Lagovani UO
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Tak chvily pinguj DP, treba mas nakej problem v konektivite. Jeden ztracenej packet je schopnej zasekat clienta na 30 sec, tezko rict co ti to dela, kdyz nemas ani podezreni.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Ani nevim. Zacalo mi to delat az v dobe, kdy uz sem nehral a jen refreshoval acc a byl sem linej to zkoumat. :) Pomohlo, kdyz sem si uroven zabezpeceni prepnul z high na medium(firewall Zone Alarm Pro).
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
- Death Storm
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Hele presne to co popisujes je chyba konektivity...kdyby to bylo neco s nastavenim atp. tak by to nebylo jednou za cas...jediny co ti skusim poradit napis si ping nekam, nekam blizko...esi mas spojenej internet s nekym skus pingovat server..pokud nee napis do comanderu
ping www.seznam.cz -t -l 1024 (treba,.. tam se to pozna vetsinou spolehlive)..
no a pokud ti to haze pingy treba 10 20 40 80 10 20 40 80 tak je to v poho(seznam kolisa)
no a pokud se ti obevi treba 20 40 580 - tak uz je to divny...ale i to se muze stat
no a pokud se ti nedejboze ukaze Vyprsel casovy limit zadosti...je to to co si myslim...
nemusi to byt zalezitost jenom wifi...muze to byt neco spatne v rozvodech, zapojeni, siti proste cokoli...kor esi mas treba ten novej system co se rozvadi internet po 230ti...
tak to vyzkousej a napis vysledky...
gl
no a pokud ti to haze pingy treba 10 20 40 80 10 20 40 80 tak je to v poho(seznam kolisa)
no a pokud se ti obevi treba 20 40 580 - tak uz je to divny...ale i to se muze stat
no a pokud se ti nedejboze ukaze Vyprsel casovy limit zadosti...je to to co si myslim...
nemusi to byt zalezitost jenom wifi...muze to byt neco spatne v rozvodech, zapojeni, siti proste cokoli...kor esi mas treba ten novej system co se rozvadi internet po 230ti...
tak to vyzkousej a napis vysledky...

Death Storm[-Hated-] - necromancer
Silver Haze - cleric
Silver Haze - cleric
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
Death Storm píše:Hele presne to co popisujes je chyba konektivity...kdyby to bylo neco s nastavenim atp. tak by to nebylo jednou za cas...jediny co ti skusim poradit napis si ping nekam, nekam blizko...esi mas spojenej internet s nekym skus pingovat server..pokud nee napis do comanderu
tak to vyzkousej a napis vysledky...gl
Ty pingy sou asi divné, hazí mi to čas 13, 14, 40, 15, 17 atd...
A nemůže to být třeba tím, že nejsem na Adminu ale na jiném účtě?

- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
Ja to mam taky a je to ztracenejma packetama na wifine.... Novejsi hry mi na to vubec nereagujou ale nas inteligentni client to dycky rozdejchava pul minuty. Diky tomu uz si dobrejch 2,5 roku nezahraju poradny pvp.
professional mindfucker
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
No vidíte to. Já (UPC, 15mego) ten seznam pinguju naprosto stabilních 9-10-11, když mi to kolísá, tak na 12 a stejně mi to na DP někdy běhá tak, že kolem mě lidi skáčou jak Magic Johnson v nejlepších letech. Někdy v pohodě, jo, někdy prostě lagéro i když není žádnej racionální důvod. V žádný jiný hře jsem takovejhle problém nikdy neměl a že já hraju vlastně skoro pouze online. Nevím no.
Přestal jsem to řešit.
Přestal jsem to řešit.
Nexios
- Death Storm
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
to Hanted: ty pingy sou v poradku
pokud se ti neobevuje zadny vyprsel casovy limit zadosti, tak to je v klidu...nooo tak ted nevim abych pravdu rekl...pokud ti nezatezuje zadny jiny program internet a bez yoka ti to taky laguje,.. budou to mozna ty lagy, ktery sou na DP
... v konektivite z tve strany to timpadem neni...skus trosku ponastavit UO, naformatovat, preinstalovat, moznaa....ale je to divny 

Death Storm[-Hated-] - necromancer
Silver Haze - cleric
Silver Haze - cleric
- Anhillatior
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele: