Training zbrane

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Training zbrane

Příspěvek od Miki »

Ahojky, spise otazka na GM team. Neuvazuje se o rozsireni arezenalu Training zbrani.Myslim si ze by to bylo prinosem takovej sekacek a kudlicka. Nebo kattana,cutlass.
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

myslim ze pomalejsi zbrane sou tam umyslne..
hemeneks more gadzo vazelina!
Beruska
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Beruska »

Training regy bys nechtel?
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Dave Lister píše:myslim ze pomalejsi zbrane sou tam umyslne..
Tzv, pomalejsi zbrane, to znamena ze sparring je furt vyhodnejsi, protoze nez bouchnes scimicarem(jedna z tech pomalejsich jednorucek). tak bouchnes sekackem 2x. super no.
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Beruska píše:Training regy bys nechtel?
Raci nepostuj, kdyz nemluvis k veci.
Beruska
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Beruska »

Miki píše:
Mluvim k veci, jen jsi to asi nepochopil (no offence), napisu to tedy jinak. Vytrenovat postavu ma trvat urcitou dobu, timto smerem by se to tedy ubirat nemelo... prehrsel ruznych treningovych ustupku apod. povede jen k dalsim a dalsim lehce vytrenenym charum.
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Beruska píše:
Miki píše:
Mluvim k veci, jen jsi to asi nepochopil (no offence), napisu to tedy jinak. Vytrenovat postavu ma trvat urcitou dobu, timto smerem by se to tedy ubirat nemelo... prehrsel ruznych treningovych ustupku apod. povede jen k dalsim a dalsim lehce vytrenenym charum.
Tak ja nevim , treba jako trenit vsechny troje bojovky za 1 mesic v cechu nebo rok... hmm.. raci si vyberu prvni variantu. Abych mohl honit takove prasive pk , jako jsi ty:p
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Kamos nasekal bojovy skilly asi za 3 tejdny v maze bez trein zbrani. Uz to mi prijde dost rychle. Toz tu Miky zas neplakej nad picovinama a bez radsi hrat.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Inkvizitor Dan píše:Kamos nasekal bojovy skilly asi za 3 tejdny v maze bez trein zbrani. Uz to mi prijde dost rychle. Toz tu Miky zas neplakej nad picovinama a bez radsi hrat.
No hele ja dnes zkousel ty train kvery, a pochvil isem se fakt vratil k obyc klubu a obyc sparr ... pac to byla tragedie :p
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

No kluci to zkouseli taky a mam teda opacne info. Na mape jsem mel neustale hlasky typu: Huh za 15 minut uz 2,5 gain atd.
professional mindfucker

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Lucky píše:
Inkvizitor Dan píše:Kamos nasekal bojovy skilly asi za 3 tejdny v maze bez trein zbrani. Uz to mi prijde dost rychle. Toz tu Miky zas neplakej nad picovinama a bez radsi hrat.
No hele ja dnes zkousel ty train kvery, a pochvil isem se fakt vratil k obyc klubu a obyc sparr ... pac to byla tragedie :p
Lucky konecne, oni ty suprovi lidi co sem posti, vubec ty zbrane ani nezkouseli si myslim ja:-)
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Miki píše:
Lucky píše:
Lucky konecne, oni ty suprovi lidi co sem posti, vubec ty zbrane ani nezkouseli si myslim ja:-)
Tak kamarad co prave vykopal warriora si je taky desne pochvaloval .. tak sem je vytah na par hb ... a sel zas zpatky k medvedovi ... pac to lezlo lip a moch sem pri tom cumet na filma. Pokud maj mit tyhle zbrane nejakej smysl tak by to urcite melo bejt proste poznat a ne soupnout gain o 0,001% + nakou dmg, nez sem si s clubem dal zombika na hb (s 80 +/-) tak jsem si udelal caj )
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

No bud rychle trenis, nebo rychle harvis... to si hold musis vybrat... nebo si vem +5 zbran na hb a budes trenit i vydelavat, ale oboji pomalejc.
professional mindfucker

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Samial
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samial »

Chtěl bych vznést dotaz, zda se dnešní úprava training zbraní týká všech nebo pouze nově zakoupených kusů?
Katatonia[Hated] - Samik[Hated]
http://hejtyd.xf.cz/
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

24.03.2009 19:38:13 - Moira
- Upraven gain z training zbrani (smerem nahoru).

Nadherna zprava, pro hrace , ktery nechteji sparringovat. Ale nebranil bych se vymeneni zbrane na sw z Scimicaru na Katanu nebo Cutlass.
Unknown
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Unknown »

Inkvizitor Dan píše:No kluci to zkouseli taky a mam teda opacne info. Na mape jsem mel neustale hlasky typu: Huh za 15 minut uz 2,5 gain atd.
ty zbrane sou hrozny i po uprave a nepocitam ten fakt ze sou nejaky vyjebly u clerika sem mel 57 rl mf ted po zmene sem vzal do ruky club a uz mam 18.2 mf rl... i po resetu pc takze nvm no... psal sem page ale odezva zadna :wink:
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Unknown píše:
Inkvizitor Dan píše:No kluci to zkouseli taky a mam teda opacne info. Na mape jsem mel neustale hlasky typu: Huh za 15 minut uz 2,5 gain atd.
ty zbrane sou hrozny i po uprave a nepocitam ten fakt ze sou nejaky vyjebly u clerika sem mel 57 rl mf ted po zmene sem vzal do ruky club a uz mam 18.2 mf rl... i po resetu pc takze nvm no... psal sem page ale odezva zadna :wink:
Dnes se mi stalo neco podobneho, stacilo napsat PAGE , a gm , ktere bylo online mi to do 15minut vratilo.
Unknown
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Unknown »

Unknown píše:
ale urcite sem zklamanej, cekal sem viditelnejsi gain, nikoliv tento... a kdo rika ze to je perfekt tak to asi nezkousel... protoze porad maj lidicky z 'cechu' lepsi podminky... nez lidi co by si to sly odpracovat na hb atp...
Unknown
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Unknown »

Beruska píše:
Miki píše:
Ja to taky napisu jinak... Takze zruste cechy vsici vemte do hnat training zbrane a huraaa do prirody kdyz se stim da lehce namaxovat tak urcite nebude nikdo proti zrusit cechy :lol: a jak tady pan beruska napsal zda bys nechtel i training regy mno uznavam super napad gmka prosim udelejte prskum training regy [ zruste rust skillu bez techhle training regu ] a bude to super on si tady pan urcite maxne prska na hb kdyz to prece vede k lehce vytrenenym charum :lol:
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Miki píše:
aneb > "Radejii nepostuj, kdyz "nemluvis" co chci slyset!"

Pomalejsi zbrane tam sou samozrejme i z toho duvodu, ze jednim ucelem je i potvoru -zabit- ... ... A Ne opravdu... Ne a proste ne. nemas prijit k etinovi a dat max sword... prijit k ogrovi a dat max fenc....
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Odpovědět