Guild hry II.

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Hiki
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hiki »

Kamikaze píše:Skryjte bodováni a vyhlaste celkovej výsledek po hrach a bude pokoj od tech kecalu. Hlavne jak nekdo uvidi ze uz nema sanci na dobry umisteni se vam na to vyprdne a odliv itemu bude tim mensi.
Opravdu nemam tve uvazovani ikdyz vim na 100% treba skoncim posledni ucastnim se . Nevedet prubezne vysledky tak ztratim motivaci ze muzu dotahnout naskok jine guildy.
Nemyslim ze je zrovna ucel ztratit nebo odradit guildy od pokracovani.
Takze ja jako kecal bych neskoncil .o) ,ale ty jako vetsi kecal by jsi mozna vyhral pac bys ztratil protivniky.
Mas to zajimave promyslene .o)))))))
Hybernatus
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hybernatus »

Deacon Frost píše:
Hybernatus píše: Amonthka všechny nedostane ;) ...sama si ho přece nedá ne ;) ...
Uvažuji o tom :)
Tak počkej by jsi mi sebral naší machrovinku ;) zase neblbni jo :D
None

Příspěvek od None »

Marsyas píše:
None píše:...
1) Nikdo o žádným supportu nemluvil. Pokud vím, řekl jsem, že se mi nelíbí úpravy a věci, kterých se zbavujeme.
2) Přestaň se navážet do Strangers, já se taky nenavážím do tvého VIRu. Je to naše rozhodnutí, na které máme právo i bez udání důvodu. Nikdo nás do ničeho nutit nemůže a my jsme se tak rozhodli.
3) Žádnou exkurzi jsi mi neudělal, tak se jí neoháněj.

Ten tvůj cinismus je dost ubohej. A teď si mě sežer, jak jsi nejlepší a největší....já jsem jen lamička, co umí jen kecat, nic víc nic míň.
Proc te mam zrat ? Nejvetsi no to nevim ale velikej a sirokej sem az dost :p. Nemam potrebu se do vas navazet, ale ty si zacal, tak sis snad nemyslel ze se nechame narknout a neozvem se taky. jedna z mala uprav co se delala navrhnil Bejk tusim a ten je od vas ne? Pokud narazis na "Skodika" tak ten byl v planu od zacatku her, jen se resilo jestli se da v polovine nebo hned. Nema cenu tu lejt na sebe spinu, protoze famy pravda nepretluce. A neber to tak ze sem na Strangery nejak nastvanej, Kdyz sem zacal delat GM tak sem tyhle veci dost tezce nes. Udelas quest, pripravujes ho x hodin, a pak ho pustis a po prvni gate ti nekdo do hry napise: "lol to je na ... Q" nebo neco podobnyho. Proste sem nemel chut do dalsich, ale rek sem si ze se vzdy najde nekdo komu se to nebude zamlouvat a uz to neresim.
Ducky
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ducky »

Guildovni hry jsou fajn! Dekujeme za ne! Nenechte se odradit!
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Gladiator
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Gladiator »

Taky sem toho nazoru ze guildovni hry sou fajn a timto dekuji GM za cas ktery nad tim travi :D
Hugo II.
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hugo II. »

A co takhle nedavat Skodiky na mezikola? Preci jen to je nejvice bodu, pripadalo by mi to lepsi. Ale jinak sem nic nerek :)
Ten, co se pořád válí!
Longhorn
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Longhorn »

Hugo II. píše:A co takhle nedavat Skodiky na mezikola? Preci jen to je nejvice bodu, pripadalo by mi to lepsi. Ale jinak sem nic nerek :)
ty si lopata... a gyldovni hry jsou fajn
Marsyas
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marsyas »

Tenhle post píši opitý, zrovna jsem se vrátil ze srazu Mamontky + nás, nebo opačně, to je fuk :) Takže to berte s rezervou.

Nicméně, None, ukaž mi jediný post, kde jsem se navážel do jakékoliv guildy, podle tvých slov, že jsem údajně začal útočit a já před tebou smeknu a začnu ti říkat pane.... to je první věc.

Další věc, nepochopils vůbec pointu. Mě je u hnědky kdo vyhraje nebo nevyhraje. Já jsem jen vyjádřil nesouhlas s průběhem her, načež mám plné prváo, které mi nemůžeš nikterak upřít, a shodli se na něm převážná část naší guildy.

Jestli ti vadí to, že naše guilda vyjádří svůj vlastní názor, tak pak s tím nic neuděláme. Hold podoba s vládou ČR se nezapře (svoboda je jen do té míry, do které Vám jí povolíme).

Původně jsem měl na tebe (None) a na Peruna názor takový, že jste vpohodě lidi, ale jak jsem se doposud přesvědčil, tak jste nechutně vztahovační a absolutně neuznáváte jiný názor než je ten Váš. Samozřejmě očekávám Váší obranu vůči mému dosavadnímu postu, ovšem o opaku mě nepřesvědčíš.

Ldyž jsme my jakožto guilda (Strangers) vyjádřili svůj názor a nesouhlas s hrama, ihned jste se do nás začali navážet a hanobit nás. Zamyslet byste se měli Vy nad sebou. Neuznávat názory jiných, to je trochu pofidérní, ale jak já s oblibou říkám : proti gustu, žádný dišputát....

Už jsem si zvykl, že vlastní názor smím mít jen do urřité míry, dokud nezačne vadit autoritám, které zde vládnou.... Hawk
Skodic
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodic »

Marsyasi Já nevím proč tady pořád něco řešíš. Odhlásili ste se z těchto her na čemž ste se dohodli jako celek(guilda), neřeš další průběh her. Sám tím nic nezvrátíš, jen píšeš nádherné moudré slohy, které se opravdu jen krásně čtou a přesně tak to uměj v té vládě, kterou si tady uvedl v nějáké své z mnoha vět, všechno krásně zní, ale realita je taková jaká je.
Místo toho abyste se do těch her zakousli a překonali to co se Vám zrovna nelíbí,ukázali ste že Vás nějáká změna nemůže rozházet či vykolejit. Pamatuji Strangers sice jako divočejší guildu, ale která měla hlavu nahoru a překážky byly pro ni výzvou a ne že sklopili hlavičky a šli postovat na forum.
Hybernatus
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hybernatus »

Hoši vy si nedáte pokoj :). Já bych to tu loknul :)
Perun
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Perun »

Gladiator píše:Taky sem toho nazoru ze guildovni hry sou fajn a timto dekuji GM za cas ktery nad tim travi :D
Já nejsem GM :p
V.I.R.
Perun
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Perun »

Ten kdo to hraje pro zábavu a chce pomoct s odlivem všeho co sem dáváme bude hrát do konce , ten kdo to chce hrát jen pro ceny a vidi že moc šancí už nemá, tak je logické, že odstoupí..

Ale nikdo neví kolik bude meziher a kolik bodů bude navíc.. každý má možnost vyhrát..
V.I.R.
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

A proc by melo vadit makrovani? Jsou to guildovni hry a ty maji ukazat aktivitu a castecne i kvalitu guildy ne? To ze motem toho vseho je odliv predmetu ze hry je proste dobra zaminky proc ty hry udelat a o co pujde. Navic jak psal Hiki to ze se budou makrovat krumpace zase odleje zasoby dreva a zeleza.

Co se mi ale nelibi jsou skodici, preci jen kdyz si s tim ty lidi daj praci a pak se domluvi vic guild a oni tak prijdou o cene body. Prijde mi to jako hrebik do oka. Treba u tech map tam guildy daly hodne mamonu ktery z nich sel vychodit a ze jsou lidi ktery je chodi. Tak proc bych mel davat v dalsim kole dalsi cenne veci, ktery jdou treba prodat kdyz mi pak naka banda neprejicich deti umaze body.

Misto aby se podporovala soutezivost mezi guildami treba mezihrama(dobra vec) tak se potresta aktivita a ctizadost guildy. A ze to je podvod makrovani? Tak se to melo umazat z kraftiho menu na ten tyden ono by se nic nestalo a ne to resit takhle.
Perun píše:5K krumpačů = 35K bodů a z toho jeden škodík vezme 20% , takže vám zbytek je 28000 bodů.
Jasny, ale kdyz by se to vyhrotilo a domluvilo se 5 guild a nebo se proste seslo nahodou tak dana guilde ktery obdrzi v jednom kole 5 skodiku ma 0 bodu za dane kolo = týden práce k prdu.
Naposledy upravil(a) Byotch dne 20 pro 2008 11:36, celkem upraveno 1 x.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Perun
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Perun »

Jen pro malé upřesnění.. Ten škodik se vztahuje na body za itemy a né za umístění v tom dánném kole. Teď mě to tak napadlo,že to není upřesněný.. takže příklad..

5K krumpačů = 35K bodů a z toho jeden škodík vezme 20% , takže vám zbytek je 28000 bodů.

Nevím jestli to někdo náhodou nechápal jako na body podle umístění :)

Sice to nic moc nemění,ale jen tak pro upřesnění.
V.I.R.
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Ja to chapal s tim umistenim... tak to pardooon:p
ale stejne by mohli bejt za nepouzityho skodika body plus:p
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Ja bych dal ceny vsem. A dal bych ceny podle toho jake ma ta gilda sance(jak je papirove slaba), jak se v soutezi v ramci svejch sil snazi.
Vim, ze je to nerealne a hloupost, ale proste bych motivovat vsechny i ty kteri maji pocit, ze nikdy nemuzou vyhrat a tim padem nic ziskat.
Take cena ktera je pro nekoho vysnena vec, nema pro jineho valnou cenu
None

Příspěvek od None »

Marsyas píše:Nicméně, None, ukaž mi jediný post, kde jsem se navážel do jakékoliv guildy, podle tvých slov, že jsem údajně začal útočit a já před tebou smeknu a začnu ti říkat pane.... to je první věc.
Marsyas píše:...K postům výše - částečně souhlasím s Keeprem. Každé odvětví se vyvíjí podle toho, jak lidé chtějí (hlavní představitelé). U těchto her je tímto představitelem Perun, který si hry upravuje podle sebe, což je logicky vedoucí k otázce, zda tyto změny nemají korupční podklad. Myslím, že tato otázka je na místě.

Nechci schazovat podstatu her, ale už to trochu smrdí....
Tady se navazis do Peruna a moji malickosti, a nema to zadnej realnej podklad. Pises ze jste se rozhodli, dobra ale nepis tady potom takovy narazky...
Je to posledni reakce na tvoje postiky. Proste se nebudu hadat.
Marsyas
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marsyas »

Pokud vím, tak toto je narážka na osoby a né guildu a ty sis začal brát do pusy celou mojí guildu, takže asi tak :wink:
None

Příspěvek od None »

Marsyas píše: Pokud vím, tak toto je narážka na osoby a né guildu a ty sis začal brát do pusy celou mojí guildu, takže asi tak :wink:
tak ja sem teda jeste napisu :) myslel sem ze mluvis za guildu ale to nemeni nic na tom ze se nemuzu ozvat kdyz me tu verejne napadas ze nekoho suportim ne ? Nebo proste podle tvoji logiky muses psat co chces a nesmi nikdo rict nic proti ? Vubec mi nevadi ze koncis jen mi vadi ty keci okolo...
Freak
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Freak »

Strangers ukončili po celoguildovní poradě účast z důvodu nenaplnění našeho očekávání. Z počátku se nám Guld Hry jevily jako hezký nápad, proto jsme se účastnili, ale nyní už to pro nás postrádá smysl.
Zkrátka Strangers nevedou a tudíž jsou tyto hry zkorumpované a postrádají smysl....

Rapidní náskok Amonthie, Perunovo podpis :" Levá Ruka Amonthie" a možná částečně i mé osobní nesympatie vůči této guildě už mě také párkrát přivedli na to samé pomyšlení. Nicméně podstata těchto her byla, je a pevně věřim že bude odlehčit sphere a ne vydláždit si barák sochama.

Myslím že None i Perun by si za čas strávený nelehkou organizací těchto her zasloužili víc než to aby si na ně opilí Marsyas otvíral hubu.

Toť asi vše ...
Odpovědět