Pure blue shard

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

No tak koukam ze na moji otazku nikdo neodpovi, ale zkusim to jeste jednou. :wink: Jakym zpusobem byli upraveny order/chaos runy?

Jak psal nekdo nademnou chodte dungy v noci. Bezva napad.. jde ti to... Ale co treba upravit O/CH runu aby neportovala do dungu ale pred dung? Pac ja vim ze vam to nefer neprijde, ale kdyz se dobiha vyprava tak musime cekat x casu na respawny ruznych hlidacu apod. Zato snower obepise vsechny ordery na icq naskacou do run a bojuji. Takze kdyz to trosku pritahnu za vlasy frakcnimu hraci staci si celej den macrovat v baraku, pote mu nekdo da alert relogne a do 2 minut bojuje. No pride mi to divny :ppp
Perun
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Perun »

O tom alertu to ale je.. proste ten pocit , ze zachranime nejakou modrou vypravu pred vama je krasny pocit.
V.I.R.
Ralf

Příspěvek od Ralf »

Big Bud píše:No tak koukam ze na moji otazku nikdo neodpovi, ale zkusim to jeste jednou. :wink: Jakym zpusobem byli upraveny order/chaos runy?
O už nejsi, tak se nech překvapit až za váma budem skákat ;)
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Big Bud: Nesmíš z toho, že teď tři dny loguje víc než 3 o/ch, dělat takovou aféru. 15+ frakčních hráčů online bude fakt jen krátkou dobu. A jestli tě to zajímá, mě to nevadí. A nevadilo mi to ani když jsme běhali Mamonstvo a pojízděli dungy. Když do nás naskočilo na třeba wrong 6 frakčních, tak jsme to prostě rozjeli. Ano, máš pravdu 6 není 10 nebo 15. Ale my jsme zase runy nekempívali s milionem pf, zdí a vogama, ale normálně pojížděli - a navíc jsme neběhali v osmi, ale obvykle né více než ve čtyřech. Ostatně, jak píšu nahoře - takový počty o/ch budou aktivně běhat fakt jen chvilku - jak ostatně sami píšete výše. A pojízdět se dá velice úspěšně i s runama.

Gogo: Mno nevim. Já osobně jsem měl s kovárnou zatím co dočinění právě dvakrát. Jednou jste nás sjeli s dalšíma pk 8v4 v cove a podruhé když jste kempili water. Tam asi víš jak to dopadlo - na portu o/ch runy 10 pf, pak zeď a za ní vogující kovárna - a stejně jste zhebli - tvůj argument k tomu byl prý, že, a budu citovat "se pasti často otočí". Tak já nevím no ;P
K tomu vašemu systému scannovaní výprav bych se radši nevyjadřoval, když jste za něj byli smazaný za zneužívání yoka. Takže víš jak no .. ta vaše sláva pojezdníků tím trochu utrpěla, když jste nezvládli v počtech kolem 10 lidí ani pojíždět normálně bez prasáren externích progamů. takže si tu nehraj na chudáka, že jste byli smazaný jen pro modrý oči nějakýho modráka.

Blecha: Jójó, taky mi je k smíchu, když vám skočíme do pasti a vy ještě zvládnete poumírat. Jsem rád, že z toho pvp máme všichni dobrou náladu :)

Já nejsem antipk člověk, sám jsem pk běhal a klidně, hrát aktivně, ho běham dál - akorát teď bych neměl s kým, bo s kovárnou a lawem já bych neběhal a mamonáři mi nehrajou. Je si třeba uvědomit, že málokdy je pravda, že se celý svět proti někomu spikne. A tudíž že přes dva roky připravovanej o/ch reward asi není reakce na kovárnu co asi ani tak dlouho neexistuje. Stejně tak o/ch runy, které věru hodně pravděpodobně taky budou starší, než vůbec první kovárenský pojezd. A tak podobně. Si holt nesmíte tak fandit, že každá změna je tu vlastně kvůli tomu, že se lidi bojej kovárny. To už bude trochu přehnaný sebevědomí chlapci ^^, protože guild aktivně pojíždějících tu věru bylo před kovárnou dost a dost.
Nexios
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Naka uprava jo ? Mazec :p
Marsy ty to asi hodne zeres co )
Proste jednou te posere ptak, a jednou poseres ty jeho...
btw kovarna a dominantni ? no nevim...
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

to Hunter:
jako me ty pojezdi fakt zily netrhaji..:pp Jen me zajimalo jakym zpusobem se upravili runy... :p To se nedovim... k tomu zminovanemu kempu ve wateru.. tak to byl zamerny kemp na Order/Chaos protoze vas v tu dobu bylo milion a pojed vas v normalnim boji byl nadlidsky vykon... My moc dobre vime co sme tam podelali... Aneb na chyby jedinece se casto doplaci... :wink:
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Jooo konecne tu bude Blúúú server. Tak to misto Veritu mimo GZ zacnu brat Valor :)
Vasilij Zaicev píše:Bola tu Kovaren(myslim tu prvu) guildy ako Dohr,Templari,+ rozne mensie guildy prestali hrat lebo bolo moc vela pk ktore ich zabijali.
Prastare guildy nic neznici, byly jsou a budou!!!
Naposledy upravil(a) Byotch dne 03.11.2008 12:30:24, celkem upraveno 1 x.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

Ale tak kovarnicko moje zvednete hlavu i kdyz vas nemusim fandim vam :) .

Jinak teda je pravda ze behat ve 4 lidech proti 12 frakcnim hracum jeste kdyz z tech dvanacti sou 4 clerove je docela sranda ale da se to.

Jinak teda my kdyz je opravdu mrak frakci tak sem tam udelame pasticku v ice kde se to celkem vyplaci ale nevim jak ted byly predelany runy tak se uvidi jak to pude dal.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Driv : runa se rozsvitila vzdy a vzdy prenesla O/Ch do mist k pk

Ted: tuna se vzdy rozsviti ale jen 50% sance ze bude moct prenaset frakcni hrace k pk, tudiz sviti muze ale nebude aktivni.
Ralf

Příspěvek od Ralf »

to né :( gmka tu nechtěj modráky, ale chtěj jenom pk, to je nadržování pk, sme v nevýhodě... to z toho můžete rovnou udělat Pure red shard, bébé :cry:
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

A máme tu další antifrakční opatření Nebylo by mnohem jednodušší vyhlásit tento shard jako pure red ?

Jen co začnu aktivně sem tam jednou za čas běhat, hned změna. Moji GM kamarádíčci se proti mě spikli :(
Nexios
Blecha
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blecha »

Mno uvidíme časem doby :wink: .Už nemá cenu tu nic psát protože někteří z vás sou vážně navedení ,škoda jen že nás to kovárna baví i přez tyhlety problémy , jinak by ste se nudili.

Už by se to tu mohlo locknout
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Acarus píše:Driv : runa se rozsvitila vzdy a vzdy prenesla O/Ch do mist k pk

Ted: tuna se vzdy rozsviti ale jen 50% sance ze bude moct prenaset frakcni hrace k pk, tudiz sviti muze ale nebude aktivni.
Super prvni rozumny post a tim padem je tady tento topic zbytecne :ppp
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Rofl :D Tak tady si nekdo nabehl...
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Uther
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uther »

Meggie píše:
Marsyas píše:To nejsou blbosti, to jsou fakta.
já si jenom myslim, že když ste zakládali kovárnu znova, tak ste nepočítali s tim, že bude v každý z frakcí aktivních 15 lidí a že vám ani ty pasti o který se snažíte nepomůžou k tomu abyste nás pobili a že vám frakce budou bránit v tom abyste ty dungy pojížděli, ale od toho tu taky sou, bohužel
a ja zase myslim snu ze si nepocital ze ti nebude stacit to co jsi mel v O a Ch a dostaval jsi strasne na zadek citovat nektere tve slova nebudu a proto ted beres do frakce kazdeho aby jsi uz nedostaval na zadek tudiz cv pvperi jsou uz all ve frakcich skoro :-)
http://www.outlaws.unas.cz/ *PSANEC*
Orion
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orion »

a mě do frakce nechce,to je divné :(
Verdilith
Bourak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Verdilith »

ja nehraju cove pvp :idea:
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Uther
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uther »

Orion píše:a mě do frakce nechce,to je divné :(
twe ani me Hodonaky tu nekdo nema rad grrr :!: :twisted: :wink:
Uther
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uther »

Verdilith píše:ja nehraju cove pvp :idea:

to sme dva a zijeme ze :wink:
Uther
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uther »

skoda ze nejsme v Ameru ,byt tohle v ameru tak zazaluju geemka ze nemaj radi pk ! a ze nas tu utlacujou a vysoudil bych z Geemek aspon 20 milionu at nejsem skrblik :lol:
Zamčeno