Recyklace

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen

Souhlasíte aby se zavedla recyklace?

Ano
37
54%
Ne
22
32%
Je mi to jedno
10
14%

Celkem hlasů: 69

Calderik
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Calderik »

ty si tu jen pokoušíš nabrat svuj pupek ale problem s množstvím itemů to stejně neřeší ja jen doufám kdy se tu konečně nějaký gm k tomu vyjádří nehledě na to že ty co znova reinstalovali uo tak po většině už zřejmě nelognou protože zase je nějakej pruser s klientama
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Calderik píše:ty si tu jen pokoušíš nabrat svuj pupek ale problem s množstvím itemů to stejně neřeší ja jen doufám kdy se tu konečně nějaký gm k tomu vyjádří nehledě na to že ty co znova reinstalovali uo tak po většině už zřejmě nelognou protože zase je nějakej pruser s klientama
proc by se melo vyjadrovat k necemu k cemu se uz nekolikrat vyjadrilo, vase chyba, ze si neumite najit topicy ve kterych se to uz resilo ...
Calderik
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Calderik »

ne o to nejde tady de o to aby se to prosadilo a pokud mě zrak nešálí dává se to sem furt a věřim že se s tim budou gm tak dlouho votravovat dokud se to neudělá :lol: jako muj nazor je že když sde to udělá na coiny tim samym spusobem jako zbraně že to nmikomu neublíží, ba to akorát pomůže.
Perun
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Perun »

Je to blbost..
V.I.R.
Calderik
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Calderik »

podle tebe je to blbost ale já bych sílu davu nepodceňoval kolikrát je to silnější než si dokážeš představit
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Calderik píše:podle tebe je to blbost ale já bych sílu davu nepodceňoval kolikrát je to silnější než si dokážeš představit
ikdyby to tu napsalo 100 lidi, tak zadna dalsi recyklace nebude ...
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

Calderiku, to, ze ty nevyuzivas +5 a +10 brnka neznamena, ze vyuzitie nemaju a ze ich je na svete vela:p Nauc sa ich vyuzivat a nebudes mat problem... mna napada niekolko sposobov co s tym;) Ak sa ti zda, ze ich od teba nikto nekupuje, mozno je chyba u teba;) daj dole cenu...
Imho a za nadbytocne mnozstvo itemov a z toho vyplyvajuce lagy sa vazne neskovavaj. Chcel si na tom len zarobit;)
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

Calderik píše: věřim že se s tim budou gm tak dlouho votravovat
a pak te smazou :p
podpis
Vitasho
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Vitasho »

Osobně nejvíc využívám právě ty +5 a +10 plate/ring casti a mám jich nedostatek, nedokážu si představit tvoje požadavky na zbroj že jich máš přebytek.
Smrt všem !
Sun Eagle
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Sun Eagle »

Vitasho píše:Osobně nejvíc využívám právě ty +5 a +10 plate/ring casti a mám jich nedostatek, nedokážu si představit tvoje požadavky na zbroj že jich máš přebytek.
vis jak....calderik je true...chodi jen despy a pride...
Calderik
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Calderik »

no tak jen to ne ale litam akorat v mitrilu nebo v +20 a vejs za wara takže to co je pod je podle mě k neužitku když litam v bloodku nebo blacku tak to už je zázrak a úkaz někdejšího výkapu
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Calderik píše:no tak jen to ne ale litam akorat v mitrilu nebo v +20 a vejs za wara takže to co je pod je podle mě k neužitku když litam v bloodku nebo blacku tak to už je zázrak a úkaz někdejšího výkapu
Lítáš v mythu/+20+ v pvp? Kde tě potkám?

Odpověď na tvojí odpověď ti sem zrovna dopředu předepíšu. Nuže, zde je: "Bojím se, že né každý hraje jen pvm."
Nexios
Calderik
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Calderik »

ja pvp nelitam nemám rád vraždění a taky se na něm pokud možno nepodílim jak sem už jinde psal sem pacifista a to i v realu nemam naladu na někoho viz velky pvpery co si nmyslej že na mě něco vymlátěj, nejssem mamon a ani nejssem magor abych tydle sociální pk třídy zásoboval ať si pro to skočej do dungu nebo ať si dou zabíjet koho chtěj, ale ode mě nedostanou ani Zlaťák, proto sem radši pro frakce nikoho neokrádaj a při pvp udržujou řád a čest samotnýho pvp.
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Noste +5+10 platy do low dungu, a pak nebudete brecet kdyz vas pojedou PK. Od toho taky jsou, to ze si Caldericu tak top ze nosis pouze +25 tak to se ceni, ale urcite to neznamena ze mas pravdu.

A pokud jich mas tolik, ze nevis co s nima tak je dej do sve guildy k mani ostatnim lidem nebo rozdej na HB nebo do charity a udelas dobry skutek. Recyklovat to na vetsi plusove zbroje neni dobry napad.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Bazil
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bazil »

Karolilinecka píše:Mno a co recyklovat barvený pláty zpět na ignoty? :lol:
Vždyť tohle přece jde ne? :)
Sun Eagle
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Sun Eagle »

Calderik píše:ja pvp nelitam nemám rád vraždění a taky se na něm pokud možno nepodílim jak sem už jinde psal sem pacifista a to i v realu nemam naladu na někoho viz velky pvpery co si nmyslej že na mě něco vymlátěj, nejssem mamon a ani nejssem magor abych tydle sociální pk třídy zásoboval ať si pro to skočej do dungu nebo ať si dou zabíjet koho chtěj, ale ode mě nedostanou ani Zlaťák, proto sem radši pro frakce nikoho neokrádaj a při pvp udržujou řád a čest samotnýho pvp.
to muzu jen potvrdit...sli sme cove a dobehli nas PK...vsichni vcetne wampa v morfu ze s nima zacali rubat ale calderik neohrozene mlatil NPCcka dal :wink:
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Tak ale tu nejde o to calderika co nejvic zdiskreditovat (je li to jeste vice mozne). Ale spis o to prodiskutovat (uz doopravdy asi po sté) jeho navrh ze by aj za + brnka chtel MCcka, nebo vykup (samozrejme za co nejvyssi ceny). Myslim ze tu bylo reakci docela dost. Nekdo rekl ze by mu to vyhovovalo, raynor dokonce zadonil at z recyklace jsou AC a nekdo proste rekl ze to je blbost.
Mozna by to bylo na case locknout nez se to zase zvrhne v posthunt a urazky s nedostatkem pvp skillu.

:roll:
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Pepik
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepik »

Na co recyklace - nenápadně shodit automazání acců po 14 dnech bez lognutí :)

Jen škoda, že sphere nemá nějakej pořádnej garbage collector... Nebylo by špatný něco jako na mangosu: SELECT * FROM ...
podpis v rozporu s pravidly fora :D
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

Calderik píše:proto sem radši pro frakce nikoho neokrádaj a při pvp udržujou řád a čest samotnýho pvp.
tak to mas sakra gut:p
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Odpovědět