Už si nevím rady...
Prosim o radu. kdyz si kliknu skilly tak tam nemam vubec nic jenom Miscelleanos ale dalsi vubec a kdyz dam New grup taks emi tam nic nenapise... Nevíte co stim?? Dekuji
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
hele i ja pozoruju že client s yokem něco ne že by dělal ale nespolupracuje a taky je mi divny že kdysi šel client updatovat na verzi 6.2.0.0. a teď co sem to dělal naposled mi to šlo jen do 5.3.0.0. a dal ani nahodou jestli maj problemy na updatovacim servu nevim ale mam problemy i se zobrazovanim pisma lidi někdy ani nevidim monstrum co je předemnou takže musim dycky relog aby se mi ukazalo a to sem skoušel to několilrat i reinstalovat
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
Klient samozrejme jde updatovat na nejnovejsi verzi, tj 6.0.11.0 myslim. Akorat se to od nejake verze, coz jak se zda z tveho postu je 5.3.0.0. dela jinak, ale pro cloveka, co se vyzna ve windows xp profi neni takovy problem na to prijit. Ve vistach to asi bude tezsi, ale snad ten stejnojmenny soubor nekdo najde.
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Stalo se mi to po instalaci a vymazal z uo jen transfer nic vicMeggie píše:stalo se ti to po přeinstalaci uo? zasahoval si nějak do souborů ve sločce kde máš uo nainstalovanou?Darkness píše:Prosim o radu. kdyz si kliknu skilly tak tam nemam vubec nic jenom Miscelleanos ale dalsi vubec a kdyz dam New grup taks emi tam nic nenapise... Nevíte co stim?? Dekuji
http://www.darkparadise.cz/Forum/viewtopic.php?t=2930Darkness píše:Stalo se mi to po instalaci a vymazal z uo jen transfer nic vicMeggie píše:stalo se ti to po přeinstalaci uo? zasahoval si nějak do souborů ve sločce kde máš uo nainstalovanou?Darkness píše:Prosim o radu. kdyz si kliknu skilly tak tam nemam vubec nic jenom Miscelleanos ale dalsi vubec a kdyz dam New grup taks emi tam nic nenapise... Nevíte co stim?? Dekuji
Uz jsem to opravil dekuji ale tet mam jinej problem. s dpmapou. Si ji stahnu do uo slozky pak dam instalovat a objevi se mi ze to nejde otevrit jako archiv. A pak s eto zavre:(Pheme píše:Co presne si zkusil? (dat tam ten soubor od zeldyman?)Darkness píše:Hm tak jsem to zkusil a porad to nefunguje:( Porad tam mam jen New Group nic vic:(
Ta instalace u tebe probehla jak
nainstalovat uo---prepsat ji zalohou?
nainstalovat uo---stahnout update---stahnout a dat do uo update z dp?
Edit: kamos mi poradil at si ji dam na plochu a zkusim to znova ale haze mi tu samou hlasku porad dokola.
Napis jak si to vyresilDarkness píše:Uz jsem to opravil dekuji ale tet mam jinej problem. s dpmapou. Si ji stahnu do uo slozky pak dam instalovat a objevi se mi ze to nejde otevrit jako archiv. A pak s eto zavre:(Pheme píše:Co presne si zkusil? (dat tam ten soubor od zeldyman?)Darkness píše:Hm tak jsem to zkusil a porad to nefunguje:( Porad tam mam jen New Group nic vic:(
Ta instalace u tebe probehla jak
nainstalovat uo---prepsat ji zalohou?
nainstalovat uo---stahnout update---stahnout a dat do uo update z dp?
Edit: kamos mi poradil at si ji dam na plochu a zkusim to znova ale haze mi tu samou hlasku porad dokola.
A mas tohle? http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... g[oz]=4.57
Cely problem byl v stahovani dpmapy. Z nejakych duvodu se mi stahovala mapa misto celych 40mb jen 37.7mb. No a tim padem semi nestahlo skill.idx. No tak jsem to zkusil znovu stahnout a stahlo se mi to uz konecne cely i se skill.idx no a pka uz jsem ho jenom vymazal a dal tam ten na ktery tu nekde hodil link. A uz mi to behalo normalne.
Jinak vsem dekuji za pomoc.
Jinak vsem dekuji za pomoc.
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
To dela joko... proc presne to nevim, ale myslim ze pomuze kdyz si udelas makra na kouzla v clientovy.... kazdopadne si tim nejsem az tak jistej.Leman píše:Nevíte někdo ? taky by mně to zajímaloNelfein píše:A čím to je, když utíkam a hazím kouzlo napiše mi to Client resened a na chvíli se to lagne
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
tu ze stranek camelotuNelfein píše:jakou mas verzi yoka?Darkness píše:Me to delalo taky, pak jsme si stahnul starsi verzi yoko a slape normalne.
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
a jak je to joko z camelotu stary? Bych do toho sel, ale vzpominam si, ze sem pred par rokama musel jit do novejsiho, prototze to co sem mel neumelo naky funkce co potrebuju do scriptu a neresendovalo a necrashovalo....Darkness píše:tu ze stranek camelotuNelfein píše:jakou mas verzi yoka?Darkness píše:Me to delalo taky, pak jsme si stahnul starsi verzi yoko a slape normalne.
professional mindfucker
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
No je to strary uz vazne dost ale ja stim hraju bez problemuInkvizitor Dan píše:a jak je to joko z camelotu stary? Bych do toho sel, ale vzpominam si, ze sem pred par rokama musel jit do novejsiho, prototze to co sem mel neumelo naky funkce co potrebuju do scriptu a neresendovalo a necrashovalo....Darkness píše:tu ze stranek camelotuNelfein píše: jakou mas verzi yoka?