novinka

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Odpovědět
Amen
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Amen »

Arim píše:Ano, uzasny, chci jit pride, tak nejdrive musim svliknout veci skocit dolu, zkouknout jestli to tam nekempi banda pitomcu ...
Jako nezlob se na me, ale me tohle normalni fakt neprijde ... Drive se to delat nemuselo, protoze nebyl nikdo natolik slabomyslnej, ze vymyslel neco takovyho ...
Na konci Yomo zase musim jednoho cloveka svliknout a nechat ho skocit rewardou, zda tam nekempi banda dementu co nasla ve spellbooku PF ?
Vlasne asi do kazdy druhy gate aby skakal jeden nahy clovek a trackoval a detecoval ne?

hahahahaha
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Arim píše:[
Ano, uzasny, chci jit pride, tak nejdrive musim svliknout veci skocit dolu, zkouknout jestli to tam nekempi banda pitomcu ...
Tak jestli je ti za tezko si na to udelat blby makro a zmacknout klavesu nebo nedejboze to udelat rucne, tak nevim co bych ti poradil. Ne vlastne vim. Nehraj to. Porad brecis jak jsou peka zla a jak ti nici zabavu. Ale tady nejde o to ze ti nici zabavu Ty ses zkratka linej pokusit se predejit jine moznosti smrti ve hre, nez takove kdyz udelas chybu v PvM..
Arim
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arim »

Sir Artuhr píše:Tak jestli je ti za tezko si na to udelat blby makro a zmacknout klavesu nebo nedejboze to udelat rucne, tak nevim co bych ti poradil. Ne vlastne vim. Nehraj to. Porad brecis jak jsou peka zla a jak ti nici zabavu. Ale tady nejde o to ze ti nici zabavu Ty ses zkratka linej pokusit se predejit jine moznosti smrti ve hre, nez takove kdyz udelas chybu v PvM..
LOL ja tu brecim ze jsou PK zla? :twisted: Pokud vim, breci tu Inkvizitor Dan, ze jsou naopak vsichni zly na PK ... Ja jsem se mu jenom nazorne snazil vysvetlit PROC. PROC se porad neco meni, mista dopadu se presouvaji, pohyb PK se omezuje ...

Pro Luckyho : Joooo to urcite ja dam alt+f4 a uz na me leti 5 page ze jsem lama, ze odlogovavam v "PvP" a ja nevim co vsechno 8)

Pro Mora: Ja jsem nerek, ze cerveny = banda pitomcu ... To ze jsi se ozval ty, potrefena husa se ozve ... ? Ja jsem rekl, ze ty co kempi na miste dopadu jsou pitomci a je me jedno jestli jsou modry, cerveny nebo zluty :-P

Pro Huntera: No ano dobehla, ale pak se tomu dalo rikat i PvP :)
Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Arim píše:Pro Huntera: No ano dobehla, ale pak se tomu dalo rikat i PvP :)
Good. V tom případě Mamonstvo provozovalo pvp, protože my jsme (snad až na jednu výjimku) vždycky jen dobíhávali. Konečně se cítím jako pévéper. Tenhle post si screenuju k pozdějšímu užití. Tak.
Nexios
Arim
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arim »

Hunter píše:
Good. V tom případě Mamonstvo provozovalo pvp, protože my jsme (snad až na jednu výjimku) vždycky jen dobíhávali. Konečně se cítím jako pévéper. Tenhle post si screenuju k pozdějšímu užití. Tak.
:clap:
Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...
Enquea
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Enquea »

Hunter píše:
K tomu se taky ale pripojim... Mamonstvo hralo pvp kdyz nekoho dobehlo a ne zed, pf, vog, vds, vog, vog, ...

Aspon co jsem ja (bohuzel) zazil :)
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...

Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

jn, jedine mamonstvo dungy dobiehalo. my ostatny len kempime a kempime...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Samial
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samial »

Jeden kempí dung, druhej runu a třetí ?
Katatonia[Hated] - Samik[Hated]
http://hejtyd.xf.cz/
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

takmer kazdy normalny dung sa da dobehnut ak necakas moc dlho na hlidace a vyprava ti neujde. ked cakas v destarde hodinu a pol na jedneho draka tak to sa potom tazko da dobehnut...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Perseus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Perseus »

Celkově vzato dungy by se neměly dát dobíhat vůbec. Kempit před dungem? neni to etické ale budiž. Nicméně výmluvy PKček že to patří ke hře, tak vězte že ano, ale ne pro tu část lidí kteří po PvP touží.
V současné době je to naštěstí relativně dobře ošetženo a nastaveno aby ti dacani zlodějští měli štěstí na hlídače, štěstí na frakční hráče a štěstí u samotného ojezdu.
Každý má PKčko nikoli pro PvP ale pro občasnou dobíhačku dungu / Jen někteří (a bude jich asi fakt hooodně málo) mají to PKčko světe div se i pro PvP hru....
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

ja bych dal vsude god spidery vyresil bych dva problemy najednou ... ale muselo by jich byt opravdu hodne :( vamiri uz by se netahali stejne sou naprd a pekacka by uz nedobihala
Ulter-Bes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ulter-Bes »

Kdyby to mělo být tak, že PK nemají modrým výpravám "regulovat equip", tak by první gate do dungů mohly být rovnou "pustím_pouze_blue_chary".

Já bych zas hlídače spíše rušil, všichni víme, že do dungů se nosí až přílišný equip, tedy je spíše na místě trochu lidem "nahnat strach". :wink:

Jinak jsem už hoodně dlouho neslyšel něco jako : když jdu dung, domluvím se s kamarádama, kteří mi počkají před dungem, aby mě nepřekvapila PK, nebo : když přijdou PK, tak je rozjezdíme, je nás více, máme mnohem větší dmg atd.

(jasně - OCH runy jsou jakoby "za kamaráda". Že vás není více ? Že se dungy, co vždy bývaly pro 5 lidí chodí ve dvou ? -> jenom o důvod více, proč přístup těm pk ulehčit)
http://ultra-bjes.blogspot.com - blog z uo
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Ulter-Bes píše: Jinak jsem už hoodně dlouho neslyšel něco jako : když jdu dung, domluvím se s kamarádama, kteří mi počkají před dungem, aby mě nepřekvapila PK,
Jsi zaspal dobu, dneska se pise frakcnim kamosum estli sviti runa ;p
Každopadne zazili sme uz aj takovou vec ... ressrobkar za prvnima hlidacima dverma ... tak sme ho zabili ale on tma byl porat .. evidentne smiroval duchem .. tak page a byl odejit. Vyprava kopla no.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Perseus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Perseus »

King píše: vamiri uz by se netahali stejne sou naprd a pekacka by uz nedobihala

A co Basteti a vlčáci?? Mimo to vampíři v dungu to je věc názoru.....
Ulter-Bes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ulter-Bes »

Lucky píše:
Ulter-Bes píše: Jinak jsem už hoodně dlouho neslyšel něco jako : když jdu dung, domluvím se s kamarádama, kteří mi počkají před dungem, aby mě nepřekvapila PK,
Jsi zaspal dobu, dneska se pise frakcnim kamosum estli sviti runa ;p
Každopadne zazili sme uz aj takovou vec ... ressrobkar za prvnima hlidacima dverma ... tak sme ho zabili ale on tma byl porat .. evidentne smiroval duchem .. tak page a byl odejit. Vyprava kopla no.
Hmm...

Tak dřív se ještě dělával duch v peace na dualu - to ještě za dob Triady si pamatuju, jak kamarád vymýšlel, jak kopnout dřív, než mu lootli equip.. :-)

Když je to tedy dnes takto nastavené, tak se není čemu divit, že hráči chodí v tom nej, co lze sehnat a procento výlehu se tím pádem rapidně snížilo...
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

Ulter-Bes píše:Když je to tedy dnes takto nastavené, tak se není čemu divit, že hráči chodí v tom nej, co lze sehnat a procento výlehu se tím pádem rapidně snížilo...
pšt! takhle to je správně a chtěné :wink:
Ulter-Bes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ulter-Bes »

Night Storm píše:
Ulter-Bes píše:Když je to tedy dnes takto nastavené, tak se není čemu divit, že hráči chodí v tom nej, co lze sehnat a procento výlehu se tím pádem rapidně snížilo...
pšt! takhle to je správně a chtěné :wink:
<=
<=

Já nic neřekl, jak bych mohl s takovým beránkem v náručí ? :wink:
Kelnor
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kelnor »

King píše:ja bych dal vsude god spidery vyresil bych dva problemy najednou ... ale muselo by jich byt opravdu hodne :( vamiri uz by se netahali stejne sou naprd a pekacka by uz nedobihala
No tys to teda rozsekl, to ti povim =) A vůbec, zaveďte příšery, který budou ikčkovat jednotilivý povolání a dejte je do dungů, dyk jseou vlastně všichni naprd.
Kelnor - Člen Spolku
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Jn kdyz uz sme u tech god spideru, jakej maj smysl god spideri napr. v Drowech nebo ve Fanatic caves na doskoku? To mi prijde jako desnej podraz na vampy. Sly sme poprve fanatic, ve grupe 2 vampy a stojime pred gate. Do gaty skace skaut a hlasi nic tu neni jen naka bila lavka vepredu, toz skaci i ostatni a ejhle 5 god spideru a oba vampy na miste mrtvy. Jakej tohle ma smysl? Nasrat lidi co to jdou poprve a pripravit vampy o cennej morf kterej se jim uz takhle hodne blbe udrzuje?

Edit: Pochopil bych goda na doskoku do naky HC pasaze, kde bude mit zaukol ikackovat morfnute magy, ale na doskoku kde nic neni a muze uskodit only vampum a crimlejm klerikum mi to prijde akorat jako zbytecnej opruz.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

no so ci budem povídat, godi tam jinnou funkci ani nemaj, než prudivou svym množstvím atd :p
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Odpovědět