Inkvizitor Dan píše:Abych to upresnil. Po tyhle zkusenosti se nedivim, ze do tech tezkejch dungu ty lidi nechodej lehat. Protoze odmena za ty vylehy proste nestoji. Radsi si priste dojdu shame na jistotu za polovicni cas a se stejnym ziskem.
Ale to je jaksi uz jina diskuze viz. topic o Despu.
Stejny zisk to teda nevim, pride je o dropu desp o pokladu a shame bez stesti o hov.. .
Hold mezi hracsky skilly patri i zjistovat kdy byl dany poklad v dungu vybrany. Pokud tento skill skupina nema, nemuze se divit ze nemaji poklad, kdyz to treba den pred nimi nekdo vybral.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Inkvizitor Dan píše:Abych to upresnil. Po tyhle zkusenosti se nedivim, ze do tech tezkejch dungu ty lidi nechodej lehat. Protoze odmena za ty vylehy proste nestoji. Radsi si priste dojdu shame na jistotu za polovicni cas a se stejnym ziskem.
Ale to je jaksi uz jina diskuze viz. topic o Despu.
Stejny zisk to teda nevim, pride je o dropu desp o pokladu a shame bez stesti o hov.. .
Hold mezi hracsky skilly patri i zjistovat kdy byl dany poklad v dungu vybrany. Pokud tento skill skupina nema, nemuze se divit ze nemaji poklad, kdyz to treba den pred nimi nekdo vybral.
To shame ber spis obrazne. A o vybranym pokladu no nevim kamo.... to ze ho nekdo vybral se dozvim, ale jak se dozvim ze ho nekdo doplnil to nevim.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
ja teda docela rozumim co chtel dan rict.. proste lidem ktery nemaj treba to pride nachozeny tak, aby ho dali za minimalni cas a s minimem krizovek se nevyplati ucit se to chodit protoze nez se to naucej chodit prodelaj na tom vic nez vydelaj kdyz to pak 10x dojdou.. hraci nemaj motivaci riskovat svoje ekvipy kdyz vedej ze poklad jim sotva zaplati spotrebak a zalezi jen jestli jim neco dropne cestou..
Nehledal bych pořád chybu v systému, podívejte se taky v čem to chodíte, určitě můžete často chodit s equipem o několik tříd niším. Pokud tu chcete argumentovat tím že by jste v důsledku toho lehli, tak to je prosím nedostatek herního skillu a ten dung je asi aktuálně nastaven tak že buď v něm lehnete, nebo na něm proděláte. K tomu Pride co tu uvádíte jako příklad, pokud hrajete aspon trochu pro zábavu, tak se u toho výlehu třeba i zasmějete. Pokud ne tak to máte prostě smůlu a můžete si jít mamonit jinam Razz
Abych to schrnul, podlě mě lidi kteří se zde zasazují o zvýšení dropu nebo častější doplňování pokladů jdou po mamonu a ne za zábavou. Já bych byl rozhodně pro menší(klidně i častější) poklady a razantní omezení dropu monster, aby se předešlo případnému harvu.
Vitasho píše:Abych to schrnul, podlě mě lidi kteří se zde zasazují o zvýšení dropu nebo častější doplňování pokladů jdou po mamonu a ne za zábavou. Já bych byl rozhodně pro menší(klidně i častější) poklady a razantní omezení dropu monster, aby se předešlo případnému harvu.
nj :p ale ono to je teraz tak nastavene ze ked neharvis nemas nic.. sam to vidim na sebe chodim 2-3 dungy za den . sem tam aj neaky vacsi a mam prd :p ... Treba zacat harvit noo
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Vitasho píše:Abych to schrnul, podlě mě lidi kteří se zde zasazují o zvýšení dropu nebo častější doplňování pokladů jdou po mamonu a ne za zábavou. Já bych byl rozhodně pro menší(klidně i častější) poklady a razantní omezení dropu monster, aby se předešlo případnému harvu.
nj :p ale ono to je teraz tak nastavene ze ked neharvis nemas nic.. sam to vidim na sebe chodim 2-3 dungy za den . sem tam aj neaky vacsi a mam prd :p ... Treba zacat harvit noo
To teda asi hraju na jiném serveru, ale já teda nemám potřebu harvit a ty peníze mě přibejvaj.
To teda asi hraju na jiném serveru, ale já teda nemám potřebu harvit a ty peníze mě přibejvaj.
Dost lidi harvi aby melo na dungovani... nehrajes na jinym serveru... spis na jiny urovni
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...
A jak často byste si představovali, že se budou poklady doplňovat? Nemyslím tím ovšem, kolikrát ho budete mít vy. Musíte počítat s tím, že když vy jdete dung, často za vámi vychází další skupinka.
Redd píše:A jak často byste si představovali, že se budou poklady doplňovat? Nemyslím tím ovšem, kolikrát ho budete mít vy. Musíte počítat s tím, že když vy jdete dung, často za vámi vychází další skupinka.
nj ale tak videl som 1. za ten mesiac co aktivne dungujem a aj ten bol vo fire.. :pa a a aby som nezabudol raz nam niekto mily nechal pala mystik v Destarde noo asi nemali paladina :p
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Redd píše:A jak často byste si představovali, že se budou poklady doplňovat? Nemyslím tím ovšem, kolikrát ho budete mít vy. Musíte počítat s tím, že když vy jdete dung, často za vámi vychází další skupinka.
Není pravidlem, ale když objevíš na konci pride v pokladu prase se jménem mága co je ve výpravě tak to už máš pocit že ti někdo chčije do očí....
E: A když už se jde podívat jak výprava šlape dung je strašně moc směšné když začne rozkopávat z nudy nebo divné úchylky lidi po celý místnosti u molochů. Tomu se nedá říci jinak než demence.....
Perseus píše:E: A když už se jde podívat jak výprava šlape dung je strašně moc směšné když začne rozkopávat z nudy nebo divné úchylky lidi po celý místnosti u molochů. Tomu se nedá říci jinak než demence.....
Perseus píše:E: A když už se jde podívat jak výprava šlape dung je strašně moc směšné když začne rozkopávat z nudy nebo divné úchylky lidi po celý místnosti u molochů. Tomu se nedá říci jinak než demence.....
Perseus píše:Není pravidlem, ale když objevíš na konci pride v pokladu prase se jménem mága co je ve výpravě tak to už máš pocit že ti někdo chčije do očí....
E: A když už se jde podívat jak výprava šlape dung je strašně moc směšné když začne rozkopávat z nudy nebo divné úchylky lidi po celý místnosti u molochů. Tomu se nedá říci jinak než demence.....