Zdravim... dodelal jsem dnes Q na +10 hadry.. mam postavu FEMALE, ale proste za boha nemuzu na sebe nasadit obe hadry a zaroven na to brneni... Nohy dokazu, i s brnenim... ale co se tyce hrudi, tak to nejde...
Kdyz otevru quest book a necham si vypsat Q tak mi ten Q nenapise ze ho mam splneny, zkusim pockat do restartu, ale nevm nevm... jestli to treba dela to ze mam female char..
Jestli s tim nekdo mate zkusenosti nebo vedeli co s tim, napiste, diky
Beldir Mormagaer píše:Zdravim... dodelal jsem dnes Q na +10 hadry.. mam postavu FEMALE, ale proste za boha nemuzu na sebe nasadit obe hadry a zaroven na to brneni... Nohy dokazu, i s brnenim... ale co se tyce hrudi, tak to nejde...
Kdyz otevru quest book a necham si vypsat Q tak mi ten Q nenapise ze ho mam splneny, zkusim pockat do restartu, ale nevm nevm... jestli to treba dela to ze mam female char..
Jestli s tim nekdo mate zkusenosti nebo vedeli co s tim, napiste, diky
Piscot píše:A 2xklik na oblečení, nezkoušej to přetáhnout na postavičku.
Vsechny mozne kombinace jsem zkousel.. i tuhle, gate mi nasadit jdou.. ale musim je mit v bance, nebo nekde jinde bez v batohu a dvojklikem, ale kdyz udelam to same s hrudi, tak se vzdycky prehodi navzajem, bud kosile, nebo chest plate...
Dzon píše:Zkousels to? Muzskej char na sebe OBLIKNE zensky brnko, teda driv to teda urcite slo. Kdyz to kamos na sebe vzal tak jsem se mohl potrhat smichy
slo to pred tim rozlisenim, driv na sebe kdokoliv hodil cokoliv, ale ted treba negr (chlap) damskou deathku neoblikne ale zenska oblikne jak panskou tak damskou deathku. to je trochu diskriminace.. :p
To je stejná diskriminace jako ve skutečnosti, taky feministky nadávají, že je málo političek, ale že je málo zednic a kovoobráběček, to nikoho nezajímá