Co je asi horsi, Pit nebo Nepit.
Co je asi horsi, Pit nebo Nepit.
Pisu jsem z hlediska moc nepijiciho, a dneska to bylo fakt zabanve.Staci jsem napsat svou prihoadu z vecera, a vsem bude lepe. Dobrou:ppp
Re: Co je asi horsi, Pit nebo Nepit.
spravil si pivo, vodku a bechera a poblil stol ?Miki píše:Staci jsem napsat svou prihoadu z vecera, a vsem bude lepe. Dobrou:ppp
- Cpt.Rookie
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
svetlano?:pMiki píše:Tak se vsem omlouvam, vcera to bylo docela drsny. A trochu se to zvrtlo. Proste kamaradovy narozeniny a muj svatek:p
it's legal to be a loozer! :p
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
- Legend Of Pain
- Pencil Master
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Tak ano. Ale zase vocamcaď pocamcaď.Cpt.Rookie píše:Co je to za blbou otázku? Samozřejmě, že je horší nepít.
Nexios
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Ja treba piju jednou za mesic do hovinek a bych vsechno ze mne za ten mesic spadlo. Sice druhej den je mi blbe ale riakm si az zase za mesic.
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Nevím, proč je to psané velkými písmeny, ale jinak záleží na každém. Já osobně piju, o víkendu, ale jen tak do nálady protože střízlivý se tak nebavím, nic si tím nedokazuju, nikde nevybuřuju, nedělám žádný bordel. Ale otázka jestli je lepší pít, nebo nepít, je podle mě zvrácená, už jen proto, že pořád je alkohol droga a asi všichni víme, co to s lidma dělá a i to ničení mozkových buněk, pokud je někdo fakt alkoholik...