Frakční AntiPK Runy

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Erik Nighelt píše:
Inkvizitor Dan píše:Souhlasim s Hunterem, je sice mozne, ze vas za ty gardy nikdo nepotresta, ale rozhodne to nema nic spolecnyho s chovanim O/Ch a kvalitni hrou. Meli by ste se stydet kdo to dela, takovyhle hraci do frakce nepatri, tam patri hraci co maj uroven a dokazdou se napr. pres pk v domku prenest.
přes pk v domku se přenese skoro každej.. ale přes pk v domku které tam zaběhlo se přenese slovo guards:)
Mi rekni co je zabeh. Kuprikladu pojedu nekoho v dungu. Dungari pohorseni na svoji prohrou a neschopnosti okamzite obepisuji kamarady a reloguji. Proc? To je prece jasne... jdou me kempit barak :p
Kdyz tam kopnu a mam to stesti ze ve dverich nejsou zdi a vylozim loot. Zabiham!! Bylo mi to takhle receno od spousty frakci i modraku. Mozna ze by bylo dobre se zamyslet nad tim, zdali se gardit do baraku tak moc vyplati.
Protoze se mi stalo ze kdyz mi vlezl gard do baraku pozral mi salaty co byly prirpaveny na rychlej reff. Myslim ze tohle se deje i s rybama a stejkama. Paklize by tohle byl nasledek gardnuti, pisu page a domaham se smazani za zneuziti bugu od daneho hrace. Proc taky ne ze?
Takze si myslim ze kdo nema na to aby nekoho zabil nez mu zabehne. nemel by gardit vubec, zvlast pokud je Ch/O
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Karolilinecka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karolilinecka »

Tak sem akorát chtěl napsat ať si o těch gardech jdete psát do pokecu nacož sem si polil celej stůl..zásuvku i klávesnici limonádou...moc vám děkuju, sotva sem rozhejbal na tý klávesnici tlačítka a už zas lepěj :!: :!: :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil: :evil:
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Souhlas, osobne nevidim ani nic spatnyho na tom utect do baraku treba 5 vs 1 pokud to clovek neaplikuje stylem, ze vyleze z baraku, nabehne cove kde se na nej povesi 10 lidi a nejkratsi cestou zas fici do domku.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Sejra
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sejra »

Inkvizitor Dan píše:Souhlas, osobne nevidim ani nic spatnyho na tom utect do baraku treba 5 vs 1 pokud to clovek neaplikuje stylem, ze vyleze z baraku, nabehne cove kde se na nej povesi 10 lidi a nejkratsi cestou zas fici do domku.
A co třeba 5v5 2 začnou utikat pověsis se za 1 a ten zaběhne . Byl to vyrovnanej souboj prohrali zaběhne gards ... ma bydlet v sochačku a ne v bytě s GZ to je jeho problem . Nevim jestli dane běhaš pvp ale přijde mi že asi ne protože ty tvoje napady sou zcestny . Pvp bez lootu a bez HKcek :( a někdy mi budeš muset ukázat jak za vampa řekneme hodim kvf abych nedaval "jenom" tu paru :/
neexistující stranka
Wrall Nightmare

Příspěvek od Wrall Nightmare »

Ja bych za PK klidne zabihal, kdybych mel kam, a za Order klidne guardil, kdybych mel koho. Ale o mne vsichni vi, ze jsem prase.
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

me uz to nebavi cist takze sem si na reakci nejmenovaneho člověka na mapě precetl jen zacatek luckyho postu..
takze Lucky: co tu meleš o relogovani??? že tě huba nebolí ty bejku:) vzpomeň si co byl odneska se sanymem a luckym - to je relog kterej se dá postihnout to je možná horší jak relog z blue na jine blu popř. kempeni kovarny:) ale tak zas nejsem taková sviňe (i když se ti to možná někdy zdá) abych na tebe tu page psal :p (btw bylo nas vic nevšim sem si toho jen ja)
takze prosim o relogu nepiš :P
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Legend Of Pain »

[quote="Erik Nighelt"][/quote]nenahlasenie trestneho cinu, je rovnako trestny cin :P
clear brainwashing
dNb prezents
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Legend Of Pain píše:
Erik Nighelt píše:
nenahlasenie trestneho cinu, je rovnako trestny cin :P
jn ale tady sme v uo tady se to týká jen bugu:)

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Erik Nighelt píše:me uz to nebavi cist takze sem si na reakci nejmenovaneho člověka na mapě precetl jen zacatek luckyho postu..
takze Lucky: co tu meleš o relogovani??? že tě huba nebolí ty bejku:) vzpomeň si co byl odneska se sanymem a luckym - to je relog kterej se dá postihnout to je možná horší jak relog z blue na jine blu popř. kempeni kovarny:) ale tak zas nejsem taková sviňe (i když se ti to možná někdy zdá) abych na tebe tu page psal :p (btw bylo nas vic nevšim sem si toho jen ja)
o relogovani a kempeni baraku s kamaradama pkckum? To je pomerne bezna praxe. Dokavad jsem behal, delo se nam to furt, ze clovek nekoho pojel kopl do baraku a uz tam bylo 10 lidi a pfka.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Erik Nighelt píše: btw bylo nas vic takze prosim o relogu nepiš :P
:p
Tak pis na icq spis. Sanyma jsem nelogl uz tak mesic, ne-li dele :)
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Mrak
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Mrak »

Inkvizitor Dan píše:
Erik Nighelt píše:me uz to nebavi cist takze sem si na reakci nejmenovaneho člověka na mapě precetl jen zacatek luckyho postu..
o relogovani a kempeni baraku s kamaradama pkckum? To je pomerne bezna praxe. Dokavad jsem behal, delo se nam to furt, ze clovek nekoho pojel kopl do baraku a uz tam bylo 10 lidi a pfka.
viz moje video ked sme ako kovaren pojeli empovy vypravu portli sme dom a uz dobehli modraci + order + chaos + pekacka spolu
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
- Gandhi
Karolilinecka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karolilinecka »

Mrak píše:
Inkvizitor Dan píše:
viz moje video ked sme ako kovaren pojeli empovy vypravu portli sme dom a uz dobehli modraci + order + chaos + pekacka spolu
Chudák emp, to musely bejt nervíky :lol:
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Karolilinecka píše:
Mrak píše:
Inkvizitor Dan píše: o relogovani a kempeni baraku s kamaradama pkckum? To je pomerne bezna praxe. Dokavad jsem behal, delo se nam to furt, ze clovek nekoho pojel kopl do baraku a uz tam bylo 10 lidi a pfka.
Chudák emp, to musely bejt nervíky :lol:
zamysleli ste se někdy nad tim kolik času strávíte psaním a čtením příspěvků na foru o hře?:) nesmíte brát všecko tak jakože ste vy ti charkateři a správňáci.. nechcu se nijak empa zastávat ale pochybuju že se mezi váma najde někdo kdo nikdy neběžel k domku popř. nekempil cizí domek.. to že pkčka vykempí krafta (nevim kdy jak a proč ale byl screen nekde na webu) to je v pořádku když blue kempí pk to neni v pořádku..
a ty relogy co si budem povídat.. když umřu za pk za chvilu sem za blue v cv a naopak..

btw myslíte si že tahel diskuze ma dál cenu?? :P beztak už se zase pohybujem v jinem tematu než co založila karolineckaa :p

Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

na dp stejne neni zadnej "slusnej" pvp hrac, kazdej pvp hrac je castecne, jinej vice prase, bez vyjimky, takze si nemate vubec co vycitat, protoze kdo je bez viny, hod kamenem :wink:
Wrall Nightmare

Příspěvek od Wrall Nightmare »

Wilson píše:na dp stejne neni zadnej "slusnej" pvp hrac, kazdej pvp hrac je castecne, jinej vice prase, bez vyjimky
Myslim, ze kazdej prase neni. Podle sebe soudis ostatni?
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Wrall Nightmare píše:Myslim, ze kazdej prase neni. Podle sebe soudis ostatni?
jojo jiste :roll:

ten post sem psal z duvodu toho, ze ty lidi co tu furt na foru brecej a stezujou si jeden na druhyho a naopak, si nemaj vubec co vycitat ...
Keeper
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keeper »

ja nejsem prase pvper !
Arvin Salinas
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arvin Salinas »

ja som prasa a nie som pvper!!
[b]EPITAPH[/b]

And then, when he should take on with blessed vision of shining future, shook him waftage of unexplainable fear, feeling, which were completly strange to him...
[i](c) Nemessis[/i]
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Legend Of Pain »

Arvin Salinas píše:ja som prasa a nie som pvper!!
a kdo ta to naucil ? )
clear brainwashing
dNb prezents
Perseus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Perseus »

Naučil být prase nebo nebýt PvPer??
Odpovědět