celá tadle situace je nesmyslá, kdybych měl sepsat věci o který jsem svou blbostí přišel na forko bych se nevlezl a gm by to určitě neřešili

Vsak DBS taky ostrouhal, nema veci zpatkyAnger píše:tak sem si hodil slofika a dosel sem k nazoru ze by jsme mneli resit proc mam lagy v uo![]()
Jinak podle mne dbs mnel ostrouhat ale zase je pravda ze none je opravdu aktivni gm ktery fakt pomaha aby jsme ho nepomlouvali a dela opravdu dost veci.
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Okolnosti které nás vedli k tomuto činu nemusí nutně nastat i u ostatních. I když samozřejmě mohou...Miky Mora píše: Právě jsem vám tu všem vybojoval možnost, že kdykoliv když dáte někomu omylem item a on vám jej nechtěl vrátit, napište GM a oni ho změní na obyč, aby z toho dotyčný neměl žádný užitek:p...Taky dobrý ne?:)
Stal se z tebe muj novy osobni hrdina !!!!Miky Mora píše:Ok, nemá cenu se tady dál dohadovat. Názorů jsem tu viděl hodně. GM řekly, že se o support nejedná, tudíž je všechno v pořádku. Konec konců rozhodnutní GM je konečné a neoddiskutovatelné:p. GM zase jednou vyhrály souboj GM vs hráč č. 2135446 a výsledek je 2135446:0 nečekaně:p.
Snad jen posledních pár vět k tomu, že kdyby někdo namítal, že tento topic byl zbytečný. Nebyl zbytečný. Právě jsem vám tu všem vybojoval možnost, že kdykoliv když dáte někomu omylem item a on vám jej nechtěl vrátit, napište GM a oni ho změní na obyč, aby z toho dotyčný neměl žádný užitek:p...Taky dobrý ne?:)
No jasné. Šak vy si to zas umíte překroutit a vyváznout s čistým štítem. Pohoda:).Sofia píše:Okolnosti které nás vedli k tomuto činu nemusí nutně nastat i u ostatních. I když samozřejmě mohou...Miky Mora píše: Právě jsem vám tu všem vybojoval možnost, že kdykoliv když dáte někomu omylem item a on vám jej nechtěl vrátit, napište GM a oni ho změní na obyč, aby z toho dotyčný neměl žádný užitek:p...Taky dobrý ne?:)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
jiste, kdyz to proberes s 5 lidma se kterejma se vicemene dobre znas, je dost pravdepodobny, ze ti daj za pravdu.. a kdyz to Miky probere s 5 lidma se kterejma se vicemene dobre zna, je dost pravdepodobny, ze daj za pravdu jemu.. neni to moc objektivni nechat to takhle soudit kdyz "soudce" je tvuj dobrej znamej..Acarus píše:No tys me treba asi potesil no ... tu kopes jak male dite... ale jestli mas pocit ze ti bylo ukrivdeno tak si to muzeme cele projet v logu pokud bude mit alespon jedno gm pocit ze slo o support tak s klidnym svedomim abdikuju na svuj urad. pokud ne tak te smazu za krive obvineni ze supportu.
Jinak psal sem ti, ze ty hadry v nejhorsim pripade smazu...
tenhle post to asi vystihuje nejlip, pod to bych se podepsal..Death Storm píše:Hrozně se mi líbí, že se to vůbec řešilo...nějaký super kroky jak píše acarus...Podle me by se na zprávu tipu: Dobrý den pane GM, dneska sem na trhu omilem dal rare plast a robu nejakemu neznamemu hraci...no a *fnuk* von mi ji teďka nechce vrááááááátittt((( - nemělo reagovat...nebo aspoň si myslim, že kdyby napsal neznámý člověk jakémukoli gm, že prostě někde o něco svou hloupostí přišel, tak by žádné gm nezareagovalo
a nemarnilo svůj už tak dost drahocený čas, který by mohlo věnovat věcem, které by měli opravdu smysl...
co je tohle za blabol? kdyz mi nekdo (at uz cilene nebo nedopatrenim) neco daruje, tak je to moje a mam na to pravo.. (jak se tady nekdo ohanel ceskejma zakonama tak presne tohle tam taky je).Kaj píše:Mnoho postu pro nic. Jeden hrac vlastni neopatrnosti prisel o predmet ktery ted nema. Zato druhy hrac , ten ted nema predmet ktery nebyl jeho, nijak se o jeho zisk nezaslouzil a ani na nej nemel zadne moralni pravo. Oh my God, to je ovsem support jak Karlovy Vary.
mohl by mi tady nekdo objasnit ty okolnosti? (neboli jakej v tom bude rozdil kdyz ted ja dam nekomu omylem nejakou hovadinu rare barvy a napisu nejakymu gmku?)Sofia píše:No to těžko. Okolnosti které nás vedli k tomuto činu nemusí nutně nastat i u ostatních. I když samozřejmě mohou...
me se na rozhodnuti v tomto pripade nelibi, ze jeden hrac dostal lekci pro nic za nic, protoze gm si umanulo ze si ji zaslouzi nebo nevim.. rad bych aby mi tohle nekdo vysvetlil..Triglav píše:Na rozhodnutí které v tomto případě padlo se mi velmi líbí skutečnost, že dostali lekci oba zainteresovaní hráči. Myslíte, že se tu hádáte o to, komu jsme nadržovali? Kdepak. Hádáte se o to, kdo skočil míň špatně...a pro nás (resp. server) je důležité spíš to, že z toho ani jeden z vás nevyšel dobře.
Jojo prekrucovani to je nase specialita.Miky Mora píše:No jasné. Šak vy si to zas umíte překroutit a vyváznout s čistým štítem. Pohoda:).
Otázečka pro Noneho: Kdybych mu ty hadry vrátil, vrátil by si jim jejich původní barvu, ať z toho má užitek alespoň jeden z nás, když mně ho není dopřáno?:). Opravdu bych si to přál:)...