Volby

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

momentalni politicka scena u nas (no proste porad..) mi prijde dost uboha..

za nejmensi zlo povazuju ODS.. zbytek je humus.. a je mi nabliti kdyz CSSD vyhrala.. je mi z toho zle kdyz si predstavim kolik znamejch volilo CSSD jenom proto ze napsali do letacku ze ODS jsou spatni a chcou poplatky u doktora a CSSD je urcite zrusi.. uz to vidim jak zitra bude vsechno jinak :D

chtelo by to ale neco novyho v nasi politice.. ODS je sice nejmensi zlo.. ale porad je to banda hnupu.. :roll:
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Volil jsem to menší zlo - ČSSD
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Nemuzu volit, a ani kdybych mohl tak bych nevolil, protoze v kazdy ty strane vidim uplne tu samou sortu lidi -> smes tech, co na tom chteji trhnout prachy, karieristu a potom male skupinky lidi kteri tomu vazne rozumi a chteji pomoct.
Zadna strana imho neni lepsi, jde proste o to jestli se vam vic zamlouva oranzova x modra, Topolanek x Paroubek..
Ash
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ash »

Carolyn píše:Prosímvás. Řekněte mi, kdo je teda volí? Zatím opravdu každý, koho znám, na socany akorát nadává. Kde je těch 130tis. lidí, kteří u nás dali hlas Haškovi, to by mě fakt zajímalo.

...no a ještě ke všemu jsem se právě dočetla na iDNES, že jsem podle Paroubka politicky stupidní. Supr. ;p
Na toho Haška sem hledel ted kazde rano jak sem sel do skoly, a jakoze mi byl sympaticky maximalne proto, ze vypada jak Švejk :lol: Navíc kdyz se jmenuje Hasek... mozna souvislost 8) Ale aby to nedopadlo tak, ze nekteri soudruzi budou švejkovat :lol:

Jinak treba mel Paroubek pravdu 8) Ale docela si me nasral timhletim, on neumi prohravat ani vyhravat, aniz by poplival vsechny kolem sebe... Jeste ze bydlim daleko.
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Schonny
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Schonny »

Volil jsem Unii svobody + ty dve strany, co s nimi maji koalici. Kdyby lidi prekonali lenost, nekaslali se na volby a sli volit alespon nejakou malou stranu, tak jedna z nich casem prorazi a do politiky prijde nejaka nova krev.
Ultima nebyla jen hra, byl to styl zivota...
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Schonny, Luxian, Sulik, .. píše:Kdyby lidi prekonali lenost, nekaslali se na volby a sli volit alespon nejakou malou stranu, tak jedna z nich casem prorazi a do politiky prijde nejaka nova krev.
Ze které se stejně postupem času stane stejně stará krev, jako je tam teď. A bude se na ní jen nadávat, protože se budou chovat stejně, jako dnešní velké strany.

Tohle není o tom, že kdyby těch 60% co volit nešlo, dalo hlas http://www.cibulka.net, tak že by se něco změnilo. Protože nezměnilo. Všichni jsou "jiní, noví, skvělí, s nápadem, poctiví, .." jen do té doby, dokud mají ve volbách blabla 0,897%.

Oxiumus: Až vyrosteš, tak jdi do politiky. A předveď se, jak TY budeš jinej, pokud by ses dostal do nějakého, alespoň trochu placeného, křesla.

Ono všichni jenom nadávaj, nadávaj .. a jsou nejpoctivější a byli by úplně nejjinější .. ale jakmile se někdo novej dostane do křesla, tak se z něj stane naprosto to samý, co z ostatních kolem něj. Nevím, mě nepříjde až tak překvapivé, že se lidi držej koryta. Nevím teda jak vám. Každopádně, já rozdíly vidím .. čili si myslím, že to jedno není.

ODSka není dokonalá, a to ani z legrace - například zrovna ty privatizace mě štvou a to tak, že hodně. Pravou ale budiž, že pokud se k moci dostanou po volbách socani, tak to bude akorat obrovská brzda. Zrušej všechno co bylo započato a to jen proto, že většina lidí je tak úžasně krátkozraká. ČSSD napíše: "prosperitu a více peněz pro každého + zrušíme poplatky, zavedeme opět vysoké a nekontrolované dávky!" a maj vyhrané volby. To, že jejich voličům prostě nepříjde divné, že znenadání se teda VŠEM přidá a to tím, že se zruší příjmy státu/institucí .. čili se vlastně bude jen dávat a nikde brát. Zajímavá taktika, škoda, že mi to nefunguje doma .. že by se po tom, co někomu dám stovku, další dvoustovka zčistajasna zjevila u mě na stole. Asi prostě ještě do těch mechanismů dost nevidím :/
Nexios
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

ods
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Uther
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uther »

Miky Mora píše:Volil jsem to menší zlo - ČSSD
aspon nekdo normalni :wink:
http://www.outlaws.unas.cz/ *PSANEC*
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Parkrat sem uz volit byl, prestal sem, volebni zakon se me nelibi a je uplne jedno jestli vyhraje lojza, nebo franta
Oba uz vladli a ani jeden me nepotesil
Takze jediny, co me prijde zajimavy je, jak rikate, ze je ods super a pravicova, mozna nekdy bude, ale ted rozhodne neni
Senat povazuji stejne za zbytecnost
Krajske volby to je jina, ale ani tam si nemyslim, ze zalezi na politicke prislusnosti, ale na tom jaky ten clovek je a protoze kazdej chce hlavne klid a svy kreslo tak nedela vlny, preferencni hlasy a sou tam stejne ti nahore
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Uther píše:
Miky Mora píše:Volil jsem to menší zlo - ČSSD
aspon nekdo normalni :wink:
waa, já tu nejsem jedinej antiODSák. Mazec :D
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Napospas
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Napospas »

Pheme píše:..
Takze jediny, co me prijde zajimavy je, jak rikate, ze je ods super a pravicova, mozna nekdy bude, ale ted rozhodne neni
..
Huh?
Nikdo neřekl, že ods je super, četl jsi aspoň nějáký post? Všichni tu říkají, že je to menší zlo (nebo menží zmr*i).
Takže když není pravicová je levicová? Víš jaký je mezi tím rozdíl?

edit:
Pheme píše: Krajske volby to je jina, ale ani tam si nemyslim, ze zalezi na politicke prislusnosti, ale na tom jaky ten clovek je a protoze kazdej chce hlavne klid a svy kreslo tak nedela vlny, preferencni hlasy a sou tam stejne ti nahore
Podle toho jak dopadly tyhle volby je přece úplně jasné, že to cos napsal je to hloupost anebo si to pleteš s oblastníma volbama (tam souhlasím, že záleží hlavně na člověku, aby taky ne, když ho většina voličů zná osobně).
Nebo myslíš, že ve všech krajích jsou lidi tak moc nespokojení s hejtmany, že zvolili socany?
Ne, tady šlo o to, že lidi "zaprodali duši ďáblu za strašlivých 30 korun" :wink:
Naposledy upravil(a) Napospas dne 19 říj 2008 20:25, celkem upraveno 1 x.
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
Verdilith
Bourak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Verdilith »

ja sem nevolil a na to mam pravo :p ono taky koho kdyz volim jen senatory a mam jich na vyber asi 13 a nikoho neznam :p
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Kalinak
Inkless
Inkless

Příspěvek od Kalinak »

Southpark o dulezitosti voleb
http://www.southparkstudios.com/episodes/103888

btw ja byt politik, tak za voleni zavedu danovou ulevu 5k, to by motivovalo lidi, co pracujou a nevolili by jen duchodci a nezamestnany ;)
Naposledy upravil(a) Kalinak dne 19 říj 2008 21:20, celkem upraveno 1 x.
Ash
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ash »

Kalinak píše: btw ja byt politik, tak za voleni zavedu danovou ulevu 5k, to by motivovalo lidi, co pracujou a nevolili by jen duchodci a nezamestnany ;)
A pro nezamestnane a duchodce listky na chleba... Jako za valky!

No, kdyz sem onehda delal rozvoz na jedne svatbe a vezl sem dedecka a babicku zenicha domu, do Prerova, tak dedecek, jakoze byl docela rozjety, vyplodil behem reci:

"Svět se mění.... Svět se mění v prdel."

Od te doby se s touto myslenkou stotoznuju a jde videt, ze nabyva na platnosti :D
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Napospas píše:....
Reknu ti to kratce, ty jses spokojenej s tim jak vladne ods? nebo je jen trpis protoze nemas rad ostatni strany?
Pripada me s vama mluvit uplne stejne marny jak s volicema komunistu, mate svuj nazor a tim to hasne
Napospas
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Napospas »

Pheme píše: Reknu ti to kratce, ty jses spokojenej s tim jak vladne ods? nebo je jen trpis protoze nemas rad ostatni strany?
Pripada me s vama mluvit uplne stejne marny jak s volicema komunistu, mate svuj nazor a tim to hasne
Když napíšu, že si myslím, že je to nejmenší zlo, nebo nejmenší banda zmr*ů, připadá ti, že jsem s jejich vládou spokojený? :)
Na druhou stranu to ovšem neměli zrovna jednoduché (100:100, nebyla jiná možnost jak cokoli prosadit než přes přeběhlíky).

Ale jinak kdyby ses mě zeptal, jestli jsem pro reformy, tak ti řeknu že jo a že ty tři pětky si klidně zaplatím.

Mi zas právě přijde, že voliči komunistů názor nemají a jsou vděční, že to břemeno za ně převezme někdo jiný.
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
Styx
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Styx »

ja sem volil cssd s jejim volebnim planem souhlasim , az na par zmen a jirka me neni tak odpudivej do jiste miry s nim i souhlasim :p
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Pheme píše:
Napospas píše:....
Reknu ti to kratce, ty jses spokojenej s tim jak vladne ods? nebo je jen trpis protoze nemas rad ostatni strany?
A naopak. Ty jsi byl spokojený s tím, co tu tolik let předváděla ČSSD ?

Jinak já .. ano. Alespoň vidím, že se o něco snaží. A to něco není jen čím_dál_větší zadlužování ČR, sociální dávky každýmu nemakačenku, 70tisíc porodné - co plánoval Jyrka zavést, a podobně.

Naopak nejsem spokojen se snahou vše zprivatizovat a není ani úplně nejlépe vyřešena reforma zdravotnictví. Ale obecně se kloním spíše k pravicovému směru řešení. Tzn. větší obtížnost přiznání sociálních dávek pro nemakačenka, větši osobní zainteresovanost ve věcech zdravotnictví, menší přerozdělovací systém.

Žádná strana není dokonalá, ale to tu ani nikdo nepíše. Tedy minimálně ne já. Ale já jednoduše nemám hlavu strčenou v .. ve tmě .. abych si myslel, že politika "všem a všude přidáme peníze a nikde je nevezmeme" je reálná.

ČSSD mě zaujala jedinou myšlenkou a to změnou zdravotnických zařízení na státní. Některé věci by dle mého měly zůstat ve státních rukou - jako základní surovinové věci, dopravní podniky, zdravotnictví. Ale jelikož to u nás stejně není moc reálné, tak to je skoro jedno.

Nejhorší věcí, co má ODSka v programu je to, že si tam pořád drží Topolánka. Ten kdyby tam nebyl, to by byla hned jiná ;P
Nexios
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Ja jsem pracoval.A fakt nehodla mjezdit volit do 130km vzdalene vesnice.

A je mi uplne jedno jak ty volby dopadly.Protoze je to porad vicemene stejny.Stejne hrozny.Ale nadavat umi kazdej.Muze byt urcite hur.
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

ja nakonec byl volit havanu :p
Odpovědět