Tak já osobně nevim kdy mě kdo viděl naposled v chráněným dole na Homare, to tak možná když se Homare zpřístupnilo, tak sem tam párkrát naběhl a to ještě k tomu s warem. Ale to je jedno, to je asi osobní věc mezi mnou Danem a Byotchem.
A k tomu, že se prý hated bojí hrát cove pvp a leze rači za PK do dungu asi toto: Já myslim, po cove pobíháme docela často. Alespoň úzká skupinka z nás. Já s Wrallem docela pravidelně. Ostatní z gildy fungují tak nějak na baterky:p . Jim se musí napsat, že někdo jde dung nebo že se de cove, ne že by automaticky chodili na mapu.
Za další pro Dana:
Kdyby si někdo nevybrečel CH/O runy aby frakce ochraňovaly modrý, tak mi věř, že se počet dobíhajích PK určitě sníží. Beru do toho dungu za wara docela dobrej ekvip...A proto nejsu zvědavej na to, aby tam na mě naskákalo 10 chaosů nebo orderů, který pro "doběhnutí" PK v dungu nemusí udělat prakticky nic. Maximálně zkontrolovat runy a v případě, že jedna z nich svítí, tak obepsat kamarády a jste v dungu. O tom, že PK při dobíhání neprokazují žádnej skill, tak to je docela k smíchů zvlášť když to porovnáš s frakcema (+ ještě nějaké nevýhody):
-PK si dungy musí oběhnout a zjistit kde je výprava X Frakční jen mrknou na runy a hotovo (nemusí nic hledat, trackovat, kontrolovat monstra kde jaký chybí, odhadovat v jaké části dungu asi tak modří jsou atd. - i tohle je v podstatě skill)
-PK musí čekat na hlídače X Frakce tohle nezná
-PK si musí stoupnout tak, aby je modří netrackli/neviděli - v případě že ano, můžou kopat.. X Frakce jen naportuje na hlavy PK a využije moment překvapení...
-PK mají pouze jeden pokus na doběhnutí výpravy X Frakce jich mají nekonečně mnoho
atakdále atakdále, to sem si jen teď tak z fleku vybavil
Tak mi tu prosim tě, Danečku, nevykládej o tom, kdo je skill a kdo není
Další důvod, proč někdy do dungu chodíme ve větším počtu, je to, že je nás zkrátka na mapě hodně, tak si nevybíráme, kdo půjde a jdem holt všichni.
Dříve když frakce runy kopaly na předem určený místo, tak jsem já a např. s tebou jmenovaný tonckem šel doběhnout výpravu třeba ve dvou....Aloha