Fanatic Caves
nová ještěrka? hmmm ot ý jsem neslyšel ale o těch pláních vim.Edail píše:A to jsi ještě neviděla ty zasněžený pláně na kopcích Ilshenaru a nepovozila se na nové ještěrce =)
ps: edaile furt platí že je třeba vztupenka?
- Spousta tech, co ziji, zaslouzi smrt. A nekdo umira, a zasluhuje zivot.
- Many that live deserve death. And some that die deserve life.
- Many that live deserve death. And some that die deserve life.
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Dobře pro méně chápavé ještě jednou ... Bez ID toho ringu toho moc nevyřeším, ale neměl by být NB ... případně ID postavy žeby?Keeper píše:mam jeden na nekrovi FreyaEdail píše:Bez ID toho ringu toho moc nevyřeším, ale neměl by být NB.Keeper píše:je to učel aby Dark ringy byli NB ?
The First
Řeším: Fanatic Caves, Fire
Každá PAGE musí obsahovat ID postavy jinak vás nenajdeme pokud jste offline !
Řeším: Fanatic Caves, Fire
Každá PAGE musí obsahovat ID postavy jinak vás nenajdeme pokud jste offline !
Edail píše:Ano FC je dung s hrozně moc složitým vstupem =) najdi jedno NPC, jednou najdi vstup nebo se zeptej kamarádů .... uaaaaa ta hrozně moc složitá náročnost mě mučí...Shadowsong píše:skor pred vstup nieco pribudlo, a celkom ma to prekvapilo. podla toho co som pocul tak z blood dungu bude druhy fanatic caves, dung so zlozitym vstupom ktory nikto nebude chodit...
Enquea píše:Jde spis o to ze se sejde particka lidi na dung a premysli co pujdou: Deceit ne moc low, hytl ne moc low, wrong ne moc pk, shame ne moc tezky, FC ne, nemame vstupenky, ....Edail píše:Ano FC je dung s hrozně moc složitým vstupem =) najdi jedno NPC, jednou najdi vstup nebo se zeptej kamarádů .... uaaaaa ta hrozně moc složitá náročnost mě mučí...Shadowsong píše:skor pred vstup nieco pribudlo, a celkom ma to prekvapilo. podla toho co som pocul tak z blood dungu bude druhy fanatic caves, dung so zlozitym vstupom ktory nikto nebude chodit...
Deacon Frost píše:Že jsi tam měl tolik výprav za ten rokEdail píše:Ano FC je dung s hrozně moc složitým vstupem =) najdi jedno NPC, jednou najdi vstup nebo se zeptej kamarádů .... uaaaaa ta hrozně moc složitá náročnost mě mučí...
Byotch píše:To ze to nechodite vy neznamena ze nikdo. Ja sice ted moc aktivni nejsem ale DoHR to byl tak 10x co vim a to mi spatny neprijde.Deacon Frost píše:Že jsi tam měl tolik výprav za ten rok
Deacon Frost píše:Náhodou jsme Edailovi dělali radost a chodili to celkem pravidelně, dokud jsme měli nápady jak na krysu.
Akorát ani jeden se mu nelíbil...
Edail píše:No byly dvě skupiny co tam chodili docela často a pomohly to doladit a pak se našlo pár skupin, které to také s radostí zašli sem tam =) A na nezájem si nemůžu stěžovat ... spíše mě překvapilo, že většinou pohodlnost lidí už převažuje nad zvědavostí =) a na tu "hezčí část dungu" dle mě, se zase až tak moc lidí nepodívalo.Deacon Frost píše:Náhodou jsme Edailovi dělali radost a chodili to celkem pravidelně, dokud jsme měli nápady jak na krysu.
Akorát ani jeden se mu nelíbil...
presunuto z Bloodu
-
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim,
chci se zeptat na plosinu s portem pred Fanatiky, ktera byla postavena jako odmena pro nejrychlejsi tri skupiny, co dojdou zmineny dung. Nyni jsem tam portoval a zjistil jsem, ze byla odstranena.
Predpokladam, ze ji nekdo odstranil, nebot neznal jeji funkci. Je tu moznost plosinu vratit zpet?
Predem dik, Lukas.
chci se zeptat na plosinu s portem pred Fanatiky, ktera byla postavena jako odmena pro nejrychlejsi tri skupiny, co dojdou zmineny dung. Nyni jsem tam portoval a zjistil jsem, ze byla odstranena.
Predpokladam, ze ji nekdo odstranil, nebot neznal jeji funkci. Je tu moznost plosinu vratit zpet?
Predem dik, Lukas.
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Mam s tim problem jen ja, nebo i nekdo jinej, ze pokazdy, kdyz mam lidi a chut se tam jit podivat, tak zaboha nemuzem sehnat vstupenky? Nedala by se Orisi trochu upravit aby to nebyl takovej opruz je ziskat v dohledne dobe, kdy na ten dung ma clovek naladu? Aneb Orisi totiz vzdy zustane pomerne dlouhou dobu v jednom nejmenovanem dungu, ktery nepatri zrovna mezi nase oblibene a chodit dung na 2+ hod jen kvuli vstupence do jinyho dungu mi prijde dosti otravne. Navic jeste clovek musi mit jistej predmet v dostatecne plusovosti aby to melo cenu a ten take neni po ruce pokazde.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
-
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
bere i jine itemy a Orisi nezmizi po prvni vymene. Vysledujte si kolikrat vam to vymeni, pote ji dejte tedy o jeden predmet mene a na posledni smenu ji dejte stit.Inkvizitor Dan píše:Mam ...pokazde.
Jinak bych navrhoval aby tolikrat co bere ten specialni predmet, aby tolikrat brala i jiz zminene stity, alespon bychom se jich mohli opravdu zbavit..
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Tohle by mě taky zajímalo.Mrs.Beanes píše:Zdravim,
Predem dik, Lukas.
//Redd: Díky za remind. Optám se, popř. opravim nebo nechám, jak to je.
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fanatic Caves
Jak casto se chodi tenhle dung? Ja tam nebyl od te doby ,kdy sme tam asi trikrat po sobe nemeli poklad a nebylo co delit.