Přiběh je docela jednoduchej a krátkej a docela by mě zajímal názor i ostatních lidí, ne jen několika posměváčků a vlezdoprdelků z Crusaders (Omlouvám, se že sem píšu jméno celé gildy, ale členů Crusaders to bylo opravdu hodně, tak rači ne jmenovitě).
A tedy...
Jednou jsem si tak stál na trhu, prodával věci, které nikdo nechtěl - prostě nuda. A najednou přišlo velké oživení. DBS z Crusaders mi nabízel RARE robu a plášť a ještě k tomu zadarmo (odklikl fafjku). Já je samozřejmě s radostí přijal. Byla to jeho chyba a nepozornost, že se nedíval komu ji vlastně dává. Nechte teď stranou slova o nečestnosti, že sem měl věci vrátit atd (Nemám tuto gildu totiž rád) a přejděme rovnou k pointě. DBS si vše vyplakal u Noneho, nevím co mu vše navykládal. None si mě a DBS kopl na Karibik a dal mi na výběr:
1. Robu a plášť vrátím, a DBS bude spokojenej
2. V případě, že jí nevrátím, tak s tím něco udělá
Nenechal jsem si takzvaně srát na hlavu a věci si samozřejmě nechal a to naprosto poprávu. Jenže None robu přebarvil na obyč barvu ( NEJDE MI O BARVU ALE O PRINCIP, O SUPPORT - rači píšu capsem, abyste si to uvědomili) a poskytl DBS alespoň takovéto uspokojení aneb "když jí nemůžu mět já, tak nikdo"!. Docela mě to překvapilo.
Tímto topicem nečekám žádnou náhradu nebo tak něco. Jen chci dat do oběhu tento příběh jako docela silný příspěvek k argumentům, že pár lidí (gild) tu skutečně má support. A tím také tak trochu narážím na Pawerovu ukradenou ada robu, které nikdo nevěnoval ani pozornost (vim, že se kradené věci nevrací) a tento případ, který se, podle mě, vyřešil naprosto pobuřujícím způsobem. Tímto u mě GM None klesl opravdu hodně hluboko. No a to je vše co sem měl na srdíčku...