Berserk LBA
Berserk LBA
Nevim jestli je to dotaz nebo návrh,ale spíš návrh. Chtěl jsem se jen zeptat jestli by nešlo trochu pozměnit barvu Berserk LBA , Viking sword of Honour má rozdílnou barvu než normální vikingy,tak je škoda,že tahle sekera taky neni trochu odlišná než normální LBA. Člověk si jí snadno splete je jasná že ten rozdíl hp se pozná,ale bylo by fajn kdyby měla nějakou odpovídající barvu,aby nebyla tak obyč. barevná
V.I.R.
Re: Berserk LBA
Podporuju, proč taky ne. Přecijen to není jen tak nějaká sekerka, nýbrž prudce kouzelná! A většina trůkůl věcí je alespoň trošku rércolored.
Naposledy upravil(a) Hunter dne 24 lis 2008 14:45, celkem upraveno 1 x.
Nexios
Presne diskuze odpovidajici tomuto forum. Ano je to jen o tom trhu , ano chci rare sekeru , ano je takhle obycejna , ano ano ano... To jestli stim budu sekat stromy nebo sekat drevo na zimu je mi opravdu jedno, jen to byl navrh, kdyz Honour ma jodlisnou barvu nez ostatni viky,tak proc by nemohla byt odlisna berserka..
Edit: Offtopik a radovtipné posty ala wilzn smazány. Držte se prosím tématu
V.I.R.
Jasne, ale ja si myslim, ze to duvod ma ... War ma 2 "obycejny" top zbrane a pal ma jednu hezkou prebust zbran .. Co bych dal za to, aby honour byl obyc vik s dmg umernym bersercePerun píše:Presne diskuze odpovidajici tomuto forum. Ano je to jen o tom trhu , ano chci rare sekeru , ano je takhle obycejna , ano ano ano... To jestli stim budu sekat stromy nebo sekat drevo na zimu je mi opravdu jedno, jen to byl navrh, kdyz Honour ma jodlisnou barvu nez ostatni viky,tak proc by nemohla byt odlisna berserka..
Vane tady o tohle vůbec nejde , jak je která zbraň silná nebo dává přebust. Tady neřešíme kolik top zbraní má pal a kolik war, každé povolání z techto dvou ma hodne "jiných zbraní". Jen jsem navrhl,že když je to prostě speciálka pro wara , jako je vik pro pala, ta proč by nemohla být trochu odlišená od obyčejného LBA. Víc v tom nehledej..Darlok píše:Jasne, ale ja si myslim, ze to duvod ma ... War ma 2 "obycejny" top zbrane a pal ma jednu hezkou prebust zbran .. Co bych dal za to, aby honour byl obyc vik s dmg umernym berserce
V.I.R.
Ale vzdyt jo, to byl spis ftip.Perun píše: Vane tady o tohle vůbec nejde , jak je která zbraň silná nebo dává přebust. Tady neřešíme kolik top zbraní má pal a kolik war, každé povolání z techto dvou ma hodne "jiných zbraní". Jen jsem navrhl,že když je to prostě speciálka pro wara , jako je vik pro pala, ta proč by nemohla být trochu odlišená od obyčejného LBA. Víc v tom nehledej..
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele: