Hlídané doly

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Crosswork
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Hlídané doly

Příspěvek od Crosswork »

Zdravím, nějakou chvíli jsem nehrál, cca 3 roky, a na foru jsem o tomhle nic nenašel.. No rád bych věděl proč se zrušily hlídané doly nad Britainem ? Už si opravdu nepamatuju kolik se tam platilo, ale za ochranu bych si klidně zaplatil i víc.. Když jsem končil, tak stále fungovaly, ale teď když jsem tam doběhl, tak po nikom ani památky, deska na zaplacení stráží pryč a okolo podstatně více pravděpodobně PK domků..
Light is back! And now more powerful! - Crosswork The Paladin (M), Lenavel The Celric (F)
R.I.P 2006 - Crosswork - Paladin, Cleric - Holy Power!
Sofia
Dark Paradise GM

Příspěvek od Sofia »

Namátkou:
http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... light=doly

dovolím si odemknout, protože jsem to právě projel a odpověď tam spíše než je, tak není
pokud (čti až) se to tu rozjede špatným směrem, tak topik pošlu osobně do věčných lovišť
/Soap
Crosswork
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crosswork »

Tak jsem to pročetl ale popravdě jsem tam moc hodnotných informací nenašel.. Spíš mě zajímalo proč se ty doly zrušily ? Ono mi nešlo tak moc o PK, ti se dají opravdu někdy zvládnout.. Sice to člověka stojí více úsilí, a protože hraji pala, tak jsem spíše nakonec mrtvola já, ale na to už jsem si tehdy zvykl.. ale proč jsem chtěl vědět jak je to s doly -> důlní monstra.. Ono haluze se dají přežít, pavouk taky, ale pěstma acida neumlátím a elemental dává celkem solidní rány..
Light is back! And now more powerful! - Crosswork The Paladin (M), Lenavel The Celric (F)
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Crosswork píše: ale pěstma acida neumlátím a elemental dává celkem solidní rány..
Run Kitty Run

tyhle dva sou zrovna typ mobu kterejm zdrhnes

hlavni duvod ruseni hlidanejch dolu je imho prave tohle mobguardsafkmining makro

... Vision vs Speech test ...
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Doly se zrusily v podstate proto, ze bylo az moc snadne si neco vykopat s 0 rizikem pojezdu a to lidem vadilo. Pak probehla revize + zbroji a ty ve velke mire nahradily kopane.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Crosswork
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crosswork »

mám ještě jeden dotaz.. co si pamatuju, tak nad tím velkým dolem v minocu (nb do 60%) jak je ten zvláštní miniaturní důl nudlovitého tvaru, dřív tam nebyl omezený vstup a teď je omezený taky na 60 ? proč ?
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Já bych v dolu nad Britem udělal podobný kompromis jako v Homare: měšťáka s antimagicem. Měšťák by pomohl craftům a newbíkům s potvorami, a pkčka by měly šanci se dostat dovnitř. A vhodně z nás ví, jak moc Homare bezpečné je. Tak akorát.
Anansi

Příspěvek od Anansi »

Papez píše:Já bych v dolu nad Britem udělal podobný kompromis jako v Homare: měšťáka s antimagicem. Měšťák by pomohl craftům a newbíkům s potvorami, a pkčka by měly šanci se dostat dovnitř. A vhodně z nás ví, jak moc Homare bezpečné je. Tak akorát.
no, treba na muj vkus je to bezpecny az moc :p
Legolend
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Legolend »

Ananasek píše:no, treba na muj vkus je to bezpecny az moc :p
Tak, a už víme proč těm strážím pořád přybývají a ubývají z ruk ty luky :-P :twisted: :twisted: :twisted:
Legolend [Etoiles]
and many others...

Ha, promluvil jsem,odcházím, za čas příjdu a kuknu na odpověď :P
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Anansi píše:
Papez píše:Já bych v dolu nad Britem udělal podobný kompromis jako v Homare: měšťáka s antimagicem. Měšťák by pomohl craftům a newbíkům s potvorami, a pkčka by měly šanci se dostat dovnitř. A vhodně z nás ví, jak moc Homare bezpečné je. Tak akorát.
no, treba na muj vkus je to bezpecny az moc :p
Jo, pkčka by umřela závistí a ostatní nudou!
Naposledy upravil(a) Papez dne 18.03.2009 10:59:16, celkem upraveno 2 x.
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Nahodou by mohlo byt vice dolu jako homare, ono v britu by to byl stejne asi masar :)
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Výhoda Homare je ta, že tam člověk musí zůstat ve střehu, na rozdíl od předchozího 'guards' systému v Britu. Samozřejmě pkčko si ho stejně vyčmuchá dle rudy(+tracking,Reveal, detect hidden..), a bez stráží riskuje většinou jen to, že mu oběť uteče. Takže pak by to bylo fifty fifty.
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Brit je je moc pvp zona by se zabihalo k mestakovy a to si urcite neprejeme:p takze mestaka v britu ne :)
Správce charity válečníků
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

dejte vsude mestaky bez luku jen s pestma a myslim ze budem spokojeni vsichni.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Raynor píše:Brit je je moc pvp zona by se zabihalo k mestakovy a to si urcite neprejeme:p takze mestaka v britu ne :)
Pro některé lidi je pvp zona všude kde není gz :p. (včetně toho políčka na kraji Scara Brae před cechem rangerů, než to nějaké gmko opravilo :p)
Lucky píše:dejte vsude mestaky bez luku jen s pestma a myslim ze budem spokojeni vsichni.
Až se budou všichni pk chovat rozumně, pak budou mít měšťáci jen holé ruce. Divím se, že nelobuješ pro zrušení měšťáků na Homare 8)
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Papez píše:
Lucky píše:dejte vsude mestaky bez luku jen s pestma a myslim ze budem spokojeni vsichni.
Až se budou všichni pk chovat rozumně, pak budou mít měšťáci jen holé ruce. Divím se, že nelobuješ pro zrušení měšťáků na Homare 8)
Duvod je ten ze kdyz uz sem loglej tak urco neobiham doly ... ale spis dungy :p

No v podstate je mi to jedno, ale me se tam docela libi na tom homera ... obcas se jim z ruky ztrati luk a to sou pak veci ... ano osobne nekopu, ani sem nikdy nak moc nekopal, a dokud nezacne padat ada, nebo se mi nepovede vynest z nb dolu start picx tak ani kopat nebudu )
Jen sem si myslel ze by ot bylo fer ... chcete gardy? mate je mit, pk chtej gardy s kterejma si muzou poradit ... maj je mit, obe strany by byly spokojeny ... nebo ne?
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Lucky píše:...
No nevim, jestli mají vůbec cenu guardi, se kterejma si umí pk poradit..to je spíš takový jejich sen. ..On totiž měšťák i když nemá luk, tak sem tam umí zakouzlit i teleport. Přesně takhle jsem viděl, jak sundal blade spirita (bylo to, když se v Homare nechal takhle 'zaparkovat' na úplně nesmyslné místo).
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Papez píše:
Lucky píše:...
No nevim, jestli mají vůbec cenu guardi, se kterejma si umí pk poradit..to je spíš takový jejich sen. ..On totiž měšťák i když nemá luk, tak sem tam umí zakouzlit i teleport. Přesně takhle jsem viděl, jak sundal blade spirita (bylo to, když se v Homare nechal takhle 'zaparkovat' na úplně nesmyslné místo).
chtel si gardy, dal sem ti navrh, ale nestaci co ? svet proste musi betj cernej a nebo bilej (v tomhle priapde nejlip modrej)
tak milici .. nebo to je ti taky malo ? Potrebujes dul, kde je guarz zona a zacne blikat majak pokazdy kdyz se pk priblizi na stoooo honů, a jeste se aktivuje ch/o runa kdybys nestih guards v afku ? )
jako nechapu proste...
Hated

Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

No já za to nemůžu, že v jednom hloupým měšťákovi vidíš celou modrou milici v guard zoně.
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

¨si tam jednou skoc za red karmu.
Odpovědět