Saláty

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Odpovědět
Ardent
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ardent »

Kaj píše:
Atalia píše:
Kaj píše:je dobré pro hru a bude sem přitahovat další a další hráče.
Teď nechápu, jakým stylem by je to sem mělo přitáhnout? Noví hráči sem už moc často nepřichází. A změna fungování salátků, kdo nezná principy dp, jim bude ukradená. Spíš by se mělo pracovat s těma, co už tu jsou. A ne je naladit na vlnu: "Neodejdem hromadně na wow?"

Nedávno Triglav zprovoznil NB dung, byli zavedeni obecně dostupní vlkodlaci, změněny frakční runy (takže si v jiných topicích PK stěžují že z DP děláme blue only shard) ... to jen k tomu jak děláme pouze změny k horšímu (rozumněj k obtížnějšímu) pro začínající hráče.

Kde atalia řekla, že všechno děláte špatně?
Pouze upozornila na fakt,že nový (opravdu čistě hráči c na dp nikdy nehráli) již nepřichází v takovém počtu- a to je fakt který nepopřete. STejně jako upozornila na fatk,že těmto hráčům budou saláty naprosto šumák stejně jako triglavv nb dung- berou to jako fakt to cu prostě je.
Kdežto změny zajímají hráče c se ve světě pohybují delší čas a těm se evidentně zrovna moc nelíbí co se děje. - čili to evokuje spíše odchody než příchody na DP
Noobikem navždy :)
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Ardent píše:Kde atalia řekla, že všechno děláte špatně?
Atalia píše:Protože tady se dělaj změny jen k horšímu.
Ardent píše: Kdežto změny zajímají hráče c se ve světě pohybují delší čas a těm se evidentně zrovna moc nelíbí co se děje. - čili to evokuje spíše odchody než příchody na DP
A já jsem upozornil na fakt, že nemůžeme dělat pouze věci, které se vám líbí.
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."

http://www.panslabyrinth.com/
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Ardent píše: Kde atalia řekla, že všechno děláte špatně?
Pouze upozornila na fakt,že nový (opravdu čistě hráči c na dp nikdy nehráli) již nepřichází v takovém počtu- a to je fakt který nepopřete. STejně jako upozornila na fatk,že těmto hráčům budou saláty naprosto šumák stejně jako triglavv nb dung- berou to jako fakt to cu prostě je.
Kdežto změny zajímají hráče c se ve světě pohybují delší čas a těm se evidentně zrovna moc nelíbí co se děje. - čili to evokuje spíše odchody než příchody na DP
No ale tak to je fakt, okterem vime. Ono hra z roku 96 asi nebude toliko atraktivni jako pecky z 2005+ v ultra ubah grafickem kabatku. Takze tu argumentovat timto je holy nesmysl. A pro stavajici hrace je to zase latka o kousek vic zvednuta k prekonani. I kdyz ono je jednodussi asi se na to vykvaknout a jit jinam no.
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Acarus píše: A pro stavajici hrace je to zase latka o kousek vic zvednuta k prekonani. I kdyz ono je jednodussi asi se na to vykvaknout a jit jinam no.
Tak tak, nikdo nepopírá, že tahle změna udělá některé situace ve hře obtížnější. Ale je nutné si uvědomit, že vývojem a pouhým plynutím času se ta pomyslná laťka snižuje sama - respektive snižují ji hráči. Vymýšlejí se nová makra, taktiky, hromadí se majetek (mluvíme o stávajících hráčích). Člověk je tvor inteligentní. Klasickým příkladem byli klamáci: vyhazovat zvířátka v dungeonech kdysi nikoho ani nenapadlo, pak někdo přišel na to, že je to geniální nápad, který z dříve krizových situací uděla odpolední svačinku .. rozšířilo se to ... my jsem zareagovali a museli to osekat (nepopulární krok - zlí GM, kteří hráčům vše ztěžují) ...

Perun
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Perun »

Ja jsem salaty skoro nepapal , pac jsem nikdy nevedel kde to makro mam a v batohu jsem je špatně hledal :) Ale za clera jsem je ani nikdy moc nepotřeboval, takže mi to nevadí... Je to fajn aspon se lidi nebudou spoléhat na tech 200hp za 2s
V.I.R.
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Legolend píše:Když už jsme u jednoho salátu, navrhoval bych jeho zvýhodnění ale naopak výrobu bych stížil (ve směru samozřejmě ingrediencí) někde jsem tady četl, že by to měl být item který by měl být přirovnatelný k Ress Wandce tím nechci říct, že by výroba měla být meganákladná a velmi komplikovaná, do receptu by se dejme tomu přidaly magické ryby nebo něco nad čím by se ještě pouvažovalo, tedy když už jeden salát tak za vetší počet HP+ teďka je to standartně těch 30 nebo 40 přesně jsem se na to nikdy nedíval...
Souhlas, kdyby se salat udelal narocnejsi na vyrobu aby neprisel na 150gp ale jen vyroba stala treba 5k, tak tim ho omezite do PvP.

V PvM bych sel cestou zvyseni vahy, omezeni kolik jich muzu snist, ale ne az tak razantni. Preci jen 2 salaty by se mohly dat.
Naposledy upravil(a) Byotch dne 11.02.2009 11:11:13, celkem upraveno 2 x.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Atalia
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atalia »

Opravdu bych se nedivila, kdyby další změna, v rámci stížení hry, byla zrušení všech brnění a ponechání jen ironu.
Zorg
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zorg »

Acarus píše: Jinak ty nam tu rikas, ze to a to je spatne, ale nikde nevidim cestu, na ktere bys nam ukazal jak by byl byval svet krasny kdybys ho vzal do svych otezi ty.
Ja se do takovych veci necpu. Nejsem z tech co si potrebuji dokazovat svou nadrazenost, nebo ktereho by nekdo z vas vyslechl kdyz ma navrh nebo napad. Uz jsem to nekolikrat zkusil, ale narazil jsem. Tak prosim nech tech reci a soustred se na problem.
Dobry hrac salaty mozna nepotrebuje. Ale ti slabsi se bez nich vetsinou neobejdou. Pokud tento shard chcete postavit jen pro tu hrstku TOP hracu, suportaku a vasich kamaradu, jen smele pokracujte v nastavenem smeru.
Jak muze novacka pak bavit hrat, kdyz nema nasysleno z dob, kdy se syslilo ve velkem (a paradoxne tyhle zmeny podporuji prave tito nasyslení hraci), ale na kazdou vec musi dlouho vydelavat? 14 dni se snazi vydelat aby mohl jit dung a pak mozna i kvuli absenci salatu v lagach umira s celym equipem. Ne vsichni mohou sahnout do truhly a vzit si z desitek equipu dalsi a smele vyrazit znovu.
Uz proboha otevrete oci. Je tu spousta veci co by zmenu potrebovaly. Ale zrovna tohle by se nemelo omezovat a nebo omezit dejme tomu na max 3 pouziti k nasycenosti.
Dalsi nesmysl.. kdyz uz jedno pouziti, proc vaha 15?

Skill cooking jste zazdili uplne. je jedno co bude kraft nebo kdokoliv varit, kdyz to proste nepujde snist. To vam zjevne nedochazi ze? Kdyz jsem asi pul roku zpatky psal nekomu z GM tymu navrh jak cooking ozivit, poslal me nekam, ze na to neni cas, ze jsou dulezitejsi veci na praci. Budiz, kdyz jsou, tak jsou. potom zde ale nepiste - navrhnete jak cooking ozivit. Nejde to. Po teto zmene ne.
---------------------------------------------------------------------------------------------------

Pro ty co zastavaji stejny nazor jako ja - je to zbytecne sem psat. Nemate sanci si pomoci. Neni snaha druhe strany to resit. Tento topic se za par dni zamkne a to bude asi cele. Vzpomente si na moje slova.
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Atalia píše:Opravdu bych se nedivila, kdyby další změna, v rámci stížení hry, byla zrušení všech brnění a ponechání jen ironu.
Na to se dá říct jenom: ........... :roll: ..............

Ardent
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ardent »

jenže to není zvednutá latka- ty kteří to fakt umí tak je stejně nepoužívali a ti kteří to až tak neumí tak je v těch zásadních situacích o které Vám tak jde nevyužili prtože na to nemají schopností - spíše se užívaly jako prostředek proč zbytečně nepřicházet o famu když se bude hodit. No tak nebudu tahat salát budu tahat o jeden healici meč víc - efetk nulový v pvm v pvp jistě zachovaný.
Ovšem pak se musí udělat něco s těmi saláty co teď na servru "zavazí

Jsem ráda, že Triglav připustil možnost toto nastavení pozměnit- protože úplně nejšťastněji zvolné.

a to že uo je stará- no tak je stará, tomu komu se líbí ji bude hrát ikdyž nevypadá jako některé ty zrůdičky co se dnes prodávají. Od jejího hraní ji budou odrazovat právě spíše změny se kterými hráči spíše nesouhlasí než souhlasí.
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Zorg píše: Uz jsem to nekolikrat zkusil, ale narazil jsem..
Například?

Acarus

Příspěvek od Acarus »

Zorg píše:Ja se do takovych veci necpu. Nejsem z tech co si potrebuji dokazovat svou nadrazenost, nebo ktereho by nekdo z vas vyslechl kdyz ma navrh nebo napad. Uz jsem to nekolikrat zkusil, ale narazil jsem. Tak prosim nech tech reci a soustred se na problem.
Dobry hrac salaty mozna nepotrebuje. Ale ti slabsi se bez nich vetsinou neobejdou. Pokud tento shard chcete postavit jen pro tu hrstku TOP hracu, suportaku a vasich kamaradu, jen smele pokracujte v nastavenem smeru.
Jak muze novacka pak bavit hrat, kdyz nema nasysleno z dob, kdy se syslilo ve velkem (a paradoxne tyhle zmeny podporuji prave tito nasyslení hraci), ale na kazdou vec musi dlouho vydelavat? 14 dni se snazi vydelat aby mohl jit dung a pak mozna i kvuli absenci salatu v lagach umira s celym equipem. Ne vsichni mohou sahnout do truhly a vzit si z desitek equipu dalsi a smele vyrazit znovu.
Uz proboha otevrete oci. Je tu spousta veci co by zmenu potrebovaly. Ale zrovna tohle by se nemelo omezovat a nebo omezit dejme tomu na max 3 pouziti k nasycenosti.
Dalsi nesmysl.. kdyz uz jedno pouziti, proc vaha 15?

Skill cooking jste zazdili uplne. je jedno co bude kraft nebo kdokoliv varit, kdyz to proste nepujde snist. To vam zjevne nedochazi ze? Kdyz jsem asi pul roku zpatky psal nekomu z GM tymu navrh jak cooking ozivit, poslal me nekam, ze na to neni cas, ze jsou dulezitejsi veci na praci. Budiz, kdyz jsou, tak jsou. potom zde ale nepiste - navrhnete jak cooking ozivit. Nejde to. Po teto zmene ne.
---------------------------------------------------------------------------------------------------

Pro ty co zastavaji stejny nazor jako ja - je to zbytecne sem psat. Nemate sanci si pomoci. Neni snaha druhe strany to resit. Tento topic se za par dni zamkne a to bude asi cele. Vzpomente si na moje slova.
Jasne nejde no ...
Jinak nechapu proc si posunujete standardy na to jakou ma kdo mit vybavu do dungu. Troufnu si rict, ze nb vyprava do low end dungu (hyth,dec,wrong,ice,...) zadny salaty nepotrebuje no.Ja nevim ale to je dung kterej se da jit s +3/+5 zbranema ve veritku a jenom s bandama bez GS a jinejch prkotin, a troufnu si rict ze je to mnohem vetsi sranda nez to jit v tech vasich radoby vysokejch standardech. No ale proste ste jak postreleny a musite mit vsichni vsechno co the best a kdyz to nemate tak se proste nikam nejde.
Redd
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redd »

Ardent píše:... Od jejího hraní ji budou odrazovat právě spíše změny se kterými hráči spíše nesouhlasí než souhlasí....
Hráči nesouhlasí s každou změnou, která jím ztíží hru. Ale to, že mají scripty v yoku úplně na všechno, to už jim vůbec nevadí a to je v pořádku.
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Acarus píše: Jasne nejde no ...
Jinak nechapu proc si posunujete standardy na to jakou ma kdo mit vybavu do dungu. Troufnu si rict, ze nb vyprava do low end dungu (hyth,dec,wrong,ice,...) zadny salaty nepotrebuje no.Ja nevim ale to je dung kterej se da jit s +3/+5 zbranema ve veritku a jenom s bandama bez GS a jinejch prkotin, a troufnu si rict ze je to mnohem vetsi sranda nez to jit v tech vasich radoby vysokejch standardech. No ale proste ste jak postreleny a musite mit vsichni vsechno co the best a kdyz to nemate tak se proste nikam nejde.
Troufnu si rict ze s takovymhle ekvipem te dozenou PK driv nez se dostanes do pulky dungu, protoze s +3/+5 zbranema je hytl na 6hodin. A to mi jako zabava neprijde, zvlast kdyz na tebe PKcka nabehnou s kamenejma zbranema a za celej dung ti padne sotva ta +3 zbran.
Vulcane - The Craftman
[/size]
Atalia
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atalia »

Acarus píše: Jinak nechapu proc si posunujete standardy na to jakou ma kdo mit vybavu do dungu.
Jenže když nepůjdeš s minimálně +7, tak tě do dungu moc kamarádi nechtějí. Viz třeba topik o vampovi: "Nemá dmg, smažme ho." A pokud nechceš, aby hytl trval 4 hodiny, tak je to i nutnost.
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Atalia píše:Jenže když nepůjdeš s minimálně +7, tak tě do dungu moc kamarádi nechtějí. Viz třeba topik o vampovi: "Nemá dmg, smažme ho." A pokud nechceš, aby hytl trval 4 hodiny, tak je to i nutnost.
Jojo ses sectelej, skoda ze topic o wampoj je v "wamp v pride" alá wamp pri strate fame do 0. Ale pokud chces srovnavat Pride s Hytlem,...
Vulcane - The Craftman
[/size]
Ardent
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ardent »

Redd píše:
Ardent píše:... Od jejího hraní ji budou odrazovat právě spíše změny se kterými hráči spíše nesouhlasí než souhlasí....
Hráči nesouhlasí s každou změnou, která jím ztíží hru. Ale to, že mají scripty v yoku úplně na všechno, to už jim vůbec nevadí a to je v pořádku.
Neřekla bych - jasně prvotně brblou , pak se prostě jen přizpůsobí, když ne odejdou.
Ovšem poslechnout si názory nebývá až tak od věci- jestli jste si všimli tak krytika většinou není na samotné omezení salátů, ale na věci s tím související. Jako udělat fuul z jednoho salátu a hotovo to je asi to nejjednodušší.

Když se vám nelíbí joko tak ho prostě zakažte.
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Atalia píše: Jenže když nepůjdeš s minimálně +7, tak tě do dungu moc kamarádi nechtějí.
To je ovšem problém tvých kamarádů, ne problém nastavení hry.

Atalia
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atalia »

Byotch píše: Jojo ses sectelej, skoda ze topic o wampoj je v "wamp v pride" alá wamp pri strate fame.
Ano, původně byl, jenže jestlis to četl dál, tak už se to řešilo v obecném měřítku, ne jen vamp a pride
Zorg
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zorg »

Acarus píše: Jinak nechapu proc si posunujete standardy na to jakou ma kdo mit vybavu do dungu. Troufnu si rict, ze nb vyprava do low end dungu (hyth,dec,wrong,ice,...) zadny salaty nepotrebuje no.Ja nevim ale to je dung kterej se da jit s +3/+5 zbranema ve veritku a jenom s bandama bez GS a jinejch prkotin, a troufnu si rict ze je to mnohem vetsi sranda nez to jit v tech vasich radoby vysokejch standardech. No ale proste ste jak postreleny a musite mit vsichni vsechno co the best a kdyz to nemate tak se proste nikam nejde.
To je presne to o cem jsem psal. Jak dlouho si nikdo z vas nezkusil vytrenovat normalni postavu a zkusil si bez podvodu jit dung? Schvalne jak dlouho vam bude trvat, nezli si bez kamaradicku na ten equip vydelate? Za jak dlouho na dalsi, kdyz v nem lehnete? Asi vam nedochazi, ze kdyz se vyda parta novacku do dungu ktery neznaji jako sve boty, ze je tam sance na pomreni cele vypravy vice nez velka? Podivali jste se na to i z druhe strany nez jen ze svych vysin?
Ardent píše: a to že uo je stará- no tak je stará, tomu komu se líbí ji bude hrát ikdyž nevypadá jako některé ty zrůdičky co se dnes prodávají. Od jejího hraní ji budou odrazovat právě spíše změny se kterými hráči spíše nesouhlasí než souhlasí.
Pod tohle se klidne podepisu. Hru dela jeji atmosfera a ne jeji vek.

Proste tahle zmena prinesla krome oziveni PvP jen same spatne veci.
Ztizeni hry novackum a jejich naslednou nechut tu hru pokouset dal, predpokladany odliv jiz hrajicich, likvidace jednoho celeho skillu a celkovy negativni dopad na lepsi hratelnost.
Odpovědět