ja bych tipoval nakyho manika z DOhru nebo Templaru, jinak ke guilde.. ktera gilda je starsi , templari , dohr nebo cont ;] ja nevim pak sem nehral na alpha dp
Irenicus píše:ja bych tipoval nakyho manika z DOhru nebo Templaru, jinak ke guilde.. ktera gilda je starsi , templari , dohr nebo cont ;] ja nevim pak sem nehral na alpha dp
Irenicus píše:ja bych tipoval nakyho manika z DOhru nebo Templaru, jinak ke guilde.. ktera gilda je starsi , templari , dohr nebo cont ;] ja nevim pak sem nehral na alpha dp
imho templary ale vtedy som este nehral
a na najdlhsie hrajuceho hraca nekdo z xxxx-xxxx, mejby ero ? )))
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Zacal jsem v 8. tride... ted jsem v druhym prvaku na vejsce... +- 8 let. Nemam zadnej smazanej acc, nebo postavu a za celou dobu mam jeden prohresek (rok 2005, bugovani shame). Nikdy jsem neprestal uplne hrat...
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Arute asi ne , jeho bracha sem ja a dvojce , ale zacinal s kamosem o 10 let starsim a ty kdyz si zacal tak on uz hral o hodne dele .-) nejdelsi je podle me acar(ete za Q) ,bo deacon frost, nebo belfur sice ne uz moc ale furt hraje
Michaels píše:Arute asi ne , jeho bracha sem ja a dvojce , ale zacinal s kamosem o 10 let starsim a ty kdyz si zacal tak on uz hral o hodne dele .-) nejdelsi je podle me acar(ete za Q) ,bo deacon frost, nebo belfur sice ne uz moc ale furt hraje