Hlídané doly
- Crosswork
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
Hlídané doly
Zdravím, nějakou chvíli jsem nehrál, cca 3 roky, a na foru jsem o tomhle nic nenašel.. No rád bych věděl proč se zrušily hlídané doly nad Britainem ? Už si opravdu nepamatuju kolik se tam platilo, ale za ochranu bych si klidně zaplatil i víc.. Když jsem končil, tak stále fungovaly, ale teď když jsem tam doběhl, tak po nikom ani památky, deska na zaplacení stráží pryč a okolo podstatně více pravděpodobně PK domků..
Light is back! And now more powerful! - Crosswork The Paladin (M), Lenavel The Celric (F)
R.I.P 2006 - Crosswork - Paladin, Cleric - Holy Power!
Namátkou:
http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... light=doly
dovolím si odemknout, protože jsem to právě projel a odpověď tam spíše než je, tak není
pokud (čti až) se to tu rozjede špatným směrem, tak topik pošlu osobně do věčných lovišť
/Soap
http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... light=doly
dovolím si odemknout, protože jsem to právě projel a odpověď tam spíše než je, tak není
pokud (čti až) se to tu rozjede špatným směrem, tak topik pošlu osobně do věčných lovišť
/Soap
- Crosswork
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to pročetl ale popravdě jsem tam moc hodnotných informací nenašel.. Spíš mě zajímalo proč se ty doly zrušily ? Ono mi nešlo tak moc o PK, ti se dají opravdu někdy zvládnout.. Sice to člověka stojí více úsilí, a protože hraji pala, tak jsem spíše nakonec mrtvola já, ale na to už jsem si tehdy zvykl.. ale proč jsem chtěl vědět jak je to s doly -> důlní monstra.. Ono haluze se dají přežít, pavouk taky, ale pěstma acida neumlátím a elemental dává celkem solidní rány..
Light is back! And now more powerful! - Crosswork The Paladin (M), Lenavel The Celric (F)
Run Kitty RunCrosswork píše: ale pěstma acida neumlátím a elemental dává celkem solidní rány..
tyhle dva sou zrovna typ mobu kterejm zdrhnes
hlavni duvod ruseni hlidanejch dolu je imho prave tohle mobguardsafkmining makro
- Crosswork
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
mám ještě jeden dotaz.. co si pamatuju, tak nad tím velkým dolem v minocu (nb do 60%) jak je ten zvláštní miniaturní důl nudlovitého tvaru, dřív tam nebyl omezený vstup a teď je omezený taky na 60 ? proč ?
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Jo, pkčka by umřela závistí a ostatní nudou!Anansi píše:no, treba na muj vkus je to bezpecny az moc :pPapez píše:Já bych v dolu nad Britem udělal podobný kompromis jako v Homare: měšťáka s antimagicem. Měšťák by pomohl craftům a newbíkům s potvorami, a pkčka by měly šanci se dostat dovnitř. A vhodně z nás ví, jak moc Homare bezpečné je. Tak akorát.
Naposledy upravil(a) Papez dne 18.03.2009 10:59:16, celkem upraveno 2 x.
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Pro některé lidi je pvp zona všude kde není gz :p. (včetně toho políčka na kraji Scara Brae před cechem rangerů, než to nějaké gmko opravilo :p)Raynor píše:Brit je je moc pvp zona by se zabihalo k mestakovy a to si urcite neprejeme:p takze mestaka v britu ne
Až se budou všichni pk chovat rozumně, pak budou mít měšťáci jen holé ruce. Divím se, že nelobuješ pro zrušení měšťáků na HomareLucky píše:dejte vsude mestaky bez luku jen s pestma a myslim ze budem spokojeni vsichni.

- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Duvod je ten ze kdyz uz sem loglej tak urco neobiham doly ... ale spis dungy :pPapez píše:Až se budou všichni pk chovat rozumně, pak budou mít měšťáci jen holé ruce. Divím se, že nelobuješ pro zrušení měšťáků na HomareLucky píše:dejte vsude mestaky bez luku jen s pestma a myslim ze budem spokojeni vsichni.
No v podstate je mi to jedno, ale me se tam docela libi na tom homera ... obcas se jim z ruky ztrati luk a to sou pak veci ... ano osobne nekopu, ani sem nikdy nak moc nekopal, a dokud nezacne padat ada, nebo se mi nepovede vynest z nb dolu start picx tak ani kopat nebudu )
Jen sem si myslel ze by ot bylo fer ... chcete gardy? mate je mit, pk chtej gardy s kterejma si muzou poradit ... maj je mit, obe strany by byly spokojeny ... nebo ne?
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
No nevim, jestli mají vůbec cenu guardi, se kterejma si umí pk poradit..to je spíš takový jejich sen. ..On totiž měšťák i když nemá luk, tak sem tam umí zakouzlit i teleport. Přesně takhle jsem viděl, jak sundal blade spirita (bylo to, když se v Homare nechal takhle 'zaparkovat' na úplně nesmyslné místo).Lucky píše:...
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
chtel si gardy, dal sem ti navrh, ale nestaci co ? svet proste musi betj cernej a nebo bilej (v tomhle priapde nejlip modrej)Papez píše:No nevim, jestli mají vůbec cenu guardi, se kterejma si umí pk poradit..to je spíš takový jejich sen. ..On totiž měšťák i když nemá luk, tak sem tam umí zakouzlit i teleport. Přesně takhle jsem viděl, jak sundal blade spirita (bylo to, když se v Homare nechal takhle 'zaparkovat' na úplně nesmyslné místo).Lucky píše:...
tak milici .. nebo to je ti taky malo ? Potrebujes dul, kde je guarz zona a zacne blikat majak pokazdy kdyz se pk priblizi na stoooo honů, a jeste se aktivuje ch/o runa kdybys nestih guards v afku ? )
jako nechapu proste...