Order a Chaos
-
- Misspelling Chicken
Order a Chaos
Co vlastne je Order a Chaos??
-
- Misspelling Chicken
:)
Ano to sem cetla ale neco mnohem bliz ja to vlastne moc nepochopila
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Nekde jsem to kdysi cetl, asi na webu seekers ... uz si to moc nepomatuju.
Inu, bylo nebylo. V britanii panoval Lord British pevnou ale spravedlivou rukou. Vse konzultoval se svym radcem Lordem Blackthornem. Byli to velci pratele, ale jednou mel kazdy opacny nazor, a jak uz to tak byva slovo dal oslovo a vznikl z toho svar. A atak Lord Blackthorn odesel aby zalozil vlastni gardu ktera nemela byt řádem za každou cenu.
Od te doby proti sobe 2 řády (Chaos a Order) bojuji, a delaji svym panum cest.
Samozrejme ze dneska uz posledni veta nak neplati no ale vis co jina doba...
Inu, bylo nebylo. V britanii panoval Lord British pevnou ale spravedlivou rukou. Vse konzultoval se svym radcem Lordem Blackthornem. Byli to velci pratele, ale jednou mel kazdy opacny nazor, a jak uz to tak byva slovo dal oslovo a vznikl z toho svar. A atak Lord Blackthorn odesel aby zalozil vlastni gardu ktera nemela byt řádem za každou cenu.
Od te doby proti sobe 2 řády (Chaos a Order) bojuji, a delaji svym panum cest.
Samozrejme ze dneska uz posledni veta nak neplati no ale vis co jina doba...
- Verdilith
- Bourak
- Kontaktovat uživatele:
tralala,sem vedel ze sem to uz nekde cet
http://uo.stratics.com/secrets/h_extra04.shtml
akorad pro anglicky nectici hrace to bude trosku problem :p
http://uo.stratics.com/secrets/h_extra04.shtml
akorad pro anglicky nectici hrace to bude trosku problem :p
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Re: Order a Chaos
1.10. mi Schizofrenik (Chaos Warriors) odlogl z duelu v Britu, kdyz uz predtim dostal podminku za to, ze mi dal RK. Psal jsem nekolikrat Snowerovi i Alassee, ale o zadnym trestu jsem nic neslysel. Tresta se to jeste?
- Verdilith
- Bourak
- Kontaktovat uživatele:
hele a nebehas/nebehals nahodou o/ch?
estli jo tak trosku nechapu kam to postujes :p
estli jo tak trosku nechapu kam to postujes :p
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Lord British: Lol Blackthorne, tos posral, do Ctnosti mi kecat nebudes!
Lord Blackthorn: Omg si upad? Kdes prisel na takovou kktinu?
Lord British: Lidi rikali, ze takhle se hraje to eRPe vole, si NB nebo co?
Lord Blackthorn: Rofl eRPe jo? To si zas vymysleli ty ubrecenci co nehrajou pevepe co?
Lord British: No jo, ale nastesi mame pkacka, tak muzem relogovat.
Lord Blackthorn: To zni dobre, muzu je pojizdet s tebou?
Lord British: Za to HK vcera? Si dmnt?
Lord Blackthorn: omg rofl lamo ty si asi uplnej nub ne? Si zalozim svoje eRPe a dame ti fulla trapaku.
Lord British: Lol dmnte, dyt nepojedes ani veritaky pred deceitem.
Lord Blackthorn: rofl kkte
Lord British: Lamo lamo!!!
Lord Blackthorn: omg lol....
Lord British : Pssst hej kluci... at ste za 5 minut relogly na pkacka, pojedem ho pred barakem.
Tak takhle to bylo doopravdy bylo.
Lord Blackthorn: Omg si upad? Kdes prisel na takovou kktinu?
Lord British: Lidi rikali, ze takhle se hraje to eRPe vole, si NB nebo co?
Lord Blackthorn: Rofl eRPe jo? To si zas vymysleli ty ubrecenci co nehrajou pevepe co?
Lord British: No jo, ale nastesi mame pkacka, tak muzem relogovat.
Lord Blackthorn: To zni dobre, muzu je pojizdet s tebou?
Lord British: Za to HK vcera? Si dmnt?
Lord Blackthorn: omg rofl lamo ty si asi uplnej nub ne? Si zalozim svoje eRPe a dame ti fulla trapaku.
Lord British: Lol dmnte, dyt nepojedes ani veritaky pred deceitem.
Lord Blackthorn: rofl kkte
Lord British: Lamo lamo!!!
Lord Blackthorn: omg lol....
Lord British : Pssst hej kluci... at ste za 5 minut relogly na pkacka, pojedem ho pred barakem.
Tak takhle to bylo doopravdy bylo.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Máš to ve špatnym topicu. To je jedna věc a druhá: o přístup na forum, pokud jsi O, si můžeš zažádat...Wrall Nightmare píše:1.10. mi Schizofrenik (Chaos Warriors) odlogl z duelu v Britu, kdyz uz predtim dostal podminku za to, ze mi dal RK. Psal jsem nekolikrat Snowerovi i Alassee, ale o zadnym trestu jsem nic neslysel. Tresta se to jeste?
A k tomu trestu, Schizofrenik není problémovej hráč, chová se slušně, aspoň co jsem měl možnost zažít. Nikdo si na něj nikdy nestěžoval krom tebe takže sme se s Alasseou dohodli, že mu to bude prominuto a v případě další stížnosti dostane trest větší.
Včera ho třeba taky Order zprasil, ale hned neplakal a řek že v pohodě, že to nemám řešit, že mu to vrátí, co kdyby sis z toho vzal příklad a zkusil to taky? (Neberte to jako povolení se HKčkovat a RKčkovat jen tak) Myslim, že tak by nebylo špatný kdyby to fungovalo, prostě byste si to vyřešili mezi sebou ve hře a ne hned spamovali icq leaderům každých 10 minut, jak že to teda s tim potrestáním mnou nesnášeného protivníka je.
Teď teda k Topicu, Order a Chaos by měly být slušní hráči ve dvou rozdílných guildách, s rozdílným vyznáním a to je od sebe rozděluje a proto se zabíjejí. Ale jedno je má spojovat a to, chránit společně lidi v Britu proti PK (to jsou ti červení hráči). Bohužel tyto guildy jsou plné neslušných a pomsty chtivých lidí, kteří pvp nehrají pro zábavu, ale proto aby někoho mohli zlootit, nebo mu hru co nejvíc znepříjemnit. Omlouvám se těm, kterří opravdu hrají pro zábavu a požitek z toho pvp, ale myslim že jich je menšina...
Modri hraci, kteri se pridali na ruznou stranu dobra a muzou se vzajemne zabijet aniz by se stali PK. Kdysi to mivalo i pribeh, uroven a aktivitu.The Isabel píše:Co vlastne je Order a Chaos??
Ultima nebyla jen hra, byl to styl zivota...
Uz je to par let noSchonny píše:Modri hraci, kteri se pridali na ruznou stranu dobra a muzou se vzajemne zabijet aniz by se stali PK. Kdysi to mivalo i pribeh, uroven a aktivitu.The Isabel píše:Co vlastne je Order a Chaos??
pardon
Naposledy upravil(a) Wrall Nightmare dne 12 říj 2008 16:52, celkem upraveno 1 x.
Kdyz mi dal RK primo pred tvym zrakem, rekl jsi, ze ma podminku, a priste za jakykoliv problem poleti. Neco malo dni na to mi utikal pres celou mapu, jediny kouzla, ktery hodil, byly Wis Nox a Des Mani, a kdyz uz byl konecne jasnej, tak mi v Britu odlogl. Dovol mi, prosim, citovat DP stranky: "Logout patří mezi největší "prohřešky". Nemůže být tolerován a to v žádném případě. V případě nějakého logoutéra (ujistěte se, zda jde opravdu o logout a nikoliv o client crash) informujte některého z leaderů."Meggie píše: A k tomu trestu, Schizofrenik není problémovej hráč, chová se slušně, aspoň co jsem měl možnost zažít. Nikdo si na něj nikdy nestěžoval krom tebe takže sme se s Alasseou dohodli, že mu to bude prominuto a v případě další stížnosti dostane trest větší.
Včera ho třeba taky Order zprasil, ale hned neplakal a řek že v pohodě, že to nemám řešit, že mu to vrátí, co kdyby sis z toho vzal příklad a zkusil to taky?
Informoval jsem tedy leadera - tebe, jak se pise v pravidlech. A ty mi napises, at nebrecim? Ze si na nej nikdo krome me nestezuje? Je videt, ze zastavas svou funkci pravem.
EDIT: A o pristup do O/CH sekce fora zazadano mam.