Předvánoční sraz Praha

Záležitosti hráčské komunity (srazy, IRC a podobně)
Odpovědět

Prijdete urcite?

Ano
66
68%
Ne
31
32%

Celkem hlasů: 97

Caroline
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Re: Předvánoční sraz Praha

Příspěvek od Caroline »

Petysek píše:Takže fotky - http://petydohr.rajce.idnes.cz/DP_SRaz_v_Praze_2008/
Kdybyste poznal někoho kdo má nad sebou otazník, tak mi prosím dejte vědět, třeba ten stůl jak u něj seděla Carolin......
..ten "nas" stul ti doplnim :) :
pata fotka:
Dudu(taky Vseumelka), Šílená Komtesa, Mikee(Amonthia), Hedwigog, Marsyas

devata fotka:
Caroline (Mil.. chybne mi nekdy pisi, ze jsem Mill- ale to bylo PK, ne ja .. ), Davissman, Dudu, Komtesa, Mikee, Hedwigog

desata fotka:
?, Tousty, Aslag s malym Filipkem :) (nejmensi ucastnik srazu, maly, kouzelny Amonthiacek)

24. foto:
Filipek a Aslag, Caroline, Davissman

a ted odzdola 32. foto:
Samial, Juni, Blackrose?, Davissman, Dudu, malo videt je Mikee, Hedwigog, Marsyas

...Taky se pripojuji k pochvalam na spicovy sraz. Omlouvam se, ze jsem se pridala k radam tech neprihlasenych lidi, vazne jsem chtela jen nakouknout a nejak se to zvrtlo a ja odesla mezi poslednimi. Nelituji, ze se tak stalo... hreje mne, ze je hodne tech co nezapomneli nejen na kolace od Mil ze srazuu v Batelove a jinde....rada jsem videla i vas ostatni :)
Petysek
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petysek »

Sikula, Prafotr Morava,Caroline píše:...
Díky, ale eště pár otazníku tam je tak poznávejte a pište :p
Bloodboy
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bloodboy »

Můžete mi říct kdo dělal ty popisky? :D Já jsem HedVigog ne HedWigog !!!!!! :D
Mulambo
Externi Panacek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mulambo »

Petysek píše:Takže fotky - http://petydohr.rajce.idnes.cz/DP_SRaz_v_Praze_2008/
Kdybyste poznal někoho kdo má nad sebou otazník, tak mi prosím dejte vědět, třeba ten stůl jak u něj seděla Carolin, ten sem nějak vubec nepoznal...:(

Ale jinak díky za fajn sraz... s tím že by mohli být častěji musim souhlasit, se nedalo poznat všechny a pak si je zapamatovat :o
Dik, ze mi zas prihravate novy gmko, ale kdyztak u 53 fotky, sofie, akar, mara etc tak misto stalin me, ok? :p
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.

I broke the dam

Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Tak stema otaznikama:
10 já (Lucky/Black Rose) + gej Toust
25 to je Hoghar z CoNTu a Já
27, 39. to byl tusim Raymond Freestar bo tak nejak :p
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Sofia píše:Panebože, co třeba dát pryč moje fotky? Nebo aspoň ty nejhorší na kterých vypadám jak debil... takže všechny.
Jó, to by mohl říct každej a to by sem pak ty fotky -o kterých každej píše ať už se sem na ně dávají odkazy- nemusely dávat vůbec.

Foto 935 - Morf, Himl, Deathwing - který je i na fotce 969 úplně vlevo.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Dobre rano vsem, priste nesmim jit rovnou do prace to je pak smrtici, a nebo to udelat u me v praci, tam by se tech 50+ klidne 100+ lidi veslo v pohode :p
Verdilith
Bourak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Verdilith »

si mel jit jeste v sobotu vecer s nama :p
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Encore
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Encore »

16. fotka (210922)
Mr. Bullet, Marvin, Samy

30. fotka (210941)
Mr. Bullet

57. fotka (210983)
Mr. Bullet, Mara, Samy

58. fotka (210984)
stejná sestava jako předchozí fotka

Jinak píše imho se Sejra, ne Seira. Ostatní, co vim, jsou sand v cajku.

Díky za fotky :wink:
Thunder is good, thunder is impressive; but it is lightning that does all the work.

[url=http://www.theitcrowd.cz/tricka/]RTFM[/url]
[b][url=http://www.temnyhaj.yw.sk]Komixy ze světa UO, každý týden nový.[/url][/b]
Josheff
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josheff »

Kdo me vyfotil se Sofii??? zabiju:p ma za to doma rozvod!!!!

2Prafotr: ta prdel z fotek je moje:p
Josheff The Paladin
Ambrosia The Mage
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Verdilith píše:si mel jit jeste v sobotu vecer s nama :p
Ja sel v sobotu rano do hospody :p
Marsyas
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marsyas »

Chtěl bych být abstinent, včera jsem se vzbudil a musel jsem se zase vožrat :) a dneska je to ještě horší :cry:
Piaty Pes
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Piaty Pes »

[quote="
Díky, ale eště pár otazníku tam je tak poznávejte a pište :p[/quote]

Vlasatý tipek na fotke s Liesterom (niekde pri konci) a tiež na fotke so mnou pri bare a s Bazilovou holkou Lenkou je Kubo, asi jediný neultimák, ktorého som zavolal na pivko, ktorý pri svojej dobrote nás nechal u seba prespať.

ďalej ĎAKUJEME všetkým. čo žrali a slopali zadara a neplatili si nič, bo na konci nás čašník na ulici ničil tým, že neni zaplatené, že nám zdržoval taxíka až kým sme ja, Bazil a Kubo neprispeli nejakými kilami, bolo to od vás nefer ... Nakopať vám zadky je málo.

Inak zraz gut, nečakane :) akurát si myslím, že kvôli tomu účtu už v tej hospode ďalší nebude.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Piaty Pes píše:
Díky, ale eště pár otazníku tam je tak poznávejte a pište :p
Vlasatý tipek na fotke s Liesterom (niekde pri konci) a tiež na fotke so mnou pri bare a s Bazilovou holkou Lenkou je Kubo, asi jediný neultimák, ktorého som zavolal na pivko, ktorý pri svojej dobrote nás nechal u seba prespať.

ďalej ĎAKUJEME všetkým. čo žrali a slopali zadara a neplatili si nič, bo na konci nás čašník na ulici ničil tým, že neni zaplatené, že nám zdržoval taxíka až kým sme ja, Bazil a Kubo neprispeli nejakými kilami, bolo to od vás nefer ... Nakopať vám zadky je málo.

Inak zraz gut, nečakane :) akurát si myslím, že kvôli tomu účtu už v tej hospode ďalší nebude.
K tomuhle jakoze v hospode delam a tak.Je to jejich chyba ja bych jim nedal ani nic a at klidne zavolaj policajty.Meli to udelat tak ze by mel svuj listek max stul a nebo proste kazdej solo.A nebo kazdej platit rovnou.Na ten velkej listek se pise totiz pak uz jak tam pristane ruka tak treba o par carek a vic a tak.Proto nikdy treba jaosobne nepiju na spolecnej a platim si vsechno rovnou.
Piaty Pes
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Piaty Pes »

Acarus píše:...
Ono toto sme už spolu prebrali už v taxíku a ešte kopu ostatných možných situácií. Je pravda, že chyba hospody a naše neštastie, že keď nám došiel taxík sme tam boli zrovna skoro posledný. Tých pár šupek verím prežijeme, ja len, že to nebolo fér od tých, čo sa tam nasockovali. Nic víc nic míň.

Téma uzevretá.
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

eště že sem platil rovnou u baru :p
Jen ten gauner hunter mi zdrhnul a to sem mu koupil moc dobrou slivovičku :)
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Perseus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Perseus »

Jak říká Acarus. V pohostinství dělám už téměř 10 let a takový systém 10000000000 lidí na jednom lístku navádí ke špatnostem i ze strany obsluhy. Lidi sou svině. S tím jste měli počítat. Krom toho beztak to nebylo úmyslné pač já když si dám do řepy tak nevím přesný počty konzumovaného zboží. Proto platím vždy každé pivko (pokud je to možné)
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Tak tak. Já jsem si chtěl třeba třeba všechno psát na svůj vlastní a on mi odpověděl, že v tom nebude jako dělat bordel, a že mi vlastní lístek nedá. Tak jsem si pití kupoval u baru za hotový a na velkej napsal jen jídla, který jsem hnedka proplatil. Zůstat tam jako poslední bych mu nedal ani dvacku, když to chtěl takhle mít. Protože, quite frankly, imho ten jeden lístek dělal schválně aby tam něco jako hrozně zbylo a měl důvod vybírat prachy.

Ostatně, ten týpek musel bejt v plusu až až - protože nejenže si řekl od každýho klidně pajdu diško a dělal tam zagorku, když mu někdo chtěl dát míň, ale navíc ještě po tý jejich zavíračce prej obíhal hospodu a vybíral od každýho prachy jako za to manko. Takže bych se fakt nebál, že se mu to nevyplatilo. Naopak si myslim, že si tam přisli na hodně dobrej výdělek.

edit: Jakože jasně je možné, že někdo něco nezaplatil nahodou. Ale co vím, tak lidi kolem mě platili víc než vypili - nejmenovaný měl na lístku 4 piva a zaplatil deset a to odcházel před jedenáctou. Takže, nerad bych teda někoho obviňoval, ale jestli spíš číšník nepsal sem tam nějakou čárku dvojmo. Snadnej výdělek u bandy 80 nalitců.

Prafotr: Jop, měl jsem namále, ale povedlo se ;P
Naposledy upravil(a) Hunter dne 23.11.2008 12:40:28, celkem upraveno 1 x.
Nexios
Caroline
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caroline »

add placeni:
..ja to cisnikovi rikala na zacatku, ze ma vybirat hned (taky jsem si tak platila, ale chtelo by to dalsiho cisnika), kdyz nam chtel dat hromadny ucet a nebo davat na stul (coz by mu pri ohromnem vymenovani lidi u stolu asi taky moc nepomohlo). Vhledem k tomu, ze rodice i bracha jsou od fochu, tak vim, ze si na podobne akce zajistovali pomoc, aby nemuzeli ti posledni plativat za "radoby vtipne" spolustolovniky neplatice :? ...Njn..My to za nej nevyresime, ale to ze odskakali takovej "vtip" posledni odchozi je hloupe (vim, ze davam slaby vyraz)...hm
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

tomu cisnikovi bych neveril ani nos mezi ocima...
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Odpovědět