Saláty
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Saláty
Otázka převážně na Triglava:
- Zvýšena hmotnost Ginseng salátů a jejich sytost (jeden salát a dost).
proč?
-kuli pvp to chápu a je to jistě vítaná změna - zvýšení váhy -klidně víc at se nenosí
ale s tim nažráni mdosytosti - omezení do pvm - nesežere se potom ryba ani nic jiného a skill cooking ztrácí svuj v podstatě hlavní význam
plánvoal si Triglave omezit pvp i pvm nebo jen pvp popř. uvědomil sis změny v pvm?:)
edit:
a jeste dotaz kuli Ik ploskam v Cove - uz tam byly takze se na to nějak navyklo ale v rámci Order/Chaos bojů nic moc protože se občas chytlo do pfka v bráně což tedka zase nejde.. to má taky ěnjaký hlubší smysl? (poslední dobou se nepamatuju ež by tam bylo xx pfek od pk/blu)
- Zvýšena hmotnost Ginseng salátů a jejich sytost (jeden salát a dost).
proč?
-kuli pvp to chápu a je to jistě vítaná změna - zvýšení váhy -klidně víc at se nenosí
ale s tim nažráni mdosytosti - omezení do pvm - nesežere se potom ryba ani nic jiného a skill cooking ztrácí svuj v podstatě hlavní význam
plánvoal si Triglave omezit pvp i pvm nebo jen pvp popř. uvědomil sis změny v pvm?:)
edit:
a jeste dotaz kuli Ik ploskam v Cove - uz tam byly takze se na to nějak navyklo ale v rámci Order/Chaos bojů nic moc protože se občas chytlo do pfka v bráně což tedka zase nejde.. to má taky ěnjaký hlubší smysl? (poslední dobou se nepamatuju ež by tam bylo xx pfek od pk/blu)
Naposledy upravil(a) Erik Nighelt dne 10 úno 2009 20:05, celkem upraveno 1 x.
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
bylo brano v potaz pvp i pvm ...
Edit:
Edit:
jeden clovek píše:Zrušení salátů.
Důvod:
V pvm - ztížilo by to dungování v tom směru, že v krizovce by se prostě už nedalo spoléhat na to, že si za pul sekundy naklikám 200 hp. Ztěžování dungování je afaik žádoucí - a tohle si myslím by bylo vhodné - najma proto, jak ten item funguje.
V pvp - opět. Item, který nijak nereflektuje herní skill a řekl bych pouze kazí vzájemné boje. Myslím, že by to pvp pouze prospělo.
A když už jsme tak u toho zvýhodňování a nezvýhodňování určitých postav co takhle vzpomenout si na Vapíra ? Krvavých band si spapá 7-8 a je full, není to tím pádem v tuto chvíli určité zvýhodnění této skupiny hráčů oproti ostatním kteří to mohli jakš takš kompenzovat salátky které už jsou out ?
Legolend [Etoiles]
and many others...
Ha, promluvil jsem,odcházím, za čas příjdu a kuknu na odpověď :P
and many others...
Ha, promluvil jsem,odcházím, za čas příjdu a kuknu na odpověď :P
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
vamp je specificka postava, proto taky mohl zrat jen ty bandy, kdysi mohl i ty salaty v humanovi, ale to mu pak bylo v humanovi zruseno kvuli preboostu ...Legolend píše:A když už jsme tak u toho zvýhodňování a nezvýhodňování určitých postav co takhle vzpomenout si na Vapíra ? Krvavých band si spapá 7-8 a je full, není to tím pádem v tuto chvíli určité zvýhodnění této skupiny hráčů oproti ostatním kteří to mohli jakš takš kompenzovat salátky které už jsou out ?
A salaty nikdy nebyly delany jako kompenzace krvavych band u vampu, jen si na to mozna nekteri lidi zvykli ...
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
proc? Protoze salat nema bejt item kterej bys mel pouzit 5x za dung, salat ma byt item neco jako ress hulka, teda item kterej pouzijes az kdyz proste nemas zadnou jinou sanci jak si doplnit hp a visi ti zivot na vlasku ...Petrkov píše:Když můžeme jeden sálát sežrat tak proč aspoň nedá max hpček??? To ten sálát rovnou vymažte z nabídky, páč tento item ztratil svůj smysl
Edit: a skus trochu premyslet nez neco postnes, jak uz tu bylo psano, salaty se menili kvuli tomu, ze proste neni moc koser aby sis za 2 sekundy naklikal 200 hp, a ty tu napises aby ti jeden salat pridal max hp, to by me zajimalo v cem by byla ta zmena, jen ze bys mel tech 200 hp naklikano este o sekundu driv...
Naposledy upravil(a) Wilson dne 10 úno 2009 20:25, celkem upraveno 1 x.
Erik Nighelt píše: ale s tim nažráni mdosytosti - omezení do pvm - nesežere se potom ryba ani nic jiného a skill cooking ztrácí svuj v podstatě hlavní význam
Nevidim zadnou odpoved na hlavni argument - sezeres jeden salat a na rybu nebo cokoliv muzes s klidem zapomenout, to je taky zadouci ?Wilson píše:
Edit:jeden clovek píše:Zrušení salátů.
Důvod:
V pvm - ztížilo by to dungování v tom směru, že v krizovce by se prostě už nedalo spoléhat na to, že si za pul sekundy naklikám 200 hp. Ztěžování dungování je afaik žádoucí - a tohle si myslím by bylo vhodné - najma proto, jak ten item funguje.
A takhle salaty pouzivany nebyly, panevzdyckynejchytrejsi Wilzne ? ;]Wilson píše: proc? Protoze salat nema bejt item kterej bys mel pouzit 5x za dung, salat ma byt item neco jako ress hulka, teda item kterej pouzijes az kdyz proste nemas zadnou jinou sanci jak si doplnit hp a visi ti zivot na vlasku ...
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Ano je to zadouci, salat bys mel pouzivat proste jednou za cas, kdyz to fakt uz nevyhnutelne budes potrebovat, neco jako ress hulku, ne ze bys ho mel zrat v kazdym dungu, a tak si proste budes muset rozmyslet, jestli sezrat salat a nebo este pockat, protoze treba pak nekdy budes muset sezrat rybu(ale misto ryby de pouzit boost sperk, boost nastroj, boost zbran), takze v tom bych zas tak zasadni omezeni nevidel ...Oximus píše:Nevidim zadnou odpoved na hlavni argument - sezeres jeden salat a na rybu nebo cokoliv muzes s klidem zapomenout, to je taky zadouci ?Erik Nighelt píše: ale s tim nažráni mdosytosti - omezení do pvm - nesežere se potom ryba ani nic jiného a skill cooking ztrácí svuj v podstatě hlavní význam
Proste ted se lidi zase budou muset naucit hrat trochu jinak, a nespolehat se na to ze si v krizovkach naklikaj 200 hp za 2 sekundy ...
Třeba v tom že pak si sytej chytrolíne a řekni mi jak ti zachrání 20 hpček navíc???Wilson píše:proc? Protoze salat nema bejt item kterej bys mel pouzit 5x za dung, salat ma byt item neco jako ress hulka, teda item kterej pouzijes az kdyz proste nemas zadnou jinou sanci jak si doplnit hp a visi ti zivot na vlasku ...Petrkov píše:Když můžeme jeden sálát sežrat tak proč aspoň nedá max hpček??? To ten sálát rovnou vymažte z nabídky, páč tento item ztratil svůj smysl
Edit: a skus trochu premyslet nez neco postnes, jak uz tu bylo psano, salaty se menili kvuli tomu, ze proste neni moc koser aby sis za 2 sekundy naklikal 200 hp, a ty tu napises aby ti jeden salat pridal max hp, to by me zajimalo v cem by byla ta zmena, jen ze bys mel tech 200 hp naklikano este o sekundu driv...
Bych v rámci ztížení dungů zakázal hidding. Salát jsem nepoužil ani nepamatuju (snad jen solovka v D4) kolikrát jsem je ani nenosil a teď když vází 15 kamenů...
Naposledy upravil(a) Fargo dne 10 úno 2009 20:31, celkem upraveno 1 x.
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
nezachrani moc no, ale v tom je ten smysl te zmeny ...Petrkov píše:Třeba v tom že pak si sytej chytrolíne a řekni mi jak ti zachrání 20 hpček navíc???
byly, ale holt dneska kazdej vola po stizovani dungu, aby tam zas meli v pokladech vic mamonu, tak tohle je jedno ze stizeni no ...Oximus píše:A takhle salaty pouzivany nebyly, panevzdyckynejchytrejsi Wilzne ? ;]
- Mara z Acoma
- Hitgirl
- Kontaktovat uživatele:
Doteď salát prostě až příliš suploval absenci herních schopností v dané situaci, nebo zachraňoval to, co přesahovalo hráčské schopnosti a tím nechával přežít hráče v situacích, kdy už měli být mrtví.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
- Napospas
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Si trochu protiřečíš Maro ne? :p
Já jsem myslím ani nezažil, že by někdo sežral jenom jeden salát, takže to ponechání možnosti sníst ten jeden mi přijde docela srandovní.
A doufám, že kvest na myší ocásek se kvantitativně měnit nebude, že by dával jenom jeden, nebo třeba jenom půlku salátu
Já jsem myslím ani nezažil, že by někdo sežral jenom jeden salát, takže to ponechání možnosti sníst ten jeden mi přijde docela srandovní.
A doufám, že kvest na myší ocásek se kvantitativně měnit nebude, že by dával jenom jeden, nebo třeba jenom půlku salátu
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
jak dlouho sou na dp salaty ? dejeme tomu zacal sem hrat pred 4 rokama to uz tu byli mozna i driv tak se ptam jak to ze to 4 roky mozna vic nikomu nevadilo a meni se to az ted ?
Naposledy upravil(a) Keeper dne 10 úno 2009 20:44, celkem upraveno 1 x.
Ano, je pravda, že jedním z hlavních důvodů pro omezení byla stále se zvyšující úroveň herních schopností hráčů, často kvůli různým ulehčením (např. yoko) nebo kvůli jiným herním změnám.
O změně se uvažuje již velmi dlouho, pravidelně se na ní zapomíná, teď byla navržena z řad hráčů, byla konečně probrána a realizována. Ano, mělo se tak stát už daleko dřív.
O změně se uvažuje již velmi dlouho, pravidelně se na ní zapomíná, teď byla navržena z řad hráčů, byla konečně probrána a realizována. Ano, mělo se tak stát už daleko dřív.
The First
Doufám, že se zruší bandaze pro wampy, ať je to trochu fér .
Proč se na sálaty spíš neudělá timer třeba dvě hodiny??? 100x lepší než aby byl člověk nažranej na max
Proč se na sálaty spíš neudělá timer třeba dvě hodiny??? 100x lepší než aby byl člověk nažranej na max
Naposledy upravil(a) Petrkov dne 10 úno 2009 21:01, celkem upraveno 1 x.