Artefakty

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Jacquelline
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacquelline »

Blecha píše:A myslíš si že když dou PK dung tak je nemůže nikdo pojet? Sou to Chaos a Oder.Takýe o pojezdech nemá smysl diskutovat.

Prostě ste si vybrali cestu , že vás vrazi budou zabíjet kdekoliv.Je to váš výběr tak si nestěžujte
Ja ti nevim, opravu jsem si tu stezovala, jak me tu kazdy hned zabiji a looti? Ne, rekla jsem, co se deje, muj nazor na to, jake to je a muj nazor, jak by to vypadat mohlo kdyz se me nekdo zeptal, jak si to predstavuju ja. Kdyby na DP nebyli jen sami hamouni, kteri si pro sebe musi nahrabat co nejvic to jde, dalo by se toho hodne realizovat a potom se da pvm a pvp skloubit dohromady a muze to tak i fungovat.

A navic, prvni, kdo si tady v tom topicu stezoval, tak byl Tharr, kteremu vadi, ze modra postava muze mit artefakt a muze ho pouzivat v pvp. Krom toho, vetsina PK si stezuje, ze modri je guardi ve meste. Ano, protoze mesto je mesto, ve kterem se pohybuji lide a maji aspon relativni pocit bezpeci, a ne nejaka pvp zona, kde si vrah muze beztrestne pobihat.

Spis by se dalo rict, ze PK si vybrali cestu, po ktere jdou, a pokud si vetsina lidi na DP neuvedomi, co delaji(at uz to je modry, sedy, cerveny, nebo kdovi jaky), pvp tu dal pujde stejnym smerem, to bych rekla ze hodne do kytek. Kazdy druhy ma ted PK, v dungu ho nekdo pojede, tak se nastve, relogne a jde pojet nekoho taky. Uz jen z toho principu a nastvanosti.
DarthKnight píše:A za další nechápu lidi jako Jacquelline ,kteří z PK dělají hned okamžitě prasata.PK(potažmo PK guildy) jsou lidi,který nebaví (nebo baví ,ale míň PvM než PvP) PvM a proto upřednostňují PvPčko.Tuhle cestu si z nás může vybrat každý sám.A proto vás lidi nechápu,když melete něco o tom,že "temný ráj" je PVM shard pokuď vím,tak nastavení serveru je pro obojí,jak PvP tak PvM.
1. nedelam je ze vsech. Bohuzel vetsina je, tim, co a jak delaji. Stalo se snad nekdy, ze jsi nekoho nechal jen proto, ze te poprosil, at ho nezabijis, ze skoro nic nema? A udelal to nekdy kdokoliv, co hraje aktivne PK? Krom toho sam Blecha ti ve svem postu napsal: Nedivte se, ze prasime. Kdo potom teda z PKcek dela prasata? Sami Pkacka :)
2. nerekla jsem, ze DP je ciste pvm. Uz jen proto, ze PK tady jsou a dycky budou. Jen jsem rekla, ze myslim, ze to neni pvp shard. To uz je bohuzel slovickareni, kde si hledas v celem textu jen to, co se ti libi, prekroutis to a vyhodis naprosto z kontextu.

Chapu, ze tem, co hraji PK se moje nazory nelibi, protoze by je to omezovalo v tom, co delaji. Sbiraji si mamon a equip, vetsinou pro sve modre postavy. A dokonce bych chapala, kdyz by se moje nazory nelibily i pure blue lidem, protoze by je to omezovalo v jejich nesnasenlivosti vuci pk- kdyz ho zabiju, tak mu nemuzu vzit vsecko? Vice mene jsem navrhovala neco, co by merilo obema stranam stejne. Kdyz to nemuze on, tak ty taky ne. Ale malokdo to zrejmne z toho dlouheho a nudneho textu pochopil. Co nadelat :)
Nedelej si hlavu s tim, co si o tobe mysli ostatni... Ti maji plnou hlavu toho, co si o nich myslis ty.
Blecha
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blecha »

Jacquelline ty tady mluvíš o něčem o čem nemáš ani šajn.

1.Na dp vždy byly,jsou a budou hamouni.
2.Podle tvého názoru pvp a pvm by nikdy nefungovalo.Moc nad tim přemejšlíš
3.Nevadí nám že můžou modráci artefakty,to můžou i PK ale vadí nám to že narušujou pvp hru.
4.Pk (Vrah) je od toho aby zabijel lidi ,ne od toho aby je na přání nechal na pokoji.
5.Jak mužeš vědět ,že pokud pvp půjde stejným směrem,tak půjde do kytek.Dyť si tu psala ,že pvp nehraješ.A navíc nic o pvp nevíš ,jen z pohádek.
6.Podle mého názoru PK sou prasata a baví je to prasit.
7.Jaký slovíčkaření , prostě si řekla blbost a vykrucuješ se z toho
8.Nic by nás neomezovalo , z tvých názorů vyplývá to , že PK by vůbec neměli bejt.To by byla paráda viď když by si každej chodil do Ilshu,Lesika..... harvit s nejlepšim equipem .Dungy by byly non-stop obsazený ,všude všecko vyhárvený. Fakt by to byla zábava , teď si na to kápla. Udělej si new server,udělej ho podle sebe a nikdy by ti nefungoval.
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Blecha píše: artefakty,narušujou pvp hru.
Ty mluvš o pvp hre ? poIKckovat vas artefaktem je o 100% vic pvp nez skocit do pfek mezy zdi a Lsnka.Ono behat v 10ti a vice lidech je taky hodne pvp no )
Jediny co narusuje pvp hru je Kovaren.
Kdyz kovaren nebyla, bylo pvp nejvyrovnanejsi...Takhle je to bud sama past nebo vas behaj obrovsky pocty.
Tak se laskave neohanej narusovanim pvp nebo me opravdu rozesmejes)
Miki píše:No kdyz uz jsme u tech pojezdu 8vs2 .... tak se nam nedavno stalo to ze jsem sli ve dvou Destard 1 a nabehlo nanas 10 tlupaku. To opravdu nebyl pojezd. To byly jatka.
Dest se chodi aj v 12ti lidech tak se nediv :)
Správce charity válečníků
Blecha
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blecha »

Raynor když de kovaren do cove a je nás 8-9 a naběhne na nás 15 modráků ,tak taky nebrečíme.Pasti můžete udělat i vy.
DarthKnight
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DarthKnight »

Raynore?:D Ty si smyslů zbavený?

Prej když nebyl Kovaren,bylo PvP vyrovnaný :D ty kraso :D vytáhneš ještě nějakej ftípek?:D
DarthKnight
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Hele raynore,nevim jestli běháš pvp nebo neběháš,ae když nebyl Kovaren,tak bylo v Cove 10 modráků tak na 3 PK. teĎ ty počty sou vyrovnaný,takže nechápu co si myslel,v tom vyrovnaný :D Navíc jestli nemáš rád PvP ve vysokym počtu lídí,nebo tě naštvávaj pasti,tak jednoduše nehraj,odinstaluj ultimu a běž hrát WoWko;)
Jacquelline
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacquelline »

Blecha píše:Jacquelline ty tady mluvíš o něčem o čem nemáš ani šajn.

1.Na dp vždy byly,jsou a budou hamouni.
2.Podle tvého názoru pvp a pvm by nikdy nefungovalo.Moc nad tim přemejšlíš
3.Nevadí nám že můžou modráci artefakty,to můžou i PK ale vadí nám to že narušujou pvp hru.
4.Pk (Vrah) je od toho aby zabijel lidi ,ne od toho aby je na přání nechal na pokoji.
5.Jak mužeš vědět ,že pokud pvp půjde stejným směrem,tak půjde do kytek.Dyť si tu psala ,že pvp nehraješ.A navíc nic o pvp nevíš ,jen z pohádek.
6.Podle mého názoru PK sou prasata a baví je to prasit.
7.Jaký slovíčkaření , prostě si řekla blbost a vykrucuješ se z toho
8.Nic by nás neomezovalo , z tvých názorů vyplývá to , že PK by vůbec neměli bejt.To by byla paráda viď když by si každej chodil do Ilshu,Lesika..... harvit s nejlepšim equipem .Dungy by byly non-stop obsazený ,všude všecko vyhárvený. Fakt by to byla zábava , teď si na to kápla. Udělej si new server,udělej ho podle sebe a nikdy by ti nefungoval.
add 1. ano jsou tu hamouni. Vetsina co tu je. A pak jsou lidi, co hraji pro zabavu a nemaji potrebu senecim vytahovat.
add 2. To co jsem tu psala, by fungovalo, kdyby kazdej nemel potrebu vlastnit pulku sveta
add 3. vadi-nevadi. No, bylo tu dost nazoru: Proc modrej to smi a my ne?
add 5. z pohadek, kterymi me tu krmi PKcka? Nebo kdo? Pvp nehraju, je mi vnucovane. Tim bych to shrnula.
add 6. k tomu, ze PK nejsou prasata se tu vyjadroval kdosi jiny, ja mu jen potvrdila, ze dalsi PK tvrdi ze jsou.
add 7. precti si to znovu od zacatku. Nikde jsem netvrdila, ze DP je ciste pvm shard.
add 8. nikde jsem netvrdila, ze PK by nemeli byt. Nikde jsem nezminovala, ze bych je vsechny smazala. Jedine, co jsem udelala bylo, ze jsem odpovedela na otazku, jak si predstavuju pvp (i s tim dodatkem, ze s mentalitou lidi na DP to nejde) A kdyz by sis to precetl poradne a ne kazde druhe slovo, pochopil bys, ze jsem merila vsem stejne. At modrym, nebo cervenym. Ale to bys asi musel umet cist.
Nedelej si hlavu s tim, co si o tobe mysli ostatni... Ti maji plnou hlavu toho, co si o nich myslis ty.
DarthKnight
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

to Jacquelline : BLA BLA BLA BLA a ještě jednou BLA
Blecha
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blecha »

DarthKnight píše:to Jacquelline : BLA BLA BLA BLA a ještě jednou BLA

Asi tak nějak :wink:
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

vetsina modraku a pk sou uplne to samy, jelikzo je hrajou titez lidi, takze si nemate vubec co vycitat ....
Triglav
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Triglav »

Proboha, to se opravdu vždy najde někdo, kdo si nevidí přes špičku nosu? Vždyť je to hra, artefakty jsou zpestřením. I PvP hráči to tak mohou brát, jako výzvu. Nevěřím, že jeden PvM hráč s artefaktem je schopný skládat PK po desítkách. A pokud ano, neviděl bych hlavní problém v tom artefaktu.

Jenže ono tu totiž asi jde o něco jiného. Hráči co se tu považují za PvP hráče tu míchají argumenty jak se jim to zrovna hodí. Totiž - argumentujete tu vyvážeností PvP, ale sami hráči na vyváženost kašlou a jde jen o to honem někoho pojet a vylootit. Nejde o boj, na DP jde o zabití a vše se tomu podřizuje. Proč ne. Je to jedno, pokud to PvP komunitu baví. Ale argumentovat nevyvážeností...:o)). To byste, pánové PvPeři, museli klást důraz na boj (a čest těm kdo to tak berou) a ne na to kdo koho zabije, kdo si co nalootí a kdo koho víc vytočí. Pak by se to z tohohle pohledu dalo řešit. Ale v současné situaci je tohle odvolávání se směšné. Jde tu prostě jen o to, že někdo se cítí být neadekvátně zabit, má pocit, že je lepší PvPer a že daný item někomu pomohl tenhle rozdíl smáznout a tím zvítězit. Proč ne. I to je argument, i když si asi mnozí připadají příliš čisťouncí na to, aby se k němu přihlásili. Tenhle argument beru na vědomí, ale přesto je můj postoj k artefaktům stejný.

Pokud je artefakt využit k obraně při pojezdu v dungeonech, pak je vše jak bylo plánováno. Pokud je artefakt zatahován přímo do PvP (asi tedy Cove PvP), je možné to nějak řešit. Vlastně jsme to už řešili a to tak, že artefakty mají omezenou dobu trvání. Těch pár dní to přeci člověk vydrží a výhoda dobrovolného PvP je z části v tom, že člověk může prostě odejít jinam. Kdo se chce bavit, může to vzít jako výzvu. Komu to z nějakého (nechci to vyjmenovávat) důvodu vadí, může si dát na chvíli pauzu, může se přeorientovat na O/Ch PvP, může si zahrát PvM a dojít si třeba pro nějaký svůj artefakt, může si jít bojovat jinam... Možností je mraky.

Já na to koukám z globálního pohledu. Je mi jedno, že nějaký Pepa už byl několikrát zabitý artefaktem, protože v celkových číslech se to nijak neprojevuje a Jarda tento problém nemá. Patrně to bude v tom Pepovi.

Stížnost na artefakty v PvP řadím do té samé skupiny jako stížnosti na nedostatek dolů pro kopání, na to že "mi už 7x za sebou fizznul string" nebo na málo míst kde se NB hráč v přírodě může cítit bezpečně.

Možnost zakázat artefakty do PvP tu je. Pokud to nějaké GMko uzná za vhodné, má možnost to udělat, má možnost to udělat i formou domluvy dotyčnému ("hele Franto, takhle používat ten artefakt je moc drsný, kroť se s tím" - takto už to bylo párkrát učiněno). Ostatní ho v tom podpoří. Osobně bych to viděl jako ochuzení hry.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Nevim co tu bulite, jediny co me na artefaktech v pvp stvalo je, ze se nedaj lotnout :p Jestli me neco stve teda vic tak sou to nektery sutrovky, protoze ty nekterejm lidem nahrazujou skill nehorazne. Artefakt, kterej je schopnej nejak vyrazne ovlivnovat pvp vetsinou tak po tejdnu majiteli zmizi, horsi je bejt pojetej lamkou co nic neumi a jednou se do vas omylem trefi sutrovkou s 30 dura a je jedno co behate za char proste ste dole protoze vam to cucne stamku na 0 nebo neco podobnyho...
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Calderik
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Calderik »

Hele a nebylo by dobry jako se uddělalo s Holi kiskama že by se udělali pro rangy kulomety i když slabšího rázu? nebylo by to na škodu a taky by nebyli nb což by jak brečej pk jak sou diskriminovaný mohli mít taky.
Uther
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uther »

[quote="Triglav"][/quote]

tak skus se nechat strelit levou rukou bouchnout katanou nebo kamenou pesti :wink:
http://www.outlaws.unas.cz/ *PSANEC*
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

Uther píše:
Triglav píše:
tak skus se nechat strelit levou rukou bouchnout katanou nebo kamenou pesti :wink:
nehovoriac o tom ze na kamennu pest staci jedno trapne curse ze? )
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Uther píše:
Triglav píše:
za negra mevzala kamena pest 60 lajfu do +5 kosti,+15 robky a klobouku mel sem gsko a over gh. Nezda se mi to jako zas tak moc... proste nekdy se povede a nekdy ne no.
E: stal ose nam ze sme zabili modraka a ten ze zlosti kdysi odlogl v tele mu zustala holy pusa... pozdeji se ke me dostalo ze mu pri tomto cinu zmizla ...to same s kamenou pesti.. neuneses? spadne ti na zem ...
Naposledy upravil(a) Lucky dne 28.10.2008 18:01:50, celkem upraveno 1 x.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Uther
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uther »

Morlith píše:
Uther píše:
Triglav píše:
nehovoriac o tom ze mas cas nekomu davat jedno trapne curse kdyz te paruje 10(berte z nadhledem muze jich byt min ba i dokonce vic ) lidi :wink:
Uther
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uther »

Lucky píše:
Uther píše:
Triglav píše:
za negra mevzala kamena pest 60 lajfu do +5 kosti,+15 robky a klobouku mel sem gsko a over gh. Nezda se mi to jako zas tak moc... proste nekdy se povede a nekdy ne no.
E: stal ose nam ze sme zabili modraka a ten ze zlosti kdysi odlogl v tele mu zustala holy pusa... pozdeji se ke me dostalo ze mu pri tomto cinu zmizla ...to same s kamenou pesti.. neuneses? spadne ti na zem ...

no vetsinou se povede :wink: ja si zase nepamatuju ze by me to ik nekdy nedalo a jestli se pletu tak me Wilzne oprav :lol:
Xviva
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xviva »

Uther píše:
Morlith píše:
Uther píše: tak skus se nechat strelit levou rukou bouchnout katanou nebo kamenou pesti :wink:
nehovoriac o tom ze mas cas nekomu davat jedno trapne curse kdyz te paruje 10(berte z nadhledem muze jich byt min ba i dokonce vic ) lidi :wink:
Nelibi se ti to? Nehraj. Nutí tě někdo hrát Cove PvP? Nenutí. Nutí tě někdo běhat proti lidem s artefaktem? Nenutí. Tak tu prosím NEBREČ. ;p
Uther
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uther »

Xviva píše:
NEBREČ. ;p
kdyz oni to lidi maji i v dungach :wink: :cry: :cry: :cry: :cry:
Odpovědět