PK Frakce
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
a proc pak chodit do frakce, kdyz bych mohl to same co oni + zabijet a delat si co chci?:)Shadowsong píše:co reward? rovnaky ako maju frakcie, len s murderers death robe a murderers war mace atd? ze by spravca cechu prideloval rewardy a temne npc s ciernym kotlikom na tavenie skaredych lordskych veciciek? :p
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
nemoch bys k trhu a nemoch bys behat po mestech ne? + nemel bys runy na tak zly pk .... nemel bys ch/o portoviste.Skuhry píše:a proc pak chodit do frakce, kdyz bych mohl to same co oni + zabijet a delat si co chci?:)Shadowsong píše:co reward? rovnaky ako maju frakcie, len s murderers death robe a murderers war mace atd? ze by spravca cechu prideloval rewardy a temne npc s ciernym kotlikom na tavenie skaredych lordskych veciciek? :p
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
Byotch píše:Ja bych zavedl Frakci pro PK, a jejich lííídroj bych dal k dispozici tlačítko, který vypne GZ ve městech a udělá port na trh pro PK a runy do poslednich mistnosti v dungy aby ty pojezdy hodne zamrzeli po neklika hodinovym snazeni.
Koukam, ze pro nektery lidi je predstava jakykoli podpory kvalitni hry za pkacka asi ta nejhorsi vec co se jim muze v zivote prihodit, ze maj potrebu tady produkovat takovyhle posty :p
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
ja nevim ze si furt nekdo myslis ze pojet dung je strasna sranda bez snazeni.Dyt prakticky za tema modrakama musi ujit stejnou cestu pk stejny hlidace stejny monstra (pravda ne vzdycky je vsechno porespovany) .Takze pk maj prakticky stejny snazeni mozna jeste vetsi ale de proste o tu zabavu kdyz to tak rekni ten loot uz je neco navic.
To neni mindrak, ale představa PK frakce a 12x aktivne behajicich PK pro me je jako naka super guilda. Mozna to povede ke kvalitnimu PvP, ale urcite to taky povede k mene kvalitnimu PvM pac si pak modraci v cas kdy nebudou logly nejaky O/CH u vstupu dungu ani neprdnou.Inkvizitor Dan píše:Koukam, ze pro nektery lidi je predstava jakykoli podpory kvalitni hry za pkacka asi ta nejhorsi vec co se jim muze v zivote prihodit, ze maj potrebu tady produkovat takovyhle posty :p
To ze se PK pojizdej mezi sebou vede k tomu aby si PK neudelal kazda smucka. Pokud se chce nekdo sjednotit ma guildy, ale podporu ze strany GM jakzto PvM hrac bych videl nerad, alespon ne stylem frakce.
Aby meli PK nejaky reward system v navaznosti na zabite O/CH proc ne, ale k tomu snad neni potreba frakce.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
Taky zastavam nazor, ze pokud clovek hraje podle pravidel, tak najit + dobehnout + pojet tu vypravu je dosti slozite. Ta uspesnost kdyz se takhle beha je docela nizka, cely to je o tom ze se modraci navzajem praskaj a to je pak hned jina uspesnost kdyz se chodi na jistotu ze jo... a pak se to place...
professional mindfucker
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
Ale vzdyt bylo jasne receno, ze pokud dostanou pkacka vyhodu jako je cech vrahu, zaplatej za to zas nekde jinde a to umerne ziskany vyhode....Byotch píše:To neni mindrak, ale představa PK frakce a 12x aktivne behajicich PK pro me je jako naka super guilda. Mozna to povede ke kvalitnimu PvP, ale urcite to taky povede k mene kvalitnimu PvM pac si pak modraci v cas kdy nebudou logly nejaky O/CH u vstupu dungu ani neprdnou.Inkvizitor Dan píše:Koukam, ze pro nektery lidi je predstava jakykoli podpory kvalitni hry za pkacka asi ta nejhorsi vec co se jim muze v zivote prihodit, ze maj potrebu tady produkovat takovyhle posty :p
To ze se PK pojizdej mezi sebou vede k tomu aby si PK neudelal kazda smucka. Pokud se chce nekdo sjednotit ma guildy, ale podporu ze strany GM jakzto PvM hrac bych videl nerad, alespon ne stylem frakce.
Aby meli PK nejaky reward system v navaznosti na zabite O/CH proc ne, ale k tomu snad neni potreba frakce.
professional mindfucker
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
jeste zbyva kop helpem !Nycte píše:No len sa treba zamysliet co by si chcel este Pkckam zobrat ked ma okrem PK rb uz nenapada nic. Dalej dufam ze ten "cech/frakciu pk" by mohli ostatne pk normalne pojazdievat co by v tej frakcii akoze neboliInkvizitor Dan píše:...Byotch píše:...
clen fora vod dob Imperia
-
- Inkless
No je pravda,že pojet výpravu je o dost těžší než zabít v Ilshu nakyho harviče kterej je nahate a na sumovy
Jsště musíte hlídat aby vás neviděli v jiných dungách jde jen o štěstí.
Já si ani nepamatam kdy mě v dungu naposledy dobýhali PK nechodím sice dung každý den ale jednou za tejden ho zajdu a fakt střet s PK je 1:100 000
Pro mě.
Teď navíc kolik Výprav zachránilo když naskákala frakce? 10?
Mířím tím k tomu,že ve frakci maj pak lidi postavu a když jsou v dungu tak si pak mrknou jestli nesvítí runa nebo tam někoho maj odkopnou aj du relog a zabít je myslím,že zneužívat se toho dá.Co já sem začal hrát taková Triada co tu byla to sme viděl a řekl jsem si ,, Ležim ''
Ja za modráka keď jdu dung a někdo říká,že se bojí aby je nepojely tak se mu vysměju,protože kolik je dungů? 22 možná sem přepočítal
Ste v jednom z 22 dungů většinou PK koukaj na první hlídače.
Aby vás našli Musej mít takový štěstí aby se trefily na dung kde ste(z 22) aby na začátku nebyli hlídači.Jde o minuty.Aby jich bylo dost nebo byli statečný pak (s novými runami) aby neběhala frakce nebo je daly (s tím ,že frakce skáče ráda i 2-3x do dungu) a pak vás musí doběhnout bez toho abyste je spozorovaly no to je myslím si dost nadlický výkon
Já se rozkecal sr pap
Jsště musíte hlídat aby vás neviděli v jiných dungách jde jen o štěstí.
Já si ani nepamatam kdy mě v dungu naposledy dobýhali PK nechodím sice dung každý den ale jednou za tejden ho zajdu a fakt střet s PK je 1:100 000
Pro mě.
Teď navíc kolik Výprav zachránilo když naskákala frakce? 10?
Mířím tím k tomu,že ve frakci maj pak lidi postavu a když jsou v dungu tak si pak mrknou jestli nesvítí runa nebo tam někoho maj odkopnou aj du relog a zabít je myslím,že zneužívat se toho dá.Co já sem začal hrát taková Triada co tu byla to sme viděl a řekl jsem si ,, Ležim ''
Ja za modráka keď jdu dung a někdo říká,že se bojí aby je nepojely tak se mu vysměju,protože kolik je dungů? 22 možná sem přepočítal
Ste v jednom z 22 dungů většinou PK koukaj na první hlídače.
Aby vás našli Musej mít takový štěstí aby se trefily na dung kde ste(z 22) aby na začátku nebyli hlídači.Jde o minuty.Aby jich bylo dost nebo byli statečný pak (s novými runami) aby neběhala frakce nebo je daly (s tím ,že frakce skáče ráda i 2-3x do dungu) a pak vás musí doběhnout bez toho abyste je spozorovaly no to je myslím si dost nadlický výkon
Já se rozkecal sr pap
-
- Inkless
To jo zkontrolovat ale mít to štěstí tu výpravu chytit a zrovna oběhnout všech 20 dungů na 5 minut teda není
Palác+TK+NB runa to se hend trochu projdeš
Pak Na FDD,Decait,Pride,Water,Hytlok lodí to je fakt rychlovka.
Si ro promysli jo
Když vás to obýhá 6 prosim ale když to obýhá 1 PK nebo 2 ono ti to pěknou chvilku zabere. Myslim si,že nechodíte kontrolovat všechny dungy každých pár minut. Tak při nalogu a po hodince?
Palác+TK+NB runa to se hend trochu projdeš
Pak Na FDD,Decait,Pride,Water,Hytlok lodí to je fakt rychlovka.
Si ro promysli jo
Když vás to obýhá 6 prosim ale když to obýhá 1 PK nebo 2 ono ti to pěknou chvilku zabere. Myslim si,že nechodíte kontrolovat všechny dungy každých pár minut. Tak při nalogu a po hodince?