..mluvil jsem jen sup. jako takovem, nic a nikoho jsem nejmenoval zamerne bo jsem si jen chtel rejpnout na tema sup...Tobias píše:tady jde o guildvní hry a zábavu, ne o to vyhrát nebo získat něco. ne o nějakej pitomej item nebo stát na bedně. jde o to dát dohromady lidi. jde o to se bavit. byly chvíle kdy se za takovýhle kecy bez důkazů a výkřiky do tmy šli lidi sednout na vychladnutí..Fames píše:Me osobne by zajimalo proc ma nekdo poklad temer vzdy ked vleze do dungu a kdyz ho tam maj i ostatni tak je znatelne slabsi. Jako je to je hra ale stve me kdyz nekdo kaze o spravedlnosti, ferovosti a pritom dela presny opak. Podle meho si doticny sere do vlstnich ust ale cos.. sup. tu byl, je a bude.. radsi to tu budu zas jen cist a nekomentovat bo si jiz nezahraji..
Guild hry II.
xxx píše:tady jde o guildvní hry a zábavu, ne o to vyhrát nebo získat něco
Jezis to je zabava mazat itemy ze serveru...proc se to nejmenuje guildovni zabavicka?
Stejne jako chodi vsichni dungu pro zabavu a na deleni lootu prijde jen polovina lidi, protoze ostatni loot nechtej.
Kazdej to hraje pro mamon, to jestli ho bude mit guilda nebo jednotlivec je uplne jedno.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
nikdo tě k účasti na týhle hře nenutil. kdo se účastní tak se účastní dobrovolně. jestli tě někdo donutil se toho účastnit, tak bych pochopil tvůj post, takhle moc neeByotch píše: Jezis to je zabava mazat itemy ze serveru...proc se to nejmenuje guildovni zabavicka?
Stejne jako chodi vsichni dungu pro zabavu a na deleni lootu prijde jen polovina lidi, protoze ostatni loot nechtej.
Kazdej to hraje pro mamon, to jestli ho bude mit guilda nebo jednotlivec je uplne jedno.
add dělením lootu) ano stává se mi to celkem často a v podstatě na tom nevidim nic extra..
The Pukka Ranger
Vsak ja se ucastnim rad, svoji guildu vzdy hajit budu ve vsem do ceho pude.Tobias píše:nikdo tě k účasti na týhle hře nenutil. kdo se účastní tak se účastní dobrovolně. jestli tě někdo donutil se toho účastnit, tak bych pochopil tvůj post, takhle moc nee
add dělením lootu) ano stává se mi to celkem často a v podstatě na tom nevidim nic extra..
Jen tvuj post je proste absurdni, az budes chodit dungy v +15 brnku s +7 zbrani protoze to staci tak pak rikej ze to chodis pro zabavu. Jo zabava je to dojit. Ale kolik lidi by slo treba Despa, kdyz by vedelo ze neni poklad? To se radsi pude pride pac tam se vcera lehlo a asi bude.
Reci typu ja to hraju jen pro zabavu o itemy mi nejde sou stejne trapny jako o supportu. Pac kdyz lidem padne na kostkach 12 tak ve vetsine pripadech si vemou nejdrazsi vec kterou vyuzijou nebo prodaj, a ne to co jim staci. A pokud to hrajes fakt pro zabavu a o itemy ti nejde, tak urcite neni potreba to tolik obhajovat, to je pak otazkou na koho chces zapusobyt. Ono lidi ktery to hrajou jen pro zabavu vetsinou maji topka, ada komplety,zbrani na 20x vylehu a ja nevim co.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
Nemam topko ani ada ani zbrani na 20 vylehu, ale pritom to hraju pro zabavu.. Kdyz umrem v dungu nepujdu mlatit pesti do zdi a brecet do polstare... Samozrejme ze chci mit topko ada, protoze mi to umozni se posunout o par stupinku dal s moji postavou.. Mas pravdu v tom ze kdyz mam na vyber jit desp bez pokladku nebo risi s pokladem tak pujdu risi, ale to kazdej...Byotch píše: Ono lidi ktery to hrajou jen pro zabavu vetsinou maji topka, ada komplety,zbrani na 20x vylehu a ja nevim co.
sry za OT ale tady ty priblbe kecy nekterych lidi me vazne dojimaji...
- Hybernatus
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
protoze se chcou zbavit veci kterych je vic tudiz proc by vybizeli hrace douvmy body ke zbirani bile kdyz modrych a zelenych je treba vic, proto daji vic bodu k tomu co potrebujou vybrat
Edit: Možná to tak není
Edit: Možná to tak není
Legolend [Etoiles]
and many others...
Ha, promluvil jsem,odcházím, za čas příjdu a kuknu na odpověď :P
and many others...
Ha, promluvil jsem,odcházím, za čas příjdu a kuknu na odpověď :P
Tobe když si to vemeš ty seš z VIRU vid věčně tě vidím na trhu s nějakým artefaktem bo topkem bo čímkoliv jiným tak mi neříkej že si support nikdy neměl ikdyž třeba nedomluvenej jdeš dung a misto pokladu +7 +20 3 mapek tam máte ada ingy ada yarny a 2 artefakty jako naposled v shame?:DTobias píše:tady jde o guildvní hry a zábavu, ne o to vyhrát nebo získat něco. ne o nějakej pitomej item nebo stát na bedně. jde o to dát dohromady lidi. jde o to se bavit. byly chvíle kdy se za takovýhle kecy bez důkazů a výkřiky do tmy šli lidi sednout na vychladnutí..Fames píše:Me osobne by zajimalo proc ma nekdo poklad temer vzdy ked vleze do dungu a kdyz ho tam maj i ostatni tak je znatelne slabsi. Jako je to je hra ale stve me kdyz nekdo kaze o spravedlnosti, ferovosti a pritom dela presny opak. Podle meho si doticny sere do vlstnich ust ale cos.. sup. tu byl, je a bude.. radsi to tu budu zas jen cist a nekomentovat bo si jiz nezahraji..