Lesk a bída Adamantium kompletu
Lesk a bída Adamantium kompletu
Nedávno jsem po dvou letech šetření dokoval adamantium komplet. Nečekal jsem, že to bude nějaká pecka ale to co jsem viděl nestálo za ty dva roky snahy. Poprvé kam jsem to s clerikem vzal bylo pride říse. U molochů jsem funguval mezi ostatníma invul kompletama spiše jako klamák a se 130 ar jsem dělal target snad pro každýho molocha. Jindy kdy to du bez smrti jsem si 5x ustlal jen u molochu . Další zklamání přislo na questu medailon pro wara kde jsem pomalu neuhealil red mirrora. Tímto pro mně ada komplet zkončil a zavírám ho jako většina lidí do securky. Mit o 5 ar méně než stone vamp v nejlepším brnění na serveru je dost bída. Porování s invulem má adamantium jen o 8 ar více a oproti minotauru jen o 3 ar víc. Staty jsou sice pěkné ale na druhou stranu každé topko davá nějakou specialitku za komplet. Kdyby něco přídával třeba, že by se v ada nešlapali pasti nebo by každých 5 minut dal při poklikaním over 50hp jako bishopka nebo imunka na urcité kouzla a nemusel by koncit jen na trhu. Nečekám, že se něco zlepší protože je to jen můj názor a hodnotím po dvou dungeonech ale čekal jsem od nečeho tak vzácného něco víc. Vím, že mě teď bude většina lidí nadávat a vysmívat se mi protože tak to na Dp fóru chodí jen by zajímalo jak jste s touto zbrojí spokojeni vy.
Re: Lesk a bída Adamantium kompletu
Rekni mi, az v tom pujdes dalsi dung, a muzes to otestovat i v PvP. Treba to ma nejakou abilitku, o ktery nevis.
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Stit je jedna z 7 casti a ano, stity jsou docela dobry. Komplet ten jeste nemam tak tezko soudit, ale paklize to je hure sehnatelny nez topko tak by to mohlo jeste neco navic umet. I kdyz co sem mel tech par casti na cleroj tak staty jako brutalni tak nevim no.Enquea píše:jn stit kterej pridava silu je hodne spatnej a z ostatnich kovu jde taky bezne vyrobit...
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
Já mám třeba jak ada plate, tak angelic a věru bych do dungy nikdy ada na úkor angeliku nevzal. A to ani v případě, že by ada nestálo cojávim 5x tolik, ale stejně. Pravdu povědíc, tak angelic bych vzal raději i v případě, že by ada stálo míň. Ada imho jednoduše clerovi nemá, v porovnání s angelicem, co nabídnout.Byotch píše:I kdyz co sem mel tech par casti na cleroj tak staty jako brutalni tak nevim no.
Nexios
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
Já bych měl inteligentnější návrh, když je to ada tak naprd, co takhle z toho udělat topko pro krafta? Stejně ho jak říkáte nikdo nenosí.
Myslím, že pak cena ingů klesne, kdo by taky chtěl topko pro krafta, kort, když už jedno má a to mu nikdo neveme, copak nemá makro na guards!? A copa, že Pepa Templář jich má pět, když má krafta jednoho!
Tak to sečtem
-topic topko pro krafta vyřešen
-starej mamonář franta má hned vo pár melounů míň
-kdo z dotyčných si bude stěžovat, že to kraft nevyužije..
Má někdo z nespokojených ádošů námitky?
Myslím, že pak cena ingů klesne, kdo by taky chtěl topko pro krafta, kort, když už jedno má a to mu nikdo neveme, copak nemá makro na guards!? A copa, že Pepa Templář jich má pět, když má krafta jednoho!
Tak to sečtem
-topic topko pro krafta vyřešen
-starej mamonář franta má hned vo pár melounů míň
-kdo z dotyčných si bude stěžovat, že to kraft nevyužije..
Má někdo z nespokojených ádošů námitky?
Katatonia[Hated] - Samik[Hated]
http://hejtyd.xf.cz/
http://hejtyd.xf.cz/
Ja bych rekl, ze podle me je topko du dunglu lepsi nez naky ada. Jediny zaco bych to dokazal pochopit je paladin, ten ma jako ze zle topko:pp
Kombinace topko a stit z ada je taky dobra vec.
To mi pripomina proc porad neni opravenej ten ada kite?:pp Proc mi za dva dungy sleze durabka o 20?:pp
jen sranda, nechci vam z tohodle topiku delat neco jineho:p ,ale pozor jak bude jednou topko na krafta ozvou se magove, ze chtej taky topko:ppp
Kombinace topko a stit z ada je taky dobra vec.
To mi pripomina proc porad neni opravenej ten ada kite?:pp Proc mi za dva dungy sleze durabka o 20?:pp
jen sranda, nechci vam z tohodle topiku delat neco jineho:p ,ale pozor jak bude jednou topko na krafta ozvou se magove, ze chtej taky topko:ppp
Angelic je lepsi pro skupinu, ada je lepsi pro clera. Od angelicu sem cekal trosku vic, alespon stabilni boost ze svitku coz mi nedal, takze toto bylo pro me zklamani. Naopak v ada ma cler kolik 140hp v zakladu? k tomu GS a silu a ses schopnej si celej dung udrzet HP na 190 a kdyz se boostnes pres GH a bishopku tak nakych 230-240. To se ti zda malo?Hunter píše:Já mám třeba jak ada plate, tak angelic a věru bych do dungy nikdy ada na úkor angeliku nevzal. A to ani v případě, že by ada nestálo cojávim 5x tolik, ale stejně. Pravdu povědíc, tak angelic bych vzal raději i v případě, že by ada stálo míň. Ada imho jednoduše clerovi nemá, v porovnání s angelicem, co nabídnout.
Co se tyce brnko pro crafta, noco rict. Bylo by to pekne ale takova abilitka tomu brnku nikda dana nebude. Uz to ze buckler dava craftoj STR je dost.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Mno - nepíšu, že se mi to zdá málo - pokud bych šel solo za clera nějakej ten top dung, tak budiž, to ada by bylo asi lepší mno - možná, hodně málo možná. Ale jinak ten faktickej rozdil v str zas není tak horkej (i když to je v základu dokonce víc než 140) a to právě proto, že v angelicu si zase budeš házet str za víc - a k tomu právě ty silnější IVMka, VUSy, STR i ostatním a podobně. To poznáš "o něco" víc, než těch jánevim 15 str navíc z ada. Ostatně - s clerem obvykle chodím ve skupině, od toho jsem clerByotch píše:Angelic je lepsi pro skupinu, ada je lepsi pro clera. Od angelicu sem cekal trosku vic, alespon stabilni boost ze svitku coz mi nedal, takze toto bylo pro me zklamani. Naopak v ada ma cler kolik 140hp v zakladu? k tomu GS a silu a ses schopnej si celej dung udrzet HP na 190 a kdyz se boostnes pres GH a bishopku tak nakych 230-240. To se ti zda malo?
Nexios
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Pallando píše:pro :pDave Lister píše:a rovnou se tim zvysi obtiznost dungu, 2 mouchy jednou ranou.. konecne dobrej napad :pAcarus píše:Rikate oslabit stavajici zbroje ?
Jj taky sem pro, klidne bych byl i za radikalnejsi reseni jako je jejich wipe a kompletni revize
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
No...ada je spíš mamonářská záležitost. Faktem je, že pro plechovku na DP neseženete brnění s vyšším AR a s větším bonusem do statů (ty čísla zmíněná nahoře tak úplně neseděj, ale přibližně ano). Co se týče použitelnosti...o tom lze polemizovat a je asi pravdou, že někdo vidí topko jako použitelnější (zejména klerici). Přesto bych neřekl přímo, že je horší. Zvlášť pro plechovky bojového zaměření. Pro zábavu. I klerik, který by si chtěl hrát na warriora to může ocenit...i když samozřejmě pokud někdo hraje na max efekt, tak toto dělat nebude. To, že je ada tak drahé je zapříčiněno spíš tím, že ho tolik lidí chce...často aniž by věděli proč. Takže cenou se nelze přímo ohánět. Nicméně dražší než topka samozřejmě je.
Není to tak, že pokud je něco 2x dražší, mělo by to být taky 2x lepší. Ta křivka není lineární a je to samozřejmě záměr.
Adamantium plní roli nejen použitelného brnění, ale i cíle za kterým se dá jít. Jako brnění nemá obdoby. Bez ohledu na to, jestli je lepší nebo horší než něco jiného...obdoby prostě nemá. Je jedinečné a kdo ho má, může ve hře zažít to, co nikdo jiný - prostě to změní herní podmínky tak, jak nic jiného. To je ten princip.
Pokud bychom to chtěli nějak víc diferencovat, půjdeme cestou globálního oslabení, jak naznačil Acarus.
Srovnání s vampem také není úplně ok, protože ten to má vykoupeno mnoha negativy.
Každopádně, abych nepsal jen negativně - pro speciální vlastnost ada kompletu je prostor a pokud bude vymyšlena, bude k adamantiu zavedena směrem k zajímavější použitelnosti adamantia. Nikdo však ještě s žádným zajímavým, originálním, použitelným, realizovatelným a "padnoucím" návrhem nepřišel. Máte šanci.
To samé platí o top zbroji pro crafta. Máme jistý prostor pro vytvoření něčeho takového, s použitím adamantia. Ada zbroje by byly pro crafty zakázány (a kdo by chtěl, mohl by si svou ada zbroj zdarma předělat na topko pro crafta stejné hodnoty) a ada zbroj jako taková by se tedy mohla přímo orientovat na dungování a s craftem by přestala souviset. Ale nejdřív někdo musí vymyslet systém craftí zbroje, tedy bonusy pro crafta a případně nějaké ničení, pokud by se jednalo o výrobní záležitost. A nebo by to mohlo být jako "skafandr", který by craftovi drsně naboostil nějaké skilly, aby mohl do dungeony za plnohodnotný char...například. Ale musí se to dobře vymyslet a to není tak jednoduché, jak si mnoho hráčů myslí.
Edit: Shrnutí - principelně pro jisté posílení alternativní formou (tj. ne zvyšování standardních bonusů) u ada je prostor.
Není to tak, že pokud je něco 2x dražší, mělo by to být taky 2x lepší. Ta křivka není lineární a je to samozřejmě záměr.
Adamantium plní roli nejen použitelného brnění, ale i cíle za kterým se dá jít. Jako brnění nemá obdoby. Bez ohledu na to, jestli je lepší nebo horší než něco jiného...obdoby prostě nemá. Je jedinečné a kdo ho má, může ve hře zažít to, co nikdo jiný - prostě to změní herní podmínky tak, jak nic jiného. To je ten princip.
Pokud bychom to chtěli nějak víc diferencovat, půjdeme cestou globálního oslabení, jak naznačil Acarus.
Srovnání s vampem také není úplně ok, protože ten to má vykoupeno mnoha negativy.
Každopádně, abych nepsal jen negativně - pro speciální vlastnost ada kompletu je prostor a pokud bude vymyšlena, bude k adamantiu zavedena směrem k zajímavější použitelnosti adamantia. Nikdo však ještě s žádným zajímavým, originálním, použitelným, realizovatelným a "padnoucím" návrhem nepřišel. Máte šanci.
To samé platí o top zbroji pro crafta. Máme jistý prostor pro vytvoření něčeho takového, s použitím adamantia. Ada zbroje by byly pro crafty zakázány (a kdo by chtěl, mohl by si svou ada zbroj zdarma předělat na topko pro crafta stejné hodnoty) a ada zbroj jako taková by se tedy mohla přímo orientovat na dungování a s craftem by přestala souviset. Ale nejdřív někdo musí vymyslet systém craftí zbroje, tedy bonusy pro crafta a případně nějaké ničení, pokud by se jednalo o výrobní záležitost. A nebo by to mohlo být jako "skafandr", který by craftovi drsně naboostil nějaké skilly, aby mohl do dungeony za plnohodnotný char...například. Ale musí se to dobře vymyslet a to není tak jednoduché, jak si mnoho hráčů myslí.
Edit: Shrnutí - principelně pro jisté posílení alternativní formou (tj. ne zvyšování standardních bonusů) u ada je prostor.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Udelejte nakou mensi revizku (to oslabeni ) a zkuste nakym zpusobem udelat z bloodka zase dung standard. Pak takovyhle problemy odpadnou, ze lidi si slozej ada a nevedi jak bejt jeste vic ubah tak se jim to zda malo.
professional mindfucker
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit