Hlídané doly

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Anger píše:¨si tam jednou skoc za red karmu.
To máš těžký. Jednak pak zkus třeba za crafta bez mystiku utéct pkčku, a taky tě nikdo nenutí běhat zrovna na Homare. Vadí ti? Nechoď tam, existuje spousta dolů, kde najdeš kopáče a nejsou tam měšťáci. Jsou lidi, co se přes něj dostanou...(Sice nevim jak, ale to už zas například není můj problem).
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

ja tam nechod a skus kopat za clera.
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

A co zjistím, když tam půjdu za klerika? Jinak jsem rád, že i když do dolů nechodíte, umíte o tom tak dobře vyprávět. Rád se přiučím. Vždycky jsem tušil, že ti, kteří hrají za pk, toho o světe Ulimy vědí nejvíc.
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Papez píše:A co zjistím, když tam půjdu za klerika? Jinak jsem rád, že i když do dolů nechodíte, umíte o tom tak dobře vyprávět. Rád se přiučím. Vždycky jsem tušil, že ti, kteří hrají za pk, toho o světe Ulimy vědí nejvíc.
no tak na clerovi sem kopa kdysi asi na nakejch 70-80 skillu? tak nak. Jinak sem dycky slohnul angerovi crafta a sel kopat do prirody do sutru... vim asi sem jinej ... no, ale je to tak.
Tudis to hodnotim z pohledu pprevazne pk... ale aj trochu kopace.
Tudis me napadlo ze milice/mestak s holejma rukama, by mohli vyresit vas (tvuj) problem. Co je na tom spatne .. mel bys prece hlidanej dul ne? ...
E: kdyz pujdes za clerika tak pokud nejsi v cistym afku a nebo nejsi uplne neschopnej tak tu odpadne brekot ze chces chraneny doly, protoze craft pk utect neumi :cry:
A abys videl ze nekecam hodim sem rozhovor (takle nejak se to fakt stalo) kdy sel nas war pojizdet kopace k destu:

Kód: Vybrat vše

war: hele mam tu kopace ... nakej vamp ... det-vink! Du na nej
war: ty voe .. von rozbalil zosta ... to je smucka .. sakra! Von me jede!
war: hele von me vysal a parnul tyjo podte mi pomoc delejte nez me zabije!
E2: ne nebyl to Sh :p
Naposledy upravil(a) Lucky dne 19.03.2009 12:37:47, celkem upraveno 1 x.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Wrall Nightmare

Příspěvek od Wrall Nightmare »

Lucky píše:

Kód: Vybrat vše

war: hele mam tu kopace ... nakej vamp ... det-vink! Du na nej
war: ty voe .. von rozbalil zosta ... to je smucka .. sakra! Von me jede!
war: hele von me vysal a parnul tyjo podte mi pomoc delejte nez me zabije!
To byl Shart? :lol:
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Díky za odpověď, Lucky. Mě jen připadá nápad s měšťákem bez luku poněkud - nereálný.
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Ja bych mu nechal ten luk a vzal bych mu dmg.... Sasek co okolo vas portuje, podrzi vam stamku na 0 a rve guards myslim uplne staci k tomu aby to pkacko umlatil i craft krumpacem.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Inkvizitor Dan píše:Ja bych mu nechal ten luk a vzal bych mu dmg.... Sasek co okolo vas portuje, podrzi vam stamku na 0 a rve guards myslim uplne staci k tomu aby to pkacko umlatil i craft krumpacem.
Až to bude zavedené, předvedeš mi to někdy, prosím? Já jen pochybuju, že by někdo z gm zavedl šaška, co si neporadí s pkčkem -- udělat ho tak, aby uměl sundat potvoru a zároveň neublížil vašim milovaným rudým postavičkám je podle mě technicky nereálné.
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Papez píše:
Inkvizitor Dan píše:Ja bych mu nechal ten luk a vzal bych mu dmg.... Sasek co okolo vas portuje, podrzi vam stamku na 0 a rve guards myslim uplne staci k tomu aby to pkacko umlatil i craft krumpacem.
Až to bude zavedené, předvedeš mi to někdy, prosím? Já jen pochybuju, že by někdo z gm zavedl šaška, co si neporadí s pkčkem -- udělat ho tak, aby uměl sundat potvoru a zároveň neublížil vašim milovaným rudým postavičkám je podle mě technicky nereálné.
Jen tak mezi reci .. proc by mel vlastne umet sundat potvoru ?
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Lucky píše: Jen tak mezi reci .. proc by mel vlastne umet sundat potvoru ?
Protože ne každého crafta a newbíka) baví dokolečka mlátit důlního pavouka a zdrhat před zemním červem. (Tím neříkám, že nikdo neumí sundat výše zmíněné potvory, jen ti odpovídám na otázku 'proč').
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Papez píše:Protože ne každého crafta a newbíka) baví dokolečka mlátit důlního pavouka a zdrhat před zemním červem. (Tím neříkám, že nikdo neumí sundat výše zmíněné potvory, jen ti odpovídám na otázku 'proč').
Papeži, Luckyho důležitá připomínka by se dala (pro tebe) přepsat i třeba takto: "Z jakého důvodu se domníváš, že stráže u/v dolu/e jsou tam i proto, aby je kopáči zneužívali na vyleznuvši potvory?"

edit: Což nás vlastně přivádí k velice zajímavé myšlence - proč je konečně nepředělat, aby mohli dělat pouze to, od čeho tam jsou - a tedy je udělat škodné pouze na pkčka a neškodné na potvory.
Naposledy upravil(a) Hunter dne 20.03.2009 13:56:55, celkem upraveno 1 x.
Nexios
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Hunter píše:
Papez píše:Protože ne každého crafta a newbíka) baví dokolečka mlátit důlního pavouka a zdrhat před zemním červem. (Tím neříkám, že nikdo neumí sundat výše zmíněné potvory, jen ti odpovídám na otázku 'proč').
Papeži, Luckyho důležitá připomínka by se dala (pro tebe) přepsat i třeba takto: "Z jakého důvodu se domníváš, že stráže u/v dolu/e jsou tam i proto, aby je kopáči zneužívali na vyleznuvši potvory?"
Nu protože se hráči domnívají, že stráže tam nejsou jen čistě na ozdobu, ale i třebapro tento účel. A nebo nedej bože, aby zabili nějakého indiána... :roll:

Já nevím, proč to řešíte, když na Homare stejně nechodíte.

Ale já jsem pkčko, chci ingoty, jsem nejlepší, nechce se mi kopat ani kupovat, pls smažte stráže já se hrozně nudím!
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Papez píše: Nu protože se hráči domnívají, že stráže tam nejsou jen čistě na ozdobu, ale i třebapro tento účel. A nebo nedej bože, aby zabili nějakého indiána... :roll:

Já nevím, proč to řešíte, když na Homare stejně nechodíte.

Ale já jsem pkčko, chci ingoty, jsem nejlepší, nechce se mi kopat ani kupovat, pls smažte stráže já se hrozně nudím!
No nevim jak nekomu jinymu, ale me se to, ze mluvis za udajnou vetsinu docela prici...ale tak hlavne ze se hraci domnivaji ... ))
Nechodim tam, no ale asi tma nekdy zajdu pro pra ingu, co je zajimavy ze sem tam zazil aj pomerne svetly chvilky .. kdy dokonce nejakej kopac (ne craft) vyskladal ulovek a rek vem si to .. a byli sme kamaradi.
Jo jo, tva posledni veta presne charakterizuje to kam se to tu celou dobu neubiralo ... padaly navrhy pro a proti .. ale kdyz to vidis takle tak budiz tedy, souhlasim :p
Hated

Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Papez píše:Nu protože se hráči domnívají, že stráže tam nejsou jen čistě na ozdobu, ale i třebapro tento účel. A nebo nedej bože, aby zabili nějakého indiána...

Já se zase domnívám, že ty se domníváš mylné věci. K tomu mě přivádějí tvoje věty, vkládané lidem do úst, typu "já jsem pk, smažte stráže", které si evidentně taháš z paty, protože tu o takových hovězinách píšeš akorát ty.

Rozviň svůj klid a diskutuj k věci, buď tak dobrý. Johne Spartane.
Nexios
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Hunter píše:Papeži, Luckyho důležitá připomínka by se dala (pro tebe) přepsat i třeba takto: "Z jakého důvodu se domníváš, že stráže u/v dolu/e jsou tam i proto, aby je kopáči zneužívali na vyleznuvši potvory?"

edit: Což nás vlastně přivádí k velice zajímavé myšlence - proč je konečně nepředělat, aby mohli dělat pouze to, od čeho tam jsou - a tedy je udělat škodné pouze na pkčka a neškodné na potvory.
No spíš si protiřečíš ty. Nejdřív navrhuješ, aby stráže byli neškodní vůči pk a uměli zabíjet jen potvory, a pak dodáš, že hráči zneužívají stráže, když k nim ty potvory tahají. A teď by mě zajímalo, co z toho jako hodláš vyvodit.
Ne, stráže rušit nebudeme. Jenom by měli být hodní na chudáky pkčka..
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Nevim jak to je ted pokud se s tim nic nedelalo ale ten mestak je uplne blbej at ma luk nebo ne. Jedina cesta jak zkosi PK je ze si zavola garda. I kdyz je u toho garda Wrait a neutoci na nej tak mu mestak nic neudela.

Nejlepsi je tam kopat za clera mit naky ekvip, regy a kone a jakmile na homare vlitne pk tak ho zahnat k mestakoj kterej ho sesmahne, pac malo ktery PK tam ceka odpor a hned vsichni utikaj.

Jen by to chtelo asi vic dolu nez to homare, cena kovovejch brneni ostatne sama ukazuje jak to je s dostupnosti. Jeden dva doly s mestakama u vchodu ktery zkusenejsi PK stejne odtahne bych nevidel jako problem.
Hunter píše:Papeži, Luckyho důležitá připomínka by se dala (pro tebe) přepsat i třeba takto: "Z jakého důvodu se domníváš, že stráže u/v dolu/e jsou tam i proto, aby je kopáči zneužívali na vyleznuvši potvory?"
Ty potvory jsou spis anti AFK opatreni a ne jako kvest monstra z kterych neco pada. Pouziti gardu k jejich killu nevidim jako problem. Had a golem jsou stejne pomaly ze ke gardoj stejne nedolezou a odlakat pavouka ke gardoj, to je rychlejsi odbehnout na druhy konec jeskyne za roh a zacit kopat tam. Nic proti ale kecas Huntre blbosti o kterych nevis ani jak na Homare funguji.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Samial
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samial »

Byotch píše:Nevim jak to je ted pokud se s tim nic nedelalo ale ten mestak je uplne blbej at ma luk nebo ne.
S timhle bych asi souhlasil no.. pokud poběží kolem něj pk nebo krim, tak radši sejme krima a od pk či sumona zbaběle uteče a dělá, že nic neviděl.. :p
Katatonia[Hated] - Samik[Hated]
http://hejtyd.xf.cz/
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Papez píše:No spíš si protiřečíš ty. Nejdřív navrhuješ, aby stráže byli neškodní vůči pk a uměli zabíjet jen potvory, a pak dodáš, že hráči zneužívají stráže, když k nim ty potvory tahají. A teď by mě zajímalo, co z toho jako hodláš vyvodit.
Kde navrhuji aby stráže byly neškodné vůči pk mi tedy zůstává záhadou. Stejně si ale myslím, že si tu ze mě děláš tímhle postem jen srandu. Abychom se tu všichni trochu poveselili.
Byotch píše:Ty potvory jsou spis anti AFK opatreni a ne jako kvest monstra z kterych neco pada.
Že jsou potvory antiAFK opatření, to je nám skutečně novinka. Díky! Akorát něco podobného jako u Papeze - já nikde nepíšu, že to tak není.

Dneska to vypadá na nějaký veselý den. Jupijou.
Nexios
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

[quote="Hunter"][/quote]
Reaguj priste prosimte na vyznam toho co sem psal a ne jen jednu veticku na kterou te neco napadne. Psal si o zneuzivani strazi, evidentne jsi na homare nikdy nekopal a nevis ani jak to tam funguje -> proto moje reakce ze to jako zneuzivani nevidim.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Hunter píše:
Papez píše:No spíš si protiřečíš ty. Nejdřív navrhuješ, aby stráže byli neškodní vůči pk a uměli zabíjet jen potvory, a pak dodáš, že hráči zneužívají stráže, když k nim ty potvory tahají. A teď by mě zajímalo, co z toho jako hodláš vyvodit.
Kde navrhuji aby stráže byly neškodné vůči pk mi tedy zůstává záhadou. Stejně si ale myslím, že si tu ze mě děláš tímhle postem jen srandu. Abychom se tu všichni trochu poveselili.
Sakra, chtěl jsem napsat, že jsi tvrdill je,n aby zabíjeli jen potvory místo pk a pak že hráči stráže podle tebe zneužívají na zabíjení potvor. Aby stráže neubližovali pkdlům byl návrh Dana. Ale v tom, že jsou potvory antiafk opatření, má Byotch pravdu. Tebe to fakt nenapadlo? Tak to bych nečekal.
Odpovědět