Big Bud: Nesmíš z toho, že teď tři dny loguje víc než 3 o/ch, dělat takovou aféru. 15+ frakčních hráčů online bude fakt jen krátkou dobu. A jestli tě to zajímá, mě to nevadí. A nevadilo mi to ani když jsme běhali Mamonstvo a pojízděli dungy. Když do nás naskočilo na třeba wrong 6 frakčních, tak jsme to prostě rozjeli. Ano, máš pravdu 6 není 10 nebo 15. Ale my jsme zase runy nekempívali s milionem pf, zdí a vogama, ale normálně pojížděli - a navíc jsme neběhali v osmi, ale obvykle né více než ve čtyřech. Ostatně, jak píšu nahoře - takový počty o/ch budou aktivně běhat fakt jen chvilku - jak ostatně sami píšete výše. A pojízdět se dá velice úspěšně i s runama.
Gogo: Mno nevim. Já osobně jsem měl s kovárnou zatím co dočinění právě dvakrát. Jednou jste nás sjeli s dalšíma pk 8v4 v cove a podruhé když jste kempili water. Tam asi víš jak to dopadlo - na portu o/ch runy 10 pf, pak zeď a za ní vogující kovárna - a stejně jste zhebli - tvůj argument k tomu byl prý, že, a budu citovat "se pasti často otočí". Tak já nevím no ;P
K tomu vašemu systému scannovaní výprav bych se radši nevyjadřoval, když jste za něj byli smazaný za zneužívání yoka. Takže víš jak no .. ta vaše sláva pojezdníků tím trochu utrpěla, když jste nezvládli v počtech kolem 10 lidí ani pojíždět normálně bez prasáren externích progamů. takže si tu nehraj na chudáka, že jste byli smazaný jen pro modrý oči nějakýho modráka.
Blecha: Jójó, taky mi je k smíchu, když vám skočíme do pasti a vy ještě zvládnete poumírat. Jsem rád, že z toho pvp máme všichni dobrou náladu
Já nejsem antipk člověk, sám jsem pk běhal a klidně, hrát aktivně, ho běham dál - akorát teď bych neměl s kým, bo s kovárnou a lawem já bych neběhal a mamonáři mi nehrajou. Je si třeba uvědomit, že málokdy je pravda, že se celý svět proti někomu spikne. A tudíž že přes dva roky připravovanej o/ch reward asi není reakce na kovárnu co asi ani tak dlouho neexistuje. Stejně tak o/ch runy, které věru hodně pravděpodobně taky budou starší, než vůbec první kovárenský pojezd. A tak podobně. Si holt nesmíte tak fandit, že každá změna je tu vlastně kvůli tomu, že se lidi bojej kovárny. To už bude trochu přehnaný sebevědomí chlapci ^^, protože guild aktivně pojíždějících tu věru bylo před kovárnou dost a dost.