Stealing
Stealing
Chtel bych se zeptat, jak je to se skillem stealing, moje hodnota je 44%, a zda se mi ze drive jsem pri okradani ziskaval vic GP.Ptal jsem se take Sulika ktery ma skill 77% a taky se mu drive zdalo ze okradal daleko vice penez , nez ted.
Drive se z nichtmar okradalo v prumeruu tak 700-1500gp , a ted okradam tak 200-600gp. je to tak spravne? Proc se to tak snizovalo. Kdyz je to tak tezky skill.
Drive se z nichtmar okradalo v prumeruu tak 700-1500gp , a ted okradam tak 200-600gp. je to tak spravne? Proc se to tak snizovalo. Kdyz je to tak tezky skill.
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
S tim nesouhlasim... rozhodne nekradl kazdej ani (jestli je to pravda) kdyz to davalo vic love. Kazdopadne pokud si neokradl aspon 10 000 lvl 7 monster a nevedl o tom podrobnou statistiku tak to muze bejt koulovitost.
Ten skill je tezce sebemrskacskej totiz a trenovat to treba za clera, kterej nema cas se v dungu kakat s okradanim monster je to skoro nemozny vytrenit aniz by u toho clovek zesedivel.
Ten skill je tezce sebemrskacskej totiz a trenovat to treba za clera, kterej nema cas se v dungu kakat s okradanim monster je to skoro nemozny vytrenit aniz by u toho clovek zesedivel.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Tak ze zacatku dungu se da nebo naky low dungy. Ale v pulce despu nevim nevim U clera to je dycky na ukor neceho, ostatne u jakyho povolani neni, jen u clera to zaboli.Wilson píše:Kang to treni u klera a docela to stiha :pInkvizitor Dan píše:Ten skill je tezce sebemrskacskej totiz a trenovat to treba za clera, kterej nema cas se v dungu kakat s okradanim monster je to skoro nemozny vytrenit aniz by u toho clovek zesedivel.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
- Napospas
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Já bych se rád zeptal ještě, když už je tu topic o kradení..:
Mezi použítím nářadí a okradením je pauza 4 sekundy, když v nich něco udělám, okradení se nepovede. Jde mi konktrétně o bouchání do potvory, protože když překliknu war, stihnu v těch 4 sekundách 1 až 3x bouchnout...je to dovolené nebo by se to tak nemělo dělat?
Mezi použítím nářadí a okradením je pauza 4 sekundy, když v nich něco udělám, okradení se nepovede. Jde mi konktrétně o bouchání do potvory, protože když překliknu war, stihnu v těch 4 sekundách 1 až 3x bouchnout...je to dovolené nebo by se to tak nemělo dělat?
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
Myslim, ze uplne normalne, proste musis myslet na sebe a kaslat na druhy.Sun Eagle píše:co to prosimte chodis za dungy??? a v jake sestave-10 lidi hytl??? klerik ma praci v dungu jak prase takze radsi nemluv o nicem cemu nerozumis!!!Sulik píše:... Pak to stejne roste na vysich potvorach a na ty se vdungu najde cas.
Kdyz ti nekdo rekne ses cler tak mas lecit a ne si hrat s boostovacim skilem odpovedi bude urazenej cler, kterej to nebude s tvym boostovanim a lecenim moc prehanet.
Takze radsi bude kazdej drzet pec a necha si ho hrat
co jsem teda zatim videl nejakyho pouzitelnyho klerika, tak ten se v dungu nezastavil...porad dava boosty stara se o maga a dela vse pro to aby se neumiralo a slo vsechno hladce...a kdyz se mlati neco vetsiho tak treba summonuje...nahazuje z5 staty bouchackam aby, nepapaly hlinu...muzes mi rict kdy ma cas na nejaky blbinky stylu: "Aaaaa hele Balron sup pujdu knemu a necham umrit Warriora!!!" vzdyt jo...ress stoji jen nejakejch 20 band
Kdyz to ten cler umi hrat a kradeni ho bavi tak si ten cas udela, to jestli pak hodim ivm ze svitku pac hlava je pomala mi fakt zily netrha. Zalezi na urovni dungu a ostatnich hracu. Urcite bych z clera nedelal jedinyho pouzitelnyho clena vypravy ktery zodpovida za zivoty tupy mlaticek ktery neumej hrat, pac i tohle dokace udelat velkej rozdil.Sun Eagle píše:co jsem teda zatim videl nejakyho pouzitelnyho klerika, tak ten se v dungu nezastavil...porad dava boosty stara se o maga a dela vse pro to aby se neumiralo a slo vsechno hladce...a kdyz se mlati neco vetsiho tak treba summonuje...nahazuje z5 staty bouchackam aby, nepapaly hlinu...muzes mi rict kdy ma cas na nejaky blbinky stylu: "Aaaaa hele Balron sup pujdu knemu a necham umrit Warriora!!!" vzdyt jo...ress stoji jen nejakejch 20 band
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
ja mam na mysli vypravy kde se jde v co nejmensim poctu lidi jinak se loot rovna 20k na hlavu...tzn ze mam na mysli vypravu v mensim poctu lidi kde kazdej dela presne to co delat ma a nic jinyho uz pomalu nestiha...Byotch píše:Kdyz to ten cler umi hrat a kradeni ho bavi tak si ten cas udela, to jestli pak hodim ivm ze svitku pac hlava je pomala mi fakt zily netrha. Zalezi na urovni dungu a ostatnich hracu. Urcite bych z clera nedelal jedinyho pouzitelnyho clena vypravy ktery zodpovida za zivoty tupy mlaticek ktery neumej hrat, pac i tohle dokace udelat velkej rozdil.Sun Eagle píše:co jsem teda zatim videl nejakyho pouzitelnyho klerika, tak ten se v dungu nezastavil...porad dava boosty stara se o maga a dela vse pro to aby se neumiralo a slo vsechno hladce...a kdyz se mlati neco vetsiho tak treba summonuje...nahazuje z5 staty bouchackam aby, nepapaly hlinu...muzes mi rict kdy ma cas na nejaky blbinky stylu: "Aaaaa hele Balron sup pujdu knemu a necham umrit Warriora!!!" vzdyt jo...ress stoji jen nejakejch 20 band
- Mara z Acoma
- Hitgirl
- Kontaktovat uživatele:
Takove dungy se bez problemu chodi i bez klera.Sun Eagle píše: ja mam na mysli vypravy kde se jde v co nejmensim poctu lidi jinak se loot rovna 20k na hlavu...tzn ze mam na mysli vypravu v mensim poctu lidi kde kazdej dela presne to co delat ma a nic jinyho uz pomalu nestiha...
Show is over motherlovers!