Zazil si tu dobu vubec? Nemusim ti snad vysvetlovat, ze hrady, domy a porty zadarmo pro sprosteho vraha bylo trosku moc. Kvesty pro pk prosim. A Triada rozhodne nebyla zadna frakce, ktera by se podobala tahdejsi o/ch frakci nebo i dnesni o/ch frakci. A 3 PK na 20 lidi? ok Tak pocitejme rekneme, ze z 20 lidi je prave 5 trenujicich 10 lidi v dungu co PvP vubec nehraji/neumi zbyva nam 5 potencionalnich PvP hracu a o PvP pekackum prece jde predevsim ne? o tu zabavu prece ne? a 5vs3 prece neni zadna vyzva pro hrace, kteri se na pvp specializuji ne? Jako takovyhle vypocty 3 pk na 20 modraku si priste prosimte za a) necucej z prstu a za b) jak si jako predstavujes ten skutecny pomer prave online hracu 2:1 3:1 ?Miki píše:Neco takoveho tu uz bylo, Byla to guilda -Triada- podporovana Bohem
Al-hazeredem. Pkacka jdou dohaje, protoze uz tady neni zadny objektivni gm, ktere by se za ne postavilo a delalo neco i pro PK. Pak to tak i vypada 3 pk na 20 lidi
PK Frakce
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Tu dobu jsem opravdu zazil, jsem starej Vidlak. Jinak to meritko posuzuju podle Covetous pomer lidi pred a za branou 20/3.Sir Artuhr píše:Zazil si tu dobu vubec? Nemusim ti snad vysvetlovat, ze hrady, domy a porty zadarmo pro sprosteho vraha bylo trosku moc. Kvesty pro pk prosim. A Triada rozhodne nebyla zadna frakce, ktera by se podobala tahdejsi o/ch frakci nebo i dnesni o/ch frakci. A 3 PK na 20 lidi? ok Tak pocitejme rekneme, ze z 20 lidi je prave 5 trenujicich 10 lidi v dungu co PvP vubec nehraji/neumi zbyva nam 5 potencionalnich PvP hracu a o PvP pekackum prece jde predevsim ne? o tu zabavu prece ne? a 5vs3 prece neni zadna vyzva pro hrace, kteri se na pvp specializuji ne? Jako takovyhle vypocty 3 pk na 20 modraku si priste prosimte za a) necucej z prstu a za b) jak si jako predstavujes ten skutecny pomer prave online hracu 2:1 3:1 ?Miki píše:Neco takoveho tu uz bylo, Byla to guilda -Triada- podporovana Bohem
Al-hazeredem. Pkacka jdou dohaje, protoze uz tady neni zadny objektivni gm, ktere by se za ne postavilo a delalo neco i pro PK. Pak to tak i vypada 3 pk na 20 lidi
Jinak , aspon by se zvyhodnili O/CH , ktery by meli zastavat praci ochrancu slabich. Ale zatim to vypada tak , ze to co je v O/CH je odpad , kterej se nabere aby se zaplnila prazdna mista.
No jeden hrad s třema portama do lesa, navíc bez dveří, to byl vskutku velesupport sprostých vrahů. Nebo o čem se bavíme?Sir Artuhr píše:Zazil si tu dobu vubec? Nemusim ti snad vysvetlovat, ze hrady, domy a porty zadarmo pro sprosteho vraha bylo trosku moc.
On asi spíš myslel 3 pk vs 20 modráků v Cove. Logicky, že? 3v20, to bys měl při aktuálně 160 lidech třeba jánevim 20-25 aktivních pk ve světě - to se zase prober z tý diskotéky, by vybouchlo forum za deset minut ;PSir Artuhr píše:A 3 PK na 20 lidi? ok Tak pocitejme rekneme, ze z 20 lidi je prave 5 trenujicich 10 lidi v dungu co PvP vubec nehraji/neumi zbyva nam 5 potencionalnich PvP hracu a o PvP pekackum prece jde predevsim ne? o tu zabavu prece ne? a 5vs3 prece neni zadna vyzva pro hrace, kteri se na pvp specializuji ne? Jako takovyhle vypocty 3 pk na 20 modraku si priste prosimte za a) necucej z prstu a za b) jak si jako predstavujes ten skutecny pomer prave online hracu 2:1 3:1 ?
Btw - frakce se taky na pvp specializují.
Nexios
Aspon jeden chapavej clovek:)Hunter píše:No jeden hrad s třema portama do lesa, navíc bez dveří, to byl vskutku velesupport sprostých vrahů. Nebo o čem se bavíme?Sir Artuhr píše:Zazil si tu dobu vubec? Nemusim ti snad vysvetlovat, ze hrady, domy a porty zadarmo pro sprosteho vraha bylo trosku moc.On asi spíš myslel 3 pk vs 20 modráků v Cove. Logicky, že? 3v20, to bys měl při aktuálně 160 lidech třeba jánevim 20-25 aktivních pk ve světě - to se zase prober z tý diskotéky, by vybouchlo forum za deset minut ;PSir Artuhr píše:A 3 PK na 20 lidi? ok Tak pocitejme rekneme, ze z 20 lidi je prave 5 trenujicich 10 lidi v dungu co PvP vubec nehraji/neumi zbyva nam 5 potencionalnich PvP hracu a o PvP pekackum prece jde predevsim ne? o tu zabavu prece ne? a 5vs3 prece neni zadna vyzva pro hrace, kteri se na pvp specializuji ne? Jako takovyhle vypocty 3 pk na 20 modraku si priste prosimte za a) necucej z prstu a za b) jak si jako predstavujes ten skutecny pomer prave online hracu 2:1 3:1 ?
Mas to nejake pomichane, chlapce. opravdu to nebyla triada, ale R (Renegades tusim).Miki píše:Neco takoveho tu uz bylo, Byla to guilda -Triada- podporovana Bohem
Navic to bylo v dobe, kdy byli docasne zavedene frakce s podporou GM. Frakci bylo vic a R byli pouze jednou z nich. A tohle support obdobi snad ani nechce nikdo opakovat, ne?
Hlavni problem PK je stejnej, jako byl pred par lety modraku.. Moc brecej a malo hrajou.
[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
No tak tech portu tam bylo o mnoho vic a nepocitam taky moznost zdarma umistit sekurku a take mimojine, tam ten hrad stal jeste dlouho potom co uz Vasako gm nebyl. To je samozrejme jedna vec, ktera byla zcela objektivna a dolozitelna. A nebudu nejak spekulovat o takovych tech kamaradskych sluzbach od panu gm, ktere valna vetsina dobre zna:pHunter píše:No jeden hrad s třema portama do lesa, navíc bez dveří, to byl vskutku velesupport sprostých vrahů. Nebo o čem se bavíme?
Tak premyslet nad zmenou, aby v cove nebehali 3 ale treba 10 Pkcek? Tak to bych se na to tuplem vykaslal, protoze cove PvP je opravdu smutna karikatura. Ona ani ta kvalita vetsiny pk neni moc valna a o/ch jakbysmet. Ale jde o to hrat a hrat a naucit se. A ono to jde tezko, kdyz se pak naberou zastupy klamaku na sumech, kteri jsou za dva tydny vyhozeni nebo odejdou samotni. Takze nevim na co zakladat pk frakce, kdyz jsou zakladni frakce jako o/ch v takovem stavu. Postupem casu by to chatralo stejne jak chatra o/ch, takze myslim ze pk guildy jsou uplne dostacujici. Kdo chce hrat slusny PvP vi kde se ma chytnout popripade koho, protoze jen cas a hrani cloveku pomuze zjistit jak na PvP a s kym hrat.Hunter píše:On asi spíš myslel 3 pk vs 20 modráků v Cove. Logicky, že? 3v20, to bys měl při aktuálně 160 lidech třeba jánevim 20-25 aktivních pk ve světě - to se zase prober z tý diskotéky, by vybouchlo forum za deset minut ;P
r2: Tak já jsem měl celou dobu za to, že ten hrad mohli využívat VŠICHNI hráči. To znamenalo porty pro všechny barvy, sekurka_místa pro všechny barvy. Takže jestli to byl nějakej support, tak leda pvp, protože se alespoň dalo běhat po více místech. Zrušení toho hradu a portu na Ice byla podle mě velká antipvp změna. Jak pro červený, tak pro modrý. Ten Deceit se dal řešit jinak (vlezem z jinama nebo tak).
Jinak, abychom si rozuměli. Já jsem tady už psal, že nevidím důvod jakékoliv "pk frakce (divné spojení)" zřizovat. Čili podruhé - ne. Nejsem pro pk frakce, skutečně ne ;P
Jinak, abychom si rozuměli. Já jsem tady už psal, že nevidím důvod jakékoliv "pk frakce (divné spojení)" zřizovat. Čili podruhé - ne. Nejsem pro pk frakce, skutečně ne ;P
Nexios
nechceš si to ještě rozmyslet? :pHunter píše:Čili podruhé - ne. Nejsem pro pk frakce, skutečně ne ;P
sice sem postnul návrh pk frakce ale bez rozmyslu a hlubšího promejšlení. teď když tak sleduju co postujete a přemejšim nad tim tak si nemyslim že by se tím nějak tý aktivitě pk pomohlo... nadruhou stranu, pomohlo by tomu pár portů do míst kam teď porty pro pk nejsou?
Koukni. Kvuli pár portům, který se daj vyřešit bookem/portmístností/itemem/jakkoliv jednoduše se přece nemusí vymejšlet nějaká "pk frakce".
Kdyby sem někdo švajcnul alespoň trochu promyšlenej návrh, tak potom jasně, pojdme o tom diskutovat. Ale, jak už jsem psal výše, zatím jsem tady neviděl jedinej nápad, kvůli kterému by mělo význam takovou věc realizovat.
Radši kdyby lidi začli přemejšlet nad tím, jak hru za pk oživit. Ale tedy rozumně. A začly se tady rozebírat jednotlivý nápady a třeba by se něco chytlo. Problém je, že to není tak jednoduchý no a vyžadovalo by to hlubší zamyšlení. (A do toho třeba já osobně fakt nejdu. Já akorát tak zkritizovat, však mě znáte.)
Kdyby sem někdo švajcnul alespoň trochu promyšlenej návrh, tak potom jasně, pojdme o tom diskutovat. Ale, jak už jsem psal výše, zatím jsem tady neviděl jedinej nápad, kvůli kterému by mělo význam takovou věc realizovat.
Radši kdyby lidi začli přemejšlet nad tím, jak hru za pk oživit. Ale tedy rozumně. A začly se tady rozebírat jednotlivý nápady a třeba by se něco chytlo. Problém je, že to není tak jednoduchý no a vyžadovalo by to hlubší zamyšlení. (A do toho třeba já osobně fakt nejdu. Já akorát tak zkritizovat, však mě znáte.)
Nexios
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
cetl sem jen prvni post zbyte nevim ale .. takze..
BLBOST .. kdyz jsou pk schopny tak tu partu ktera pojede vsechno nebo skoro vsechno dokazou postavit.. kdyz by to bylo jak ty rikas tak by se tam prihlasili takovy LAMY na PVP jako treba ja (jiste ale nejsu jedina lama.. videl sem ve frakci uz i vetsi trosky :p) do CHAOSU.. a vsichni si pak dokazo predstavit jak by to dopadlo.. ne fakt by to pvp nezlepsilo..
jinak Elisko.. dejme ted stranou ze te fakt nemam rad.. jako kdyby existovali jenom mestsky straze .. urcite by byla sranda.. rozhodne bych se toho tak nebal.. akorat ze nubove by na tom byli asi hodne spatne .. co uz.. stejne GZ nevypnou.. ale napad to neni vubec spatnej, ozivilo by to hru.
peace .-p
BLBOST .. kdyz jsou pk schopny tak tu partu ktera pojede vsechno nebo skoro vsechno dokazou postavit.. kdyz by to bylo jak ty rikas tak by se tam prihlasili takovy LAMY na PVP jako treba ja (jiste ale nejsu jedina lama.. videl sem ve frakci uz i vetsi trosky :p) do CHAOSU.. a vsichni si pak dokazo predstavit jak by to dopadlo.. ne fakt by to pvp nezlepsilo..
jinak Elisko.. dejme ted stranou ze te fakt nemam rad.. jako kdyby existovali jenom mestsky straze .. urcite by byla sranda.. rozhodne bych se toho tak nebal.. akorat ze nubove by na tom byli asi hodne spatne .. co uz.. stejne GZ nevypnou.. ale napad to neni vubec spatnej, ozivilo by to hru.
peace .-p
20 je fakt moc.. spis tak 15.. to sice neni moc velkej rozdil ale jestli tu nekdo dlouho nehral pvp tak to urcite Miki nebude.. spis Artu by mel obcas lognoutMiki píše:Jinak to meritko posuzuju podle Covetous pomer lidi pred a za branou 20/3.
Naposledy upravil(a) Night Storm dne 05 led 2009 21:02, celkem upraveno 2 x.
Bylo by dobré, kdybysis konečně jednou uvědomil, že už jen samotný pvp obvykle znamená zabíjet a lootit. To se naprosto normálně praktikuje už ve frakci, proto nechápu, jak můžeš pořád něco mlít o tom, že pk sou prasata a zkažený lidi, jen proto, že si chtějí nalootit.Eliska píše:Ono oživit PK hru, není tak snadný. Dnešní Pk mají největší radost, když někoho potrápí a lotnou mu nějaký uber věci. Takže pokud by jste chtěli nějak oživit Pk, tak jim naslibujte hory doly a uvidíš, kolik PK zase začne běhat.
Tje jak prostě jeden nejmenovanej člověk (Dela) na irc kterej lognul, nechal se kdesi v nějaké pvp zóně sundat od Empa a pak nám tři dny vyprávěl o tom, jakej je ten Emp prase červený, protože potom co ho sundal, mu lootnul regy. No že prej "tyvoe dyk toho má kotel a ještě mě lootne regy tak jako bordel toto prase vepřík úd". No ještě doteďka se z té prasácké nespravedlnosti úplně nevzpamatoval.
K pvp patří loot. To, že se někdy nelootí je hezké a klidně si to sem tam dá praktikovat. Ale základ celého DP je ten, že když zhebneš na jiného hráče, tak jsi přišel o equip. To zvláštní a podivuhodné je to, když tě nelootne. Nikdy ne naopak.
Nahoď. Nahoď! .. nahoď nějakej random zvýhodňující nápad, abychom si tak alespoň představili, o čem se tady vůbec začneme bavit. Ať se tu neplácá játrama jen tak. Jestli mi rozumíš, Ivánku, kamaráde.Acarus píše:Cech vrahu?
A co ste ochotni za nejake zvyhodneni obetovat?
Nexios
Hunter píše:Bylo by dobré, kdybysis konečně jednou uvědomil, To se naprosto normálně praktikuje už ve frakci, proto nechápu, jak můžeš pořád něco mlít o tom, že pk sou prasata a zkažený lidi, jen proto, že si chtějí nalootit.
jim nedochazi ze ti "modraci" jsou i ty pk snad az na vyjimky
http://www.outlaws.unas.cz/ *PSANEC*
Co udelat cech vrahu stim ze by O/CH se do tohoto cechu vrahu mohli probit , prez nejaky mini dungeonek , kde by byla gate s timerem treba na 10 minut.
Pkacka by tam byly relativne v bezpeci , stim ze by mohla garda vyjit na valecnou vypravu a zvrhle vrahy rozprasit. Toto bych udelal i pro PK. aby se mohli probit prez mini dungeon do portoviska O/CH ale nemohli by projit ani jednim portem do mest. Ale chtelo by to zasadni zmenu tech portovist.
Edit: Najit treba ostrov v nove casti mapy , kde by byl uprostred Hrad. Kde by se odehravali hromadne bitvi. Mezi O/CH/PK. Tato arena by byla vyhradne vymezena pro O/CH/PK. Stim by pribilo i par dalsich lidi ve frakcich. A ubylo by snad prudeni v cove .Stim ze v hradu by treba sidlili hnusny zlotrili vrahove. A kazdy rad O/CH by mel svuj domecek , kde by meli banku na refovani.
Pkacka by tam byly relativne v bezpeci , stim ze by mohla garda vyjit na valecnou vypravu a zvrhle vrahy rozprasit. Toto bych udelal i pro PK. aby se mohli probit prez mini dungeon do portoviska O/CH ale nemohli by projit ani jednim portem do mest. Ale chtelo by to zasadni zmenu tech portovist.
Edit: Najit treba ostrov v nove casti mapy , kde by byl uprostred Hrad. Kde by se odehravali hromadne bitvi. Mezi O/CH/PK. Tato arena by byla vyhradne vymezena pro O/CH/PK. Stim by pribilo i par dalsich lidi ve frakcich. A ubylo by snad prudeni v cove .Stim ze v hradu by treba sidlili hnusny zlotrili vrahove. A kazdy rad O/CH by mel svuj domecek , kde by meli banku na refovani.
No nevim, prijde mi to jako blbost. Vrahem se vetsinou nestava hrac z nejakeho RP pocinu nebo jako nastavba hry. Dost casto to je z duvodu ze uz ho jiny styl hry proste nebavi, tak zkusi pvp kde "s radosti" skodi ostatnim.Acarus píše:Cech vrahu?
A co ste ochotni za nejake zvyhodneni obetovat?
Klasicke PvP je frakcni. Za pk to pvp je trochu odlisne jelikoz je to o head huntingu - tedy zabiji se vse, co se hybe. Radost z ukoristenych veci nekterym dela radost jeste vetsi.
Hoghar, Divine Hefaistos (CoNT)
Elminster (Chaos Warriors)
Elminster (Chaos Warriors)
-
- Inkless