Oziveni je Stone Imp, akorat nas Tatik Kay, je trochu zaneprazdnenej, snad co slibil to splni a v Unoru ho otevre.Ultragreen píše:Myslím, že nějak oživit by se ten vamp měl... i ten shadowsongův nápad není špatny
Vampire
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
stone imp nieje ozivenie ale odmena pre top hracov. tzn pre par ludi na dp ktory maju upira a su schopny a ochotny to dat. (nehovorim o starych impoch)
tato novinka pre upira by mala byt pristupna
tato novinka pre upira by mala byt pristupna
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
...
???
profit
- Ultragreen
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si zase precet ty vase bla bla:pp
Ja myslim, ze song ma tady napady naky, musej se urcite doladit a buh vi co jeste,ale aspon ma ten napad a ne blby kecy:pp
Jako ty posty ja sem kdysi davno za strarych casu hral vampa a vim jaky to je....to je jak z pohadky:pp
Nevim co se do toho pletou lidi co hrajou kleriky a jiny ubah povolani
Ja myslim, ze song ma tady napady naky, musej se urcite doladit a buh vi co jeste,ale aspon ma ten napad a ne blby kecy:pp
Jako ty posty ja sem kdysi davno za strarych casu hral vampa a vim jaky to je....to je jak z pohadky:pp
Nevim co se do toho pletou lidi co hrajou kleriky a jiny ubah povolani
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
I pres vsechny vase hezke napady si myslim, ze vamp v odmorfu je silnej az dost a ze by potreboval naky ozvlastneni spis v morfu. Odmorf ma totiz jednu obrovskou vyhodu, ze dokaze bejt stejne silnej i pri skoro zadny fame a vamp ho ma k dispozici porad. Morf je vec zavisla na questu, dungach a fame a diky nastaveni dungu se velmi obtizne udrzi do mist kde by byl skupince nejuzitecnejsi, presto ze zdaleka nedosahuje kvalit dobre vybaveneho plecha.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Ono taky to tak ma bejt, aneb predstav si ze by vamp mel srovnatelnou kvalitu jako war, kteremu ekvip stoji 2M a vampuv(v morfu) cca 100K, tak myslis ze by nekdo hral wary? Ja proste nechapu proc tu furt srovnavate vampa s waremInkvizitor Dan píše:Morf je vec zavisla na questu, dungach a fame a diky nastaveni dungu se velmi obtizne udrzi do mist kde by byl skupince nejuzitecnejsi, presto ze zdaleka nedosahuje kvalit dobre vybaveneho plecha.

- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
postuje sem aspon par ludi co toho upira aj hra?
Naposledy upravil(a) Shadowsong dne 24.01.2009 07:29:20, celkem upraveno 1 x.
how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
wildo jestli jeste jednou napises takovejdle blabol tak nevim. Tohle je naprostej nesmyslWilson píše: Ono taky to tak ma bejt, aneb predstav si ze by vamp mel srovnatelnou kvalitu jako war, kteremu ekvip stoji 2M a vampuv(v morfu) cca 100K, tak myslis ze by nekdo hral wary? Ja proste nechapu proc tu furt srovnavate vampa s warem
jo? a v com ?Bidas píše:wildo jestli jeste jednou napises takovejdle blabol tak nevim. Tohle je naprostej nesmyslWilson píše: Ono taky to tak ma bejt, aneb predstav si ze by vamp mel srovnatelnou kvalitu jako war, kteremu ekvip stoji 2M a vampuv(v morfu) cca 100K, tak myslis ze by nekdo hral wary? Ja proste nechapu proc tu furt srovnavate vampa s warem
- Sejra
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Bido jestli si se nepřekoukl on psal o morf vampovi :pBidas píše:wildo jestli jeste jednou napises takovejdle blabol tak nevim. Tohle je naprostej nesmyslWilson píše: Ono taky to tak ma bejt, aneb predstav si ze by vamp mel srovnatelnou kvalitu jako war, kteremu ekvip stoji 2M a vampuv(v morfu) cca 100K, tak myslis ze by nekdo hral wary? Ja proste nechapu proc tu furt srovnavate vampa s warem
neexistující stranka
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
Vsak ja to po nem vubec nechci aby byl srovnatelnej s warem, ja bych byl nejradsi kdyby ten svuj slavnej vyquestovanej morf mohl predvest tam kde je to treba a nemusel zaviset na nahode kolik dostane ikacek po ceste od nahodnejch kolemjdoucich LLL a podobne:pWilson píše:Ono taky to tak ma bejt, aneb predstav si ze by vamp mel srovnatelnou kvalitu jako war, kteremu ekvip stoji 2M a vampuv(v morfu) cca 100K, tak myslis ze by nekdo hral wary? Ja proste nechapu proc tu furt srovnavate vampa s waremInkvizitor Dan píše:Morf je vec zavisla na questu, dungach a fame a diky nastaveni dungu se velmi obtizne udrzi do mist kde by byl skupince nejuzitecnejsi, presto ze zdaleka nedosahuje kvalit dobre vybaveneho plecha.
professional mindfucker
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
V podstate chces, akorat to okecavasInkvizitor Dan píše: Vsak ja to po nem vubec nechci aby byl srovnatelnej s warem, ja bych byl nejradsi kdyby ten svuj slavnej vyquestovanej morf mohl predvest tam kde je to treba a nemusel zaviset na nahode kolik dostane ikacek po ceste od nahodnejch kolemjdoucich LLL a podobne:p

"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."
http://www.panslabyrinth.com/
http://www.panslabyrinth.com/
- Ultragreen
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
- Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Tak ty jsi z mAmon kraje ... tam je za penize vse mozne, tu to tak nechodi :pUltragreen píše:Aj já bych chtěl aby byl vamp vyrovnaný warovi...
Ss navrh na upravu mystiku vypada zajimave, ale jestl ijsem teda spravne pochopil byly by 2 druhy mystiku pro vampa ? jedne klasickej a druhej takhle questovni ?
E: hmmm sakra zas nic pro pk, no tak nic :p
Naposledy upravil(a) Lucky dne 24.01.2009 10:52:23, celkem upraveno 1 x.
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ja to pochopil tak, ze by si jakykoliv vamp normalne mohl udelat mystika jako je doposud a pak dle klanovy prislusnosti, by si ho tim kvestem mohl "vylepsit" ...Lucky píše:Ss navrh na upravu mystiku vypada zajimave, ale jestl ijsem teda spravne pochopil byly by 2 druhy mystiku pro vampa ? jedne klasickej a druhej takhle questovni ?
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele: