Stealing

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Stealing

Příspěvek od Miki »

Chtel bych se zeptat, jak je to se skillem stealing, moje hodnota je 44%, a zda se mi ze drive jsem pri okradani ziskaval vic GP.Ptal jsem se take Sulika ktery ma skill 77% a taky se mu drive zdalo ze okradal daleko vice penez , nez ted.

Drive se z nichtmar okradalo v prumeruu tak 700-1500gp , a ted okradam tak 200-600gp. je to tak spravne? Proc se to tak snizovalo. Kdyz je to tak tezky skill.
Sulik
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Sulik »

Jednoduse, protoze by kazdej kradl :D
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

S tim nesouhlasim... rozhodne nekradl kazdej ani (jestli je to pravda) kdyz to davalo vic love. Kazdopadne pokud si neokradl aspon 10 000 lvl 7 monster a nevedl o tom podrobnou statistiku tak to muze bejt koulovitost.
Ten skill je tezce sebemrskacskej totiz a trenovat to treba za clera, kterej nema cas se v dungu kakat s okradanim monster je to skoro nemozny vytrenit aniz by u toho clovek zesedivel.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Napospas
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Napospas »

Tak asi to není primárně skill určený pro klery :wink:

Já mám teda jenom okolo 40, ale nezdá se mi, že bych kradl míň
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
Sulik
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Sulik »

Driv to urcite davalo vice.(zacinal sem tesne potom co ho zprovoznily ten skill.)
Stim klerem to neni zas takova pravda. Naopak ma paru. Zaklad se da vpoho natrenit ve svete. Pak to stejne roste na vysich potvorach a na ty se vdungu najde cas.
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Inkvizitor Dan píše:Ten skill je tezce sebemrskacskej totiz a trenovat to treba za clera, kterej nema cas se v dungu kakat s okradanim monster je to skoro nemozny vytrenit aniz by u toho clovek zesedivel.
Kang to treni u klera a docela to stiha :p
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Wilson píše:
Inkvizitor Dan píše:Ten skill je tezce sebemrskacskej totiz a trenovat to treba za clera, kterej nema cas se v dungu kakat s okradanim monster je to skoro nemozny vytrenit aniz by u toho clovek zesedivel.
Kang to treni u klera a docela to stiha :p
Tak ze zacatku dungu se da nebo naky low dungy. Ale v pulce despu nevim nevim :) U clera to je dycky na ukor neceho, ostatne u jakyho povolani neni, jen u clera to zaboli.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Napospas
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Napospas »

Já bych se rád zeptal ještě, když už je tu topic o kradení..:
Mezi použítím nářadí a okradením je pauza 4 sekundy, když v nich něco udělám, okradení se nepovede. Jde mi konktrétně o bouchání do potvory, protože když překliknu war, stihnu v těch 4 sekundách 1 až 3x bouchnout...je to dovolené nebo by se to tak nemělo dělat?
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
Sun Eagle
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Sun Eagle »

Sulik píše:... Pak to stejne roste na vysich potvorach a na ty se vdungu najde cas.
co to prosimte chodis za dungy??? a v jake sestave-10 lidi hytl??? klerik ma praci v dungu jak prase takze radsi nemluv o nicem cemu nerozumis!!!
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Sun Eagle píše:
Sulik píše:... Pak to stejne roste na vysich potvorach a na ty se vdungu najde cas.
co to prosimte chodis za dungy??? a v jake sestave-10 lidi hytl??? klerik ma praci v dungu jak prase takze radsi nemluv o nicem cemu nerozumis!!!
Myslim, ze uplne normalne, proste musis myslet na sebe a kaslat na druhy.
Kdyz ti nekdo rekne ses cler tak mas lecit a ne si hrat s boostovacim skilem odpovedi bude urazenej cler, kterej to nebude s tvym boostovanim a lecenim moc prehanet.
Takze radsi bude kazdej drzet pec a necha si ho hrat
Sun Eagle
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Sun Eagle »

co jsem teda zatim videl nejakyho pouzitelnyho klerika, tak ten se v dungu nezastavil...porad dava boosty stara se o maga a dela vse pro to aby se neumiralo a slo vsechno hladce...a kdyz se mlati neco vetsiho tak treba summonuje...nahazuje z5 staty bouchackam aby, nepapaly hlinu...muzes mi rict kdy ma cas na nejaky blbinky stylu: "Aaaaa hele Balron sup pujdu knemu a necham umrit Warriora!!!" vzdyt jo...ress stoji jen nejakejch 20 band
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Sun Eagle píše:"Aaaaa hele Balron sup pujdu knemu a necham umrit Warriora!!!"
Pokud se warrior nechá zabít od Balrona jinak než ikčkem, tak ale podle mě není chyba v klerikovi...
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Piscot píše:
Sun Eagle píše:"Aaaaa hele Balron sup pujdu knemu a necham umrit Warriora!!!"
Pokud se warrior nechá zabít od Balrona jinak než ikčkem, tak ale podle mě není chyba v klerikovi...
Pokud se kdkoliv necha zabit balronem tak neni chyba v klerikovi :)
Perun
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Perun »

Cleric je pro holky :P Lidi jsou hrozně rozmazlený...
V.I.R.
Tobias
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tobias »

i klerici mají grav!
The Pukka Ranger
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Sun Eagle píše:co jsem teda zatim videl nejakyho pouzitelnyho klerika, tak ten se v dungu nezastavil...porad dava boosty stara se o maga a dela vse pro to aby se neumiralo a slo vsechno hladce...a kdyz se mlati neco vetsiho tak treba summonuje...nahazuje z5 staty bouchackam aby, nepapaly hlinu...muzes mi rict kdy ma cas na nejaky blbinky stylu: "Aaaaa hele Balron sup pujdu knemu a necham umrit Warriora!!!" vzdyt jo...ress stoji jen nejakejch 20 band
Kdyz to ten cler umi hrat a kradeni ho bavi tak si ten cas udela, to jestli pak hodim ivm ze svitku pac hlava je pomala mi fakt zily netrha. Zalezi na urovni dungu a ostatnich hracu. Urcite bych z clera nedelal jedinyho pouzitelnyho clena vypravy ktery zodpovida za zivoty tupy mlaticek ktery neumej hrat, pac i tohle dokace udelat velkej rozdil.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Sun Eagle
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Sun Eagle »

Byotch píše:
Sun Eagle píše:co jsem teda zatim videl nejakyho pouzitelnyho klerika, tak ten se v dungu nezastavil...porad dava boosty stara se o maga a dela vse pro to aby se neumiralo a slo vsechno hladce...a kdyz se mlati neco vetsiho tak treba summonuje...nahazuje z5 staty bouchackam aby, nepapaly hlinu...muzes mi rict kdy ma cas na nejaky blbinky stylu: "Aaaaa hele Balron sup pujdu knemu a necham umrit Warriora!!!" vzdyt jo...ress stoji jen nejakejch 20 band
Kdyz to ten cler umi hrat a kradeni ho bavi tak si ten cas udela, to jestli pak hodim ivm ze svitku pac hlava je pomala mi fakt zily netrha. Zalezi na urovni dungu a ostatnich hracu. Urcite bych z clera nedelal jedinyho pouzitelnyho clena vypravy ktery zodpovida za zivoty tupy mlaticek ktery neumej hrat, pac i tohle dokace udelat velkej rozdil.
ja mam na mysli vypravy kde se jde v co nejmensim poctu lidi jinak se loot rovna 20k na hlavu...tzn ze mam na mysli vypravu v mensim poctu lidi kde kazdej dela presne to co delat ma a nic jinyho uz pomalu nestiha...
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Sun Eagle píše: ja mam na mysli vypravy kde se jde v co nejmensim poctu lidi jinak se loot rovna 20k na hlavu...tzn ze mam na mysli vypravu v mensim poctu lidi kde kazdej dela presne to co delat ma a nic jinyho uz pomalu nestiha...
neverim
Mara z Acoma
Hitgirl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mara z Acoma »

Sun Eagle píše: ja mam na mysli vypravy kde se jde v co nejmensim poctu lidi jinak se loot rovna 20k na hlavu...tzn ze mam na mysli vypravu v mensim poctu lidi kde kazdej dela presne to co delat ma a nic jinyho uz pomalu nestiha...
Takove dungy se bez problemu chodi i bez klera.
Show is over motherlovers!
Sun Eagle
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Sun Eagle »

uz vidim jak v jeslich vydelate mamon!! Acarus mozna protoze si tam do truhlicky nejdriv hodi nejaky prekvapko :wink:
Odpovědět