None píše:...
Tenhle post píši opitý, zrovna jsem se vrátil ze srazu Mamontky + nás, nebo opačně, to je fuk
Takže to berte s rezervou.
Nicméně, None, ukaž mi jediný post, kde jsem se navážel do jakékoliv guildy, podle tvých slov, že jsem údajně začal útočit a já před tebou smeknu a začnu ti říkat pane.... to je první věc.
Další věc, nepochopils vůbec pointu. Mě je u hnědky kdo vyhraje nebo nevyhraje. Já jsem jen vyjádřil nesouhlas s průběhem her, načež mám plné prváo, které mi nemůžeš nikterak upřít, a shodli se na něm převážná část naší guildy.
Jestli ti vadí to, že naše guilda vyjádří svůj vlastní názor, tak pak s tím nic neuděláme. Hold podoba s vládou ČR se nezapře (svoboda je jen do té míry, do které Vám jí povolíme).
Původně jsem měl na tebe (None) a na Peruna názor takový, že jste vpohodě lidi, ale jak jsem se doposud přesvědčil, tak jste nechutně vztahovační a absolutně neuznáváte jiný názor než je ten Váš. Samozřejmě očekávám Váší obranu vůči mému dosavadnímu postu, ovšem o opaku mě nepřesvědčíš.
Ldyž jsme my jakožto guilda (Strangers) vyjádřili svůj názor a nesouhlas s hrama, ihned jste se do nás začali navážet a hanobit nás. Zamyslet byste se měli Vy nad sebou. Neuznávat názory jiných, to je trochu pofidérní, ale jak já s oblibou říkám : proti gustu, žádný dišputát....
Už jsem si zvykl, že vlastní názor smím mít jen do urřité míry, dokud nezačne vadit autoritám, které zde vládnou.... Hawk