Ja si myslim, ze to bude za to, ze clovek rekne svuj nazor, ale gmku se nelibi tak ban
Policejni stat forever
Jestli umis cist tak si to prectes. Jo a nevim jestli nazor = nadavka. Ale tak jsou lide, kteri neumi nic jinyho nez nadavat, a ty se k nim nejspis radis a proto me vubec nemrzi, ze jiz nebudes patrit mezi komunitu hrajici zde.Nejspis to nebude lito ani nikomu slusnemu.Petrkov píše:to Acarus: Jo a definuj mi ten prohresek, fakt me to zajima![]()
Ja si myslim, ze to bude za to, ze clovek rekne svuj nazor, ale gmku se nelibi tak ban
Policejni stat forever
Jo napis mi 3 sprosty slova, co sem tu pouzil a za druhy je se jen slusne zeptal jestli nekdo nema skript a ze zas vsichni zacnou delat chytry, za to ja nemuzu a nenecham si to od nich libitAcarus píše:Jestli umis cist tak si to prectes. Jo a nevim jestli nazor = nadavka. Ale tak jsou lide, kteri neumi nic jinyho nez nadavat, a ty se k nim nejspis radis a proto me vubec nemrzi, ze jiz nebudes patrit mezi komunitu hrajici zde.Nejspis to nebude lito ani nikomu slusnemu.Petrkov píše:to Acarus: Jo a definuj mi ten prohresek, fakt me to zajima![]()
Policejni stat forever
Ano skvěle a dvě stránky spamu o ničem - jistě pán se jen slušně zeptal přece, ale hned druhý postem posílá lidi do ...Petrkov píše:za druhy je se jen slusne zeptal jestli nekdo nema skript a ze zas vsichni zacnou delat chytry, za to ja nemuzu a nenecham si to od nich libit
nasel sem minimalne 2 ...Petrkov píše:Jo napis mi 3 sprosty slova, co sem tu pouzil a za druhy je se jen slusne zeptal jestli nekdo nema skript a ze zas vsichni zacnou delat chytry, za to ja nemuzu a nenecham si to od nich libit
Petrkov píše:opravdu vtipné a nejsem na takový posty vůbec zvědavej tak si ho strč do .....
-------------Petrkov píše:Další ****** co se plete do čeho nemá, fakt na takovýdle lidi nemam náladu
Spytal sa slusne, Big Buda co sa snazil by velmi silno vtipny poslal doprdele. Tak neviem co sa vsetci chovate ako keby to adresoval Vam. Ono holt je teraz strasne v mode pisat co najviac ironicke posty namiesto tych co by mohli pomoct.Edail píše:Ano skvěle a dvě stránky spamu o ničem - jistě pán se jen slušně zeptal přece, ale hned druhý postem posílá lidi do ...
Nevím čemu se divíš a už vůbec nechápu že čekáš že ti nekdo pomůže poté co pošleš všechny do ... hned druhým postem a třetím jim nadáváš do dementů - jo pardon já zapomněl ty ses vlastně přece jen slušně zeptal !
Hm super ale za to do si nemas doplnit sprosty slovo proto sem ho taky nenapsal, jestli ti to nedoslo a toho dementa sem napsal protoze uz sem nemel na to naladu a ani nervy, ale je to tu videt clovek, kdyz se na neco slusne zepta par lidi, co nemaji delat napisou blbosti. Clovek na to nema naladu, napise jim odpoved, co nejvic slusnou takze tam ani jedno slovo sprosty nenapsal (jen ****** 1x), prijde Akarus da mi bana, prijdes ty a hned se do toho pustis taky, co clovek proti vam zmuze NIC - jeste se za to driv daval ban na forum ale ted se dava i do hry hm taky zajimavy pohled na vecEdail píše:Ano skvěle a dvě stránky spamu o ničem - jistě pán se jen slušně zeptal přece, ale hned druhý postem posílá lidi do ...Petrkov píše:za druhy je se jen slusne zeptal jestli nekdo nema skript a ze zas vsichni zacnou delat chytry, za to ja nemuzu a nenecham si to od nich libit
Nevím čemu se divíš a už vůbec nechápu že čekáš že ti nekdo pomůže poté co pošleš všechny do ... hned druhým postem a třetím jim nadáváš do dementů - jo pardon já zapomněl ty ses vlastně přece jen slušně zeptal !
kdybys mel ban, tak tu asi nepostis, tak zas nerozhazuj rukama jako bys byl nejvic ublizenej, jakoze nevim cemu se divis, podivej jak se chovas, tak se nediv ze ti takhle lidi i odpovidaj ...Petrkov píše:prijde Akarus da mi bana, prijdes ty a hned se do toho pustis taky, co clovek proti vam zmuze NIC - jeste se za to driv daval ban na forum ale ted se dava i do hry hm taky zajimavy pohled na vec
Toho dementa sem napsal´tak jak sem ho myslel ale slovo strc si to .... (za to si muzes doplnit co chces ty a ja v tom sprosty slovo nemyslel a je jen na tve fantazii co si tam doplnisWilson píše:nasel sem minimalne 2 ...Petrkov píše:Jo napis mi 3 sprosty slova, co sem tu pouzil a za druhy je se jen slusne zeptal jestli nekdo nema skript a ze zas vsichni zacnou delat chytry, za to ja nemuzu a nenecham si to od nich libit
Petrkov píše:opravdu vtipné a nejsem na takový posty vůbec zvědavej tak si ho strč do .....-------------Petrkov píše:Další ****** co se plete do čeho nemá, fakt na takovýdle lidi nemam náladu
Takze kamo zacni si hledat jine misto kde budes moct projevovat svoje emoce ...
Jako ja se chovam tak jak se chovali oni ke me na otazku kterou mas v prvnim poste te nejak radoby vtipalek napise to co mi napsal, tak proste moje reakce byla takova jaka byla a v zivote bych nevzal zpet jenze ban do hry za psani na foru sem jeste nezazil, tak at si edail vyjede kolik sprostych slov sem mel za pul roku ve hre by me to zajimaloWilson píše:kdybys mel ban, tak tu asi nepostis, tak zas nerozhazuj rukama jako bys byl nejvic ublizenej, jakoze nevim cemu se divis, podivej jak se chovas, tak se nediv ze ti takhle lidi i odpovidaj ...Petrkov píše:prijde Akarus da mi bana, prijdes ty a hned se do toho pustis taky, co clovek proti vam zmuze NIC - jeste se za to driv daval ban na forum ale ted se dava i do hry hm taky zajimavy pohled na vec
napsal proste ze tohle se na foru nerika, nepouzil zadnou nadavku, ci urazku, takze nevim co resis ....Petrkov píše:Příklad chovaní některejch hráčů na to, když se někdo zeptá slušně http://www.darkparadise.cz/Forum/viewtopic.php?t=2956
Slusne si se zeptal... Slusne ti lidi odpovedeli a ty si je zacal posilat do hajzlu... Dobre muj post ti nemusel prijit slusnej, ale vem si ze by si napsal topic ze neco chces a ja hned jako santa klaus najel svuj sc nebo to nasel na mrakoplashi a ctrl+c, ctr+v sem jenom proto ze ty si liny? Nerikam ze je to jednoduchy script treba jako na trein hiddingu, ale (osobne) si nemyslim ze tato sekce fora by mela slouzit pls skript a prvni kdo to precte by ti ho napsal.Petrkov píše: Jako ja se chovam tak jak se chovali oni ke me na otazku kterou mas v prvnim poste te nejak radoby vtipalek napise to co mi napsal, tak proste moje reakce byla takova jaka byla a v zivote bych nevzal zpet
Nebec prvni nejsi :pjenze ban do hry za psani na foru sem jeste nezazil
s timhle si dovolim nesouhlasit.. neni to pravda.. :pPetrkov píše:A vcele s Gm Acarusem, o kterym vim, ze kdyz se ho clovek necim dotkne, tak je hned ban.
uz jen to ze si sem o ten script napise byla chyba.. :p a to jak se chova.. no takovej clovek si nezaslouzi vubec zadnou pomoc.Morpheus píše:Spytal sa slusne, Big Buda co sa snazil by velmi silno vtipny poslal doprdele. Tak neviem co sa vsetci chovate ako keby to adresoval Vam. Ono holt je teraz strasne v mode pisat co najviac ironicke posty namiesto tych co by mohli pomoct.
jelikoz sme lidi a radi stveme, prudime, otravujeme, zneprijemnujeme zivot druhym tak ignorovat takovyho vola nejde.. kazdym dalsim postem splodi lepsi a lepsi urazky.. chapes vo tom to forum je, bavit se.. :p (doufam ze na tomot topicu sem se nezasmal sam)Wilson píše:ho ignorujte :p
Ty cti muj prvni post - slusne sem o to pozadal a pak zacnou psat lidi jako big dal nevim jak se jmenuje, takze asi takPheme píše:Tak kdyby jses petrkov aspon podival jestli uz tu script na tinker nahodou neni....
A uplne chapu, ze na tebe reagovali tak jak reagovali po te zadosti o script kterou napsal nekdo pred tebou
A nauc se kdyz neco chces od druhejch bejt slusnej
priste nejdriv hledej nez se zacnes ptat.. treba bys ted mohl misto banu v klidu trenit tinkeringPetrkov píše:Ty cti muj prvni post - slusne sem o to pozadal a pak zacnou psat lidi jako big dal nevim jak se jmenuje, takze asi takPheme píše:Tak kdyby jses petrkov aspon podival jestli uz tu script na tinker nahodou neni....
A uplne chapu, ze na tebe reagovali tak jak reagovali po te zadosti o script kterou napsal nekdo pred tebou
A nauc se kdyz neco chces od druhejch bejt slusnej
Asi ve ctvrtym postu jsi dostal odpoved na tvoji otazku, stacilo podekovat a rict, ze jsem slepej ze neumim hledat a mel bys to bez problemu..za to co jsi tady predvadel dal se nediv jak jsi dopadl.)Petrkov píše: .
.
Ty cti muj prvni post - slusne sem o to pozadal a pak zacnou psat lidi jako big dal nevim jak se jmenuje, takze asi tak
Dyt ty jedinej si mi to napsal v pohode a za to sem rad a taky ti dekuju i kdyz uz trochu pozdeHajek II. píše:Asi ve ctvrtym postu jsi dostal odpoved na tvoji otazku, stacilo podekovat a rict, ze jsem slepej ze neumim hledat a mel bys to bez problemu..za to co jsi tady predvadel dal se nediv jak jsi dopadl.)Petrkov píše: .
.
Ty cti muj prvni post - slusne sem o to pozadal a pak zacnou psat lidi jako big dal nevim jak se jmenuje, takze asi tak