Guild hry po 8 a konec
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Za cele +S+ dekuji Perunovy a Nonemu za fajn hry. Bavili jsme se u nich dobre a na celou gildu zapusobili jako tmel, ktery nam pripomenul, ze na DP nejsou jen stale stejne dungy dokola a co dokaze gilda o 5ti aktivnich lidech, kdyz tahnem vsichni za jeden provaz.
Takze jeste jednou dekujeme a tesime se v budoucnu na dalsi souteze.
Takze jeste jednou dekujeme a tesime se v budoucnu na dalsi souteze.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
-
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Precetl jsem si zadani souteze ve stredu vecer a zbytek jsem necetl, takze podle toho jsem pak daval instrukce a Mikee v nedeli tri hodky pred koncem splacal skript a hledali jsme pouzitelne obrazky z webu. Teprve az po skonceni her mi lide z guildy napsaly ony dodatky.Piscot píše:Jen by mě zajímalo co mají všechny ty obrázky od Amonthie společné...
Soutez byla super a doufam, ze se zase nekdy objevi podobna soutez, kde nebudu muset ukazovat muj herni antitalent
- Stillwater
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Drako píše:No,myslim aby to bylo spravedlive, tak by se body celkem meli vydelit poctem clenu guildy.Nebyl by to lepsi obrazek o tom,kdo se jak snazil ?
To byl "ftip" ,ale pro zajimavost... No Perune to je vyzva pisni to sem
Guildovni hry budou sice dnes ukončeny , ale na forum jeste nekonci.. Chci se pokusit dat nejak dohromady neco jako zaverecnou zpravu o Guildovních hrách a taky se chysta sumář itemů před a po
V.I.R.
A pak ještě nějak zjišťovat, kolik lidí a kdo přesně se v jaké míře, z které guildy účastnil, ne?Drako píše:No,myslim aby to bylo spravedlive, tak by se body celkem meli vydelit poctem clenu guildy.Nebyl by to lepsi obrazek o tom,kdo se jak snazil ?
To byl "ftip" ,ale pro zajimavost... No Perune to je vyzva pisni to sem