wooow tys prisel z _? tyjooo ty ses boreecAnhillatior píše: EH kdybych z _ neprisej, tzak by to bylo i vtipny... _ mam nainstalovany ve virtualnim PC a nekdy lognu..Ale jen kdyz neni co Delat

*krouti hlavou*
wooow tys prisel z _? tyjooo ty ses boreecAnhillatior píše: EH kdybych z _ neprisej, tzak by to bylo i vtipny... _ mam nainstalovany ve virtualnim PC a nekdy lognu..Ale jen kdyz neni co Delat
Už jen ten podpis je svahilský běs..Death Storm píše:wooow tys prisel z _? tyjooo ty ses boreecAnhillatior píše:Uhaha, som king of luzrsbow before you :-* tak to jo neni co resit...fakt se omlouvam...
*krouti hlavou*
No tak za a, 14 a 14 je 28 za b, nikdo tu netvrdi co je lepsiAnhillatior píše:Vite co em to pripomina??
15 zaku chodi di skoly 14 chodí na 1 a 14 na druhou, a snaží se říct jak je ta jejich lepší než ta jeho.. ale mu e to jedno (mě) on si stojí za svým..
Anhillatior píše:Ja nevim.. vy se me t snazite presvecit pouzivej yoko.. ja ho pouzivam, a navrhuju tu jesi by se nemoh zavest razor ze bych resel na nej....
Mozno jeden z dalsich dovodov, preco su na DP take lagy.. :PAnhillatior píše:Proste sem yoko nepochopil.. no spis pochopit nechci a je mi to jedno .. už se nebudu vyjadrovat......
To vis, nova dobaMechac píše:Razor je takovej vylepsenej assist, proti yoku vynika predevsim jednoduchosti. Hlavne neni treba psat zadny scripty a primo nahravat, coz je dost podstatny zjednoduseni.
Pokud nekdo potrebuje aby za nej nakej externi script delal veci jako vypiti GH pri 50% hp, tak by si mel nafackovat.