Taky tam dorazim tak nejak.. V pohode bude, ze se zrovna uvolnej mista, bo ernat tou dobou padne pod stul .p.Nait Magusanus píše:no ja to driv nez na osmou taky nevidim :pLucky píše:zamluveno na 18tou hodinu? hmm docela brzy ... zase prijdu pozde :o
Předvánoční sraz Praha
[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Parádička paráda:) právě sem přijel dom až na to že tam bylo krutě málo místa to bylo fajný.. a hlavně hafo lidí:)
tak díky těm co to zorganizovali a díky všem zúčastněným se kterejma sem se tam bavil
a i těm ostatním který sem sice neznal ale seděl sem s nima u stolu
(btw samej Templář - a eště pohrdli nabízenou kroketkou
)
tak díky těm co to zorganizovali a díky všem zúčastněným se kterejma sem se tam bavil

Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
tak to mě taky mrzí...Lucky píše:jej aji -pk- se ucastnili? Skoda ze sme se nepotkali)
co ti na to říct :p prostě sem to chtěl vylejt a nekoukal sem jestli je někdo zamnou... promiň :pReginald píše:cosi o tom, že sem ho komplet polil pivem
Ke srazu: Já byl spokojenej, poznal sem nepoznané a vypil sem už ani nevim co. A tam za rohem to bylo fajn.
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Ale tak ok. Jsem rád, že jsem poobzervoval/podiskutoval kotel lidí, co jsem ještě zaživa neviděl. Namátkou (zejména, avšak nikoliv pouze) Hoghar (pokec), Van (tys fakt přijel?), Regi (bratr v triku v diskuzi s Arim) .. natrefil jsem i na Mraka (začni zas psát) , Lomba (tu hospu dohodnem), Inkvizitora (škoda, žes' už musel) nebo Mill (tak takhle tedy). Jop a jistě také Snower (buhahaha, školka), Prafotr (uff, těm panákům jsem utek), Siera (50. narozeniny), Wrall (je to nefér!), Eda (rád jsem tě viděl, nerad jsem to viděl), Bíďa (vzbouřenec hi) či dokonce Šílená Komtesa (17 nevěřim). Koho jsem ještě vidět chtěl, ale nějak jsme se prej minuli, byl Byotch, nenatrefil jsem (nebo si to nepamatuju ;P) ani na Enqueu nebo Luckyho, třeba příště. Naopak naštěstí jsem neměl šanci natrefit na Lamáka (ještě mi nepřišla sms).nejmenovaný píše:.. ja myslim ze se vejdete ..
Ok , dosti bylo reálu, pojdme se zase hádat na forum

Nexios
- Nait Magusanus
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
jo lepsi nez mit poblitou nohu a botu... a celkem kvalitne...Petrkov píše:Furt je lepší bejt politej než poblitej ne?Elder píše:Jestli ten zvracející člověk byl Imp tak mam od něj promočenou bundu a politej telefon od piva,tak díky...Ale jinak sraz dobrý...
jinak srazek celkem mazec videl sem hodne tvari ktere jsem videl jen virtualne, i nejake stare zname a brachu :p
sem zvedavy jak dopadne sazka co sem na sraz ucinil s arim a kdo pak impa dotahl domu?