Ja ti nevim, opravu jsem si tu stezovala, jak me tu kazdy hned zabiji a looti? Ne, rekla jsem, co se deje, muj nazor na to, jake to je a muj nazor, jak by to vypadat mohlo kdyz se me nekdo zeptal, jak si to predstavuju ja. Kdyby na DP nebyli jen sami hamouni, kteri si pro sebe musi nahrabat co nejvic to jde, dalo by se toho hodne realizovat a potom se da pvm a pvp skloubit dohromady a muze to tak i fungovat.Blecha píše:A myslíš si že když dou PK dung tak je nemůže nikdo pojet? Sou to Chaos a Oder.Takýe o pojezdech nemá smysl diskutovat.
Prostě ste si vybrali cestu , že vás vrazi budou zabíjet kdekoliv.Je to váš výběr tak si nestěžujte
A navic, prvni, kdo si tady v tom topicu stezoval, tak byl Tharr, kteremu vadi, ze modra postava muze mit artefakt a muze ho pouzivat v pvp. Krom toho, vetsina PK si stezuje, ze modri je guardi ve meste. Ano, protoze mesto je mesto, ve kterem se pohybuji lide a maji aspon relativni pocit bezpeci, a ne nejaka pvp zona, kde si vrah muze beztrestne pobihat.
Spis by se dalo rict, ze PK si vybrali cestu, po ktere jdou, a pokud si vetsina lidi na DP neuvedomi, co delaji(at uz to je modry, sedy, cerveny, nebo kdovi jaky), pvp tu dal pujde stejnym smerem, to bych rekla ze hodne do kytek. Kazdy druhy ma ted PK, v dungu ho nekdo pojede, tak se nastve, relogne a jde pojet nekoho taky. Uz jen z toho principu a nastvanosti.
1. nedelam je ze vsech. Bohuzel vetsina je, tim, co a jak delaji. Stalo se snad nekdy, ze jsi nekoho nechal jen proto, ze te poprosil, at ho nezabijis, ze skoro nic nema? A udelal to nekdy kdokoliv, co hraje aktivne PK? Krom toho sam Blecha ti ve svem postu napsal: Nedivte se, ze prasime. Kdo potom teda z PKcek dela prasata? Sami PkackaDarthKnight píše:A za další nechápu lidi jako Jacquelline ,kteří z PK dělají hned okamžitě prasata.PK(potažmo PK guildy) jsou lidi,který nebaví (nebo baví ,ale míň PvM než PvP) PvM a proto upřednostňují PvPčko.Tuhle cestu si z nás může vybrat každý sám.A proto vás lidi nechápu,když melete něco o tom,že "temný ráj" je PVM shard pokuď vím,tak nastavení serveru je pro obojí,jak PvP tak PvM.

2. nerekla jsem, ze DP je ciste pvm. Uz jen proto, ze PK tady jsou a dycky budou. Jen jsem rekla, ze myslim, ze to neni pvp shard. To uz je bohuzel slovickareni, kde si hledas v celem textu jen to, co se ti libi, prekroutis to a vyhodis naprosto z kontextu.
Chapu, ze tem, co hraji PK se moje nazory nelibi, protoze by je to omezovalo v tom, co delaji. Sbiraji si mamon a equip, vetsinou pro sve modre postavy. A dokonce bych chapala, kdyz by se moje nazory nelibily i pure blue lidem, protoze by je to omezovalo v jejich nesnasenlivosti vuci pk- kdyz ho zabiju, tak mu nemuzu vzit vsecko? Vice mene jsem navrhovala neco, co by merilo obema stranam stejne. Kdyz to nemuze on, tak ty taky ne. Ale malokdo to zrejmne z toho dlouheho a nudneho textu pochopil. Co nadelat