale pak si říkám, vem to Perikles, holt budu muset zalovit v paměti. A tak se i stalo.
Zazvonil zvonec a nudy je konec.
Já, starej historiofil, no antiku zrovna moc nemusím. Když pominu to, že jsem si ze ZSV tasil Platóna kontra Aristotela, tak přišel dějepis.
*Vysoký číslo, vysoký číslo, chci táhnout vysoký číslo.*
"Tak co to tam máte? Áááá, troječka, no tak to je .. jen se podívám .. no jistě, Antické Řecko - Zlatý věk."
Přišel za mnou dějepisář na potítko řkouc: "No tak antika, to je krása, mhm?"
"Eeehm pane učiteli, jako zrovna ta antika, víte že mě nikdy moc nebavila."
"Ale jo, však to půjde i tak, no né? Tady jsem ti donesl dějepisnej atlas, tam máš všechno."
Otevřu ten atlas dada style a vidim tam stránku, na stránce mapu, na mapě všechny bitvy i s datama apod. Říkám si, no tak veliká pohoda, že. Little did I know, že někdo předemnou nedisponoval velikou úctou ke knihám. Zpátkuju listy na samej začátek .. středověk, starověk - Řím, teď už to bude ..
Egypt.
Tak počkat, buď jsem ve škole hodně chyběl já, nebo chybí něco tady. Řecko, Egypt, Řecko, Egypt.
Polozvedám ruku s polohlasným: "Pánčiteli .. ."
Ale pak si říkám, vem to Perikles, holt budu muset zalovit v paměti. A tak se i stalo.
Zazvonil zvonec a nudy je konec.
Nexios
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
-
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
ma maturita byla hodne trapna z němčiny jsem si vylosoval německou kulturu vědel o ni nic, pruibehla za mnou ucitelka? "CO rikas"? " ale nevim vubec nic " z rukavu mi podala papirek a tam byla cela otazka napsana pak z cestiny, ze slohu jsem dostal 4, z gramatiky za 1 a pak sem si vylosoval Antickou literaturu( jediná otázka na kterou jsem se podival ) , tak za pomoci ctenarskeho deniku kam jsem si i vypsal kazdou otazku jako tahak sem dostal za 1 a celkove 2, z matematiky, ucitele jsem ve druhaku potkal v hospode jak hraje sipky a byl total nubik:_) tak jsem ho naucil hrat sipky , parili sme spolu, proste pohoda a od druhaku jsem nebyl uz ani 1x zkousenej a u amturity jsem si vytahl komplexni cisla, diferencialni a integralni pocet a matice , z kazdyho 2 priklady, kdyz jsem to videl nahlas jsem se zasmal bo to bych nezvladl ani kdyby me zabili:-) ucitel pribehl a poseptal mi vsechny postupy k reseni, a pak jedna z nejtezsich z fyziky jsem si vylosoval termonuklearni reakci, u toho jsem maximalne rekl jak se jmenuju potim se na potiku a necekane prijde ucitel a posepta mi naky zachytny body, u zkouseni mi dava nahlas otazky a po otazce mi tise povida odpoved a ja ji jen zopakuju a vsichni byly nadseni , tak za 2 jsem udelal :_) a pak jsem delal jeste praktickou z chemie, a to byl humus , delal jsem na te praci pres 2 roky ( Motorova paliva dneska a budoucnosti) tqak sem vypravel jakou barvu ma benzin , special nafta a spol a tu sem udelal bo to bylo jediny na cem mi zalezelo
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
to se máš já tohle udělal na konci druháku a v prváku mi bylo skoro 19Eliska píše:Přestupoval jsem ze školy na školu ( Z strojárny na obchodku, takže jsem si musel dát prvák ještě jednou) tak ještě lapím ve 3táku. Takže se těším an příští rok na Statní maturitu - ale přebežně počítám s tím, že ji neudělám .
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
No u nas byl typek ktery mu bylo 24 kdyz maturoval. Jsem se byl podivat na jeho mature. Maturoval z dejepisu 2.sv valka(asi njelepsi otazka) POte z anglictiny Sport(Byli jsme sportovní skola) pak z TSP (teorie sportovni pripravy)=predmet zadarmo. Nakonec z cj a tam si vytahnul Proklete basníky. Nevedel zhola nic, ale dokazal mluvit 12 minut o absintu a nevazanym sexu no.. Dostal za 4 a sel:D MYslim ze rekl jen jedno jmeno autora a dilo. JInak porad jen oni pili absint, ktery mel halucinogeni ucinky oddavali se nevazanemu sexu atd....
Nebo samozdrejme muzete pouzit triky jako fuj 13 tu nechci, ale pane Novaku jen si ji vemte a nebudte pověrčiví. (kamos udelal se proste naucil jen trinacku:D)
Jinak statani maturity bych se nebal, protoze pokud gympl bude mit stejnou maturitu jako uciliste s maturitou tak ten kdo to neda tak vazne nevím:D No offence
Nebo samozdrejme muzete pouzit triky jako fuj 13 tu nechci, ale pane Novaku jen si ji vemte a nebudte pověrčiví. (kamos udelal se proste naucil jen trinacku:D)
Jinak statani maturity bych se nebal, protoze pokud gympl bude mit stejnou maturitu jako uciliste s maturitou tak ten kdo to neda tak vazne nevím:D No offence
Naposledy upravil(a) Darkness dne 16 dub 2009 22:32, celkem upraveno 1 x.
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
- Carolyn
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
V rámci svého sobectví doufám, že ty státní maturity příští rok budou, protože ty základní úrovně češtiny a angličtiny jsou tak pro mateřinku, alespoň co jsme si tak různě zatím zkoušeli... Ty vyšší už jsou horší, ale zatím neexistuje díkybohu jediný důvod, proč si brát Véčko... ^_^
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu