Guild hry II.

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Fames
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fames »

Tobias píše:
Fames píše:Me osobne by zajimalo proc ma nekdo poklad temer vzdy ked vleze do dungu a kdyz ho tam maj i ostatni tak je znatelne slabsi. Jako je to je hra ale stve me kdyz nekdo kaze o spravedlnosti, ferovosti a pritom dela presny opak. Podle meho si doticny sere do vlstnich ust ale cos.. sup. tu byl, je a bude.. radsi to tu budu zas jen cist a nekomentovat bo si jiz nezahraji..
tady jde o guildvní hry a zábavu, ne o to vyhrát nebo získat něco. ne o nějakej pitomej item nebo stát na bedně. jde o to dát dohromady lidi. jde o to se bavit. byly chvíle kdy se za takovýhle kecy bez důkazů a výkřiky do tmy šli lidi sednout na vychladnutí..
..mluvil jsem jen sup. jako takovem, nic a nikoho jsem nejmenoval zamerne bo jsem si jen chtel rejpnout na tema sup...
Tobias
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tobias »

Fames píše:..mluvil jsem jen sup. jako takovem, nic a nikoho jsem nejmenoval zamerne bo jsem si jen chtel rejpnout na tema sup...
jen tak pro srandu?
The Pukka Ranger
Irenicus
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irenicus »

kdo to jeste nepostrehl , tak DP uz dlouho neni jen o zabave
clen fora vod dob Imperia
Tobias
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tobias »

Irenicus píše:kdo to jeste nepostrehl , tak DP uz dlouho neni jen o zabave
jakto, že ne.. tak o čem je?
The Pukka Ranger
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

Fames píše:..mluvil jsem jen sup. jako takovem, nic a nikoho jsem nejmenoval zamerne bo jsem si jen chtel rejpnout na tema sup...
Máš nějaký konkrétní příklad? Pokud ne, zas to je jen nepodložené nařčení ze supportu. To už tu bylo mockrát.
podpis
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

xxx píše:tady jde o guildvní hry a zábavu, ne o to vyhrát nebo získat něco

Jezis to je zabava mazat itemy ze serveru...proc se to nejmenuje guildovni zabavicka?
Stejne jako chodi vsichni dungu pro zabavu a na deleni lootu prijde jen polovina lidi, protoze ostatni loot nechtej. :roll:

Kazdej to hraje pro mamon, to jestli ho bude mit guilda nebo jednotlivec je uplne jedno.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Tobias
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tobias »

Byotch píše: Jezis to je zabava mazat itemy ze serveru...proc se to nejmenuje guildovni zabavicka?
Stejne jako chodi vsichni dungu pro zabavu a na deleni lootu prijde jen polovina lidi, protoze ostatni loot nechtej. :roll:

Kazdej to hraje pro mamon, to jestli ho bude mit guilda nebo jednotlivec je uplne jedno.
nikdo tě k účasti na týhle hře nenutil. kdo se účastní tak se účastní dobrovolně. jestli tě někdo donutil se toho účastnit, tak bych pochopil tvůj post, takhle moc nee

add dělením lootu) ano stává se mi to celkem často a v podstatě na tom nevidim nic extra..
The Pukka Ranger
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Tobias píše:nikdo tě k účasti na týhle hře nenutil. kdo se účastní tak se účastní dobrovolně. jestli tě někdo donutil se toho účastnit, tak bych pochopil tvůj post, takhle moc nee

add dělením lootu) ano stává se mi to celkem často a v podstatě na tom nevidim nic extra..
Vsak ja se ucastnim rad, svoji guildu vzdy hajit budu ve vsem do ceho pude.

Jen tvuj post je proste absurdni, az budes chodit dungy v +15 brnku s +7 zbrani protoze to staci tak pak rikej ze to chodis pro zabavu. Jo zabava je to dojit. Ale kolik lidi by slo treba Despa, kdyz by vedelo ze neni poklad? To se radsi pude pride pac tam se vcera lehlo a asi bude.

Reci typu ja to hraju jen pro zabavu o itemy mi nejde sou stejne trapny jako o supportu. Pac kdyz lidem padne na kostkach 12 tak ve vetsine pripadech si vemou nejdrazsi vec kterou vyuzijou nebo prodaj, a ne to co jim staci. A pokud to hrajes fakt pro zabavu a o itemy ti nejde, tak urcite neni potreba to tolik obhajovat, to je pak otazkou na koho chces zapusobyt. Ono lidi ktery to hrajou jen pro zabavu vetsinou maji topka, ada komplety,zbrani na 20x vylehu a ja nevim co.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Lartax
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lartax »

Moderátor!
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Byotch píše: Ono lidi ktery to hrajou jen pro zabavu vetsinou maji topka, ada komplety,zbrani na 20x vylehu a ja nevim co.
Nemam topko ani ada ani zbrani na 20 vylehu, ale pritom to hraju pro zabavu.. Kdyz umrem v dungu nepujdu mlatit pesti do zdi a brecet do polstare... Samozrejme ze chci mit topko ada, protoze mi to umozni se posunout o par stupinku dal s moji postavou.. Mas pravdu v tom ze kdyz mam na vyber jit desp bez pokladku nebo risi s pokladem tak pujdu risi, ale to kazdej...

sry za OT ale tady ty priblbe kecy nekterych lidi me vazne dojimaji...
Hybernatus
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hybernatus »

Lartax píše:Moderátor!
Neblbni dy´t se to teprv začíná rozjíždět ;)
Sulik
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Sulik »

Já hraju abych zabil čas :)
Mystik
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Mystik »

None a Perune neberte to jako rejpanec, ale nemnělo by tu bejt už třetí kolo?

ps: pokud se naněm pracuje tak se omlouvám :?
- Spousta tech, co ziji, zaslouzi smrt. A nekdo umira, a zasluhuje zivot.
- Many that live deserve death. And some that die deserve life.
Perun
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Perun »

Mystik píše:None a Perune neberte to jako rejpanec, ale nemnělo by tu bejt už třetí kolo?

ps: pokud se naněm pracuje tak se omlouvám :?

Kolo konči vždy v neděli v 20:00 a další začína v 20:00 v pondělí :)
V.I.R.
Mianek
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mianek »

Sulik píše:Já hraju abych zabil čas :)
já jsem zabil čas a teď můžu hrát
Legie (navzdy!!)
Irenicus
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irenicus »

dotaz , proc mas bodovani : zelena ryba 2 body a bila ryba 1bod , kdyz drop green ryb je vetsi nez white (modry ryby maj nejmensi drop a tedy , logicky nejvic bodu )

kdyz tam mas jinou postupnost jako je drop, tak ok
Legolend
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Legolend »

protoze se chcou zbavit veci kterych je vic tudiz proc by vybizeli hrace douvmy body ke zbirani bile kdyz modrych a zelenych je treba vic, proto daji vic bodu k tomu co potrebujou vybrat
Edit: Možná to tak není :-D
Legolend [Etoiles]
and many others...

Ha, promluvil jsem,odcházím, za čas příjdu a kuknu na odpověď :P
Irenicus
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irenicus »

Legolend píše:protoze ..
mozna ze jo :)
Zodiak
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Zodiak »

Tobias píše:
Fames píše:Me osobne by zajimalo proc ma nekdo poklad temer vzdy ked vleze do dungu a kdyz ho tam maj i ostatni tak je znatelne slabsi. Jako je to je hra ale stve me kdyz nekdo kaze o spravedlnosti, ferovosti a pritom dela presny opak. Podle meho si doticny sere do vlstnich ust ale cos.. sup. tu byl, je a bude.. radsi to tu budu zas jen cist a nekomentovat bo si jiz nezahraji..
tady jde o guildvní hry a zábavu, ne o to vyhrát nebo získat něco. ne o nějakej pitomej item nebo stát na bedně. jde o to dát dohromady lidi. jde o to se bavit. byly chvíle kdy se za takovýhle kecy bez důkazů a výkřiky do tmy šli lidi sednout na vychladnutí..
Tobe když si to vemeš ty seš z VIRU vid věčně tě vidím na trhu s nějakým artefaktem bo topkem bo čímkoliv jiným tak mi neříkej že si support nikdy neměl ikdyž třeba nedomluvenej jdeš dung a misto pokladu +7 +20 3 mapek tam máte ada ingy ada yarny a 2 artefakty jako naposled v shame?:D
Reginald
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Reginald »

počítá se nabytí nebo za kus? btw. nezapoměl jsi tak trošililililinku na šperkovnice? já že v z toho co máš v prvnim postu mi to prostě neni jasný..
Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
Odpovědět