bugovaní Timerů

Vaše nápady a návrhy
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

bugovaní Timerů

Příspěvek od Empair »

Už po několiká se mi stalo, že skočím na časově omezaný quest a padne WS a po 2 min mě to z questu kopne pryč.

Když uvážím všechn čas vynaložený na získání vstupenky je to dost nepříjemná situace.

Nešlo by s tím něco udělat?

Řešením by bylo víc ... napříiklad by GM mohlo vstupenku vrátit, když se to stane.
Keeper
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keeper »

aha gm nebudou delat nic jineho nez vracet svupenky hracum .. to by mohli vracet i po ws lamy a kone .... jinak ws si muzes ohlidat kdyz nejsi schopny toho tak mas smulu a po vstupence
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

[př.]Sakra to je nuda jak bych si dneska zpestril den...nakej questik zkocit.. jo to by chtelo ... zivou vodu? Hm proc ne, jen nemam vstupenku jakpa ja to udelam... uz vim pisu page!
PLz help, byl ws a koplo me to z questu pro clery.
Gm: co si prejes?
e**: plz plz koplo me to z questu, asi zbug timer, plz vratte mi vstupenku.
Gm: to bohuzel ..
e**: plz plz tak me tam kopni .. uplne na konec tam . .vis kam no! lpz.[/př]
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

ohlídat si WS když ten quest má 3h timer ... hmmm cool jenom ty Ws jsou po 2h ...

nefim o tom že by kůń zmizel při WS pokud by neměl jed nebo ubraný HP když si to neumíš ohlídat tvoje chyba ...

vstupenku na rang quest scháníš 2 měsíce a nakonec z toho nemáš nic ...
Mikee
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikee »

ja teda naprosto chapu ze tohle nastve, vy s tema blbejma komentarema jdete nekam. Je to bug!, se kterym se bohuzel primo neda nic delat.
Nicmene by se to snad dalo nejak obejit..

PS: Mizeni koni s HP fakt nesouvisi :) tusim ze zmizi pri deaktivaci zony, ve ktere stoji (tzn kde si na nej nasedl). Staci po kazdem dungu sesednout nekde ve meste (lepe v domku) :) ale to jen tak stranou..
Naposledy upravil(a) Mikee dne 11 úno 2009 17:24, celkem upraveno 2 x.
Keeper
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keeper »

Mikee píše:ja teda naprosto chapu ze tohle nastve, vy s tema blbejma komentarema jdete nekam. Je to bug!, se kterym se bohuzel primo neda nic delat.
proc bysme meli jit nekam ? kolikrat mi bugl timer na gold medailonu a neznamena ze hned pudu na forum kvuli tomu ale asi jsem mel
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Keeper píše:
Mikee píše:ja teda naprosto chapu ze tohle nastve, vy s tema blbejma komentarema jdete nekam. Je to bug!, se kterym se bohuzel primo neda nic delat.
proc bysme meli jit nekam ? kolikrat mi bugl timer na gold medailonu a neznamena ze hned pudu na forum kvuli tomu ale asi jsem mel
pravda to si musel znova nakoupit víno za 300gp a najít ismajla těch 10 min muselo opravdu naštvat ...

medajlon je jeden z questů u kterého si to ws klidně ohldáš ...

ale quest s martinem na stone impa na živou vodu je trochu jiné kafe
Keeper
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keeper »

dosel si stone impa nebo zivou vodu aby si mohl soudit ? ze je to jine kafe ?

bug jako bug .... a je jedno jesli ti to bugne gold medailonu nebo rang questu ...
Mrak
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Mrak »

Keeper píše:
keepr si vazne tak sprosty alebo ta len matka bila palicou po hlave od narodenia ?

gold medailon je sakra ina vec nez ranger Q, lenze to by aj tie sproste deti ako ty z ustavu mohli vediet
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
- Gandhi
Keeper
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keeper »

sem rad ze vis jak to u nas chodi :(
Longhorn
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Longhorn »

jestli stim jde neco udelat tak by bylo dobre to nejak opravit ci neco bo je fakt ze cekat nekde v dungu pak treba hodinu nez projde ws aby si skocil na rang qest nebude to nejlepci bo nekteri lide treba nemaji more casu a nebo pujde kolem treba napriklad unicorn v cele s rohipnolem kteryho napadne hele rang v dobre vybave sam sjedem ho
Xviva
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xviva »

Keeper píše: bug jako bug .... a je jedno jesli ti to bugne gold medailonu nebo rang questu ...
Tohle může napsat pouze hloupý člověk, který tráví hodně času u kompu, někdo asi jako si ty :).

Možná, že někdy v životě poznáš, že není výplata jako výplata, člověk jako člověk, nehoda jako nehoda, trest jako trest, sranda jako sranda a tak dále....Tím ti chci říct, že ani v uo není, bug jako bug a je třeba dělat rozdíly...;). Tak si tu přestaň hrát na mentála a začni trošku přemýšlet.
Verdilith
Bourak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Verdilith »

me v dunku standartne mizi blek :p
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Keeper píše:
A ty vis tak jiste, ze se to neda nejak osetrit nebo jsi zase jenom drsnej a hrajes si na pana vsechno vim vsechno znam?
Bejkal
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bejkal »

Empe tady můžeš napsat cokoli, třeba že tě srazil naklaďák na přechodu a "forum mameluci" napíšou:

Lucky: Já když jsem byl malej tak něco takovýho nebylo a taky to šlo. Já bych je zrušil.

Kapr: Mě už srazilo auto aspoň 10krat a brečim tady ? Vubec! A furt znova a znova se nechávám přejíždět. A policajti, ty by to měli hlidat jako proč ? By nedělali nic jinýho.

Verdilith: Souhlasim s Kaprem, taky do mě narazilo letadlo když jsem byl malej. A stěžuju si ?

Hunter:Nákladák je v překladu lorry ty by měly jezdit a ne přejíždět lidi tak nevim kde je chyba. Mohu jen sebe citovat

Kód: Vybrat vše

Náklaďák by měl jezdit a né přejíždět
Byotch: Za to si můžeš sám. Nemáš co chodit přez přechod.

Wilík: WTF. bléééé blééééééééé
Naposledy upravil(a) Bejkal dne 11 úno 2009 18:42, celkem upraveno 2 x.
Perun
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Perun »

Save je soucast hry.. nam se stalo, ze se nam pri save zavreli dvere do ratmanu a taky to hned nebylo tady.

Kdyby se melo tohle vsechno resit,tak by GMka nedelali nic jineho nez by porad neco vraceli...
V.I.R.
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Imho vhodná připomínka. Jen by chtělo vymyslet jak to zařídit, aby se to nezneužívalo. Vracení na page, jáá nevíím.

Bejkal: Přesně tak. Jen je problém, že když už mě parodovat, tak alespoň nedělat gramatické chyby v i/y ze základky. Budu citovat:
Gramatický démon píše:Čáp si postavil na bidle bydlo. Jednou zafoukal vítr a obě b_dla spadla.
Nexios
Mancubus
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mancubus »

Perun píše:Save je soucast hry.. nam se stalo, ze se nam pri save zavreli dvere do ratmanu a taky to hned nebylo tady.

Kdyby se melo tohle vsechno resit,tak by GMka nedelali nic jineho nez by porad neco vraceli...
Neni rozdil mezi necim co se neda ovlivnit ze strany GM (jako ty vase dvere) a mezi buglym timerem (na kterej tu upozornuje emp) a kterej se da uplne jednoduse opravit?
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Hunter píše:Imho vhodná připomínka. Jen by chtělo vymyslet jak to zařídit, aby se to nezneužívalo. Vracení na page, jáá nevíím.
to byl návrh prvního co mě napadlo učitě najdeme víc možností
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Empe, myslim ze na hracskou komunitu nema vubec cenu reagovat, proste si pockej na vyjadreni gm..
Keeper píše:aha gm nebudou delat nic jineho nez vracet svupenky hracum .. to by mohli vracet i po ws lamy a kone .... jinak ws si muzes ohlidat kdyz nejsi schopny toho tak mas smulu a po vstupence
Ach Kapre ty jses takovej kus idiota az se mi z tebe chce plakat.
Bejkal : Uz dlouho jsem se tak nezasmal :D
Odpovědět