Pytlíky a Container Package
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Pytlíky a Container Package
Jedna taková dosti nepříjemná nehoda mě připoměla jeden nápad: jeden náš člen gildy si takhle zrovna nechal opravovat věci, a měl je na zemi uložené v pytlíku barvy (modré), kterou zrovna normálně používám na označení loot pytlíku. Protože mi aspoň čas od času vrací náš mág a klerik moje prázdné pytlíky a zrovna u nás panoval neskutečný bordel, domníval jsem se, že je to prázdný pytlík určený pro mě - uložil jsem si to hezky do baťůžku, a nezkoumajíce při tom obsah, jsem si ho hezky uložil do svého oblíbeného modrého Container package. Jenže co čert nechtěl - ukázalo se, že tam měl blood robu, nějaký +9 spear, bloodrock chain, 2 blood části a +7 bronze štít, které tak zmizely jako mávnutím kouzelného proutku. Něco podobného se stalo i klerikovi, kdy takhle sešrotoval po 400ks od každého regu.
Takže vlastní dotaz: dá se nastavit Container Package na pytlíky (příp. taštičky a backpacky) tak, aby do něj nešlo vložit neprázdné pytlíky? Příp. vypsal nějaké varování a vyžádal si potvrzení?
Naposledy, pokud si dobře vzpomínám, se řešil zvýšením váhy, aby to nesloužilo jako přenosný odpadní koš prý pro různá prasátka v pvp. Děkuji za pozornost.
Takže vlastní dotaz: dá se nastavit Container Package na pytlíky (příp. taštičky a backpacky) tak, aby do něj nešlo vložit neprázdné pytlíky? Příp. vypsal nějaké varování a vyžádal si potvrzení?
Naposledy, pokud si dobře vzpomínám, se řešil zvýšením váhy, aby to nesloužilo jako přenosný odpadní koš prý pro různá prasátka v pvp. Děkuji za pozornost.
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
No, presně to jsem čekal, že někdo napíše, aby dokázal, jak je chytrý. Ano, stane se, a právě proto to sem píšu.Keeper píše:je tak tezke otevrit ten pytel a podviat se do nej ? ja takhel uklizim nahazim borde ldo jednoho a pak to vsecko zrecykluju ...
Spíš je někdy otravné kontrolovat každý pytlíček, mě dojít ke koši problém nedělá.

Jinak samozřejmě problém není otevřít a kouknout se, akorát jak jsem říkal, jednak jsem se spletl a zadruhé bych neřekl, že primární účel pytlíkovače je likvidace věcí... tím spíš, že to vypadá poněkud divně.
Určitě by se dal udělat i kompromis, kde by se vyžádalo pro smazání pytle s věcma potvrzení. Jen mě teď bohužel nenapadá jakým způsobem.
Naposledy upravil(a) Papez dne 25.01.2009 01:30:39, celkem upraveno 1 x.
- Stillwater
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem tak jednou vytvořil skoro nekonečno, když jsem zrecykloval pyltík, ve kterém byl přímo ten kontejner.
Kdyby to kváklo, že ten pytlík není prázdný by bylo super, ale obávám se že takováto potvrzující užitečnost nebude možná.
Kdyby to kváklo, že ten pytlík není prázdný by bylo super, ale obávám se že takováto potvrzující užitečnost nebude možná.
Smrt nad Zlato!!!
[b]Stillwater[/b], necromancer, člen [url=http://spolek.rivil.com]Spolku[/url]
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Jak dopadlo smazání toho pytlíku?Stillwater píše:Ja jsem tak jednou vytvořil skoro nekonečno, když jsem zrecykloval pyltík, ve kterém byl přímo ten kontejner.
Potvrzení mě napadlo takhle: po pokusu o vložení se místo toho vypíše text 'Pozor, pytlik neni prazdny!' a zobrazí se opět kurzor pro vložení s hláškou 'Opravdu chcete vlozit tento pytlik? Veskery jeho obsah bude nenavratne ztracen!'. Samozřejmě vrchol uživatelského luxusu by bylo, kdyby se mezitím ještě otevřel skriptem pro pytlíkovač.
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
este tak 3000 spearov nestratit a mas to mozno v cene vyrovnane :pNight Storm píše:to se mi taky stalo.. takto sem prisel o 4 topka, nekolik skladacek, berserk lba, gm mort, nb mystiky a podobny dalsi kravinky.... ale uz sem se naucil do toho pytlicku kouknout a +7 bronze stity a +9 speary ZAPLATPANBUH uz neztracim
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Popravdě, a to jsem uklízel jen jediný sáčekNone píše:Pripada mi to jako pridelavani prace pro nic, neodpustim si otazku:
To vazne pokazdy uklizis tolik sacku aby si se nemoh podivat co v nich je?

Jestli je to tolik práce navíc, tak nejjednoduší skript by bylo prostě zakázat vkládání neprázdných pytlíků...byť blbuvzdorný systém neexistuje

- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ja prave sem rad za to ze to zere i "plny" pytliky, jak rikal kapr, nahazes do toho bordel a hodis do co container package(napr nepouzitelny necro regy z dungu), rychlejsi nez behat ke kosi, to ze papezi si omylem trashnes plnej pytlik, fakt neznamena ze by kvuli tobe museli gm zmenit zabehlej system, kterej vyhovoval, a urco si nebyl prvni kterymu se to stalo, jen si byl zas prvni co se musel vybrecet na foru ...
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Zaprvý nejsem jedinej, komu se to stalo (kdyby jste si to celé ráčil přečíst, pane Wilson) a zadruhý mám plné právo se na fóru vybrečet!Wilson píše:ja prave sem rad za to ze to zere i "plny" pytliky, jak rikal kapr, nahazes do toho bordel a hodis do co container package(napr nepouzitelny necro regy z dungu), rychlejsi nez behat ke kosi, to ze papezi si omylem trashnes plnej pytlik, fakt neznamena ze by kvuli tobe museli gm zmenit zabehlej system, kterej vyhovoval, a urco si nebyl prvni kterymu se to stalo, jen si byl zas prvni co se musel vybrecet na foru ...

- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Papez píše:Zaprvý nejsem jedinej, komu se to stalo (kdyby jste si to celé ráčil přečíst, pane Wilson)
mno kde ze pisu, ze si byl prvni? nauc se cist ty, me cteni rly problemy nedela ...Wilson píše:a urco si nebyl prvni kterymu se to stalo, jen si byl zas prvni co se musel vybrecet na foru ...
Papez píše:a zadruhý mám plné právo se na fóru vybrečet!![]()
super, ale od breceni mas treba zpovednici.cz, tady nas prosim vynech ...
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Tak chce změnit něco, co mu příjde nastavený špatně - respektive se snaží, aby to bylo nastavený líp a/nebo pohodlněji. Od toho tu tahle sekce je.
Tak držte držky, když k tomu nemáte co napsat.
Jinak k topiku - vkládání pouze nepráznejch, proč ne. Má to bejt item na ukládání práznejch pytlíků, ne koš.
Tak držte držky, když k tomu nemáte co napsat.
Jinak k topiku - vkládání pouze nepráznejch, proč ne. Má to bejt item na ukládání práznejch pytlíků, ne koš.
Nexios
- Stillwater
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
No pytlik zmizel, stejne tak jako jeho obsah. Kdovi, jestli ten kontejner nekde hluboko ve svete nul a jednicek existuje.Papez píše: Jak dopadlo smazání toho pytlíku?
Uz se mi i parkrat stalo, ze jsem omylem zrecykloval plny pytlik, kdyz jsem si do baglu hodil prazdny, ten se mi schoval nekam za regy a ja omylem oznacil uplne jiny, ve kterem neco bylo. Sice moje blbost, ze jsem si ho nejdriv nepoklikal, ale i tak bych uvital, kdyby neslo mazat plne pytlicky. Kontejner by nemusel byt ani pak tak tezky, a kdyz nekdo chce trashnout veci v pytlicku, tak je s nim muze hodit normalne do kosa.
Smrt nad Zlato!!!
Ja to tedy taky vyuzivam k trashovani zbytecnych veci, jo asi je nemile kdyz si tak nekdo trashne topka. Ale tak to stejne jako kdyz nekomu vypadne bedna z banky na trhu a ostatni mu to rozkradou
...
Trashovani ingotu...to se jako dela, a nebo to je zas fama kterou radoby nejaky chytry hrac rozsiril na forku, jako s prochazenim portu na isl? Jako ze vsichni to delaj, ale v praxi to pritom neni nikym realizovano
. Pac PK ktery aktivne pojizdeji tezare kovu jsou ty prvni kdo by takovouhle vec naprasili pres page GM. A takovy prohresek sem fakt nevidel.

Trashovani ingotu...to se jako dela, a nebo to je zas fama kterou radoby nejaky chytry hrac rozsiril na forku, jako s prochazenim portu na isl? Jako ze vsichni to delaj, ale v praxi to pritom neni nikym realizovano

[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]