Snaz se kdyz vis.Papez píše: Protože se aspoň snažím poradit kdo co neví. A nepostím do každého. Někteří se například v sekci 'Vaše dotazy' řídí heslem 'řekni mi co nevíš a já ti povím, jak velký jsi idiot'. Obdobně i jinde, takže jediná sekce která je tady použitelná je Pokec.
Vampire
Seize the day or die regretting the time you lost
Taky sem tam dolu skocil a tak tak sem to bez tech klamaku obehal a hidnul:) ale psal sem Kajovi a rikal ze to tak byt nema... snad se to brzy da do puvodniho stavu 

[color=blue]Archonik-The Stone Impik[/color]
[color=blue]Dark Sandy-Druha Do Paru[/color]
[color=green]Lineage 2 - Hodna Kocicka:)
>>>>Dark Sandy<<<<[/color]
Aneb Par Kb v Save
[color=blue]Dark Sandy-Druha Do Paru[/color]
[color=green]Lineage 2 - Hodna Kocicka:)
>>>>Dark Sandy<<<<[/color]
Aneb Par Kb v Save
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Tedka jsem si vsiml jedne veci a nevim estli to je spravne nebo ne, tak to radsi napisu sem.
Kdyz sem nalog vampa [bez svetla = okolo tma, stal sem v baraku] a hodil sem inkognito na sebe, kouzlo se vykouzlilo bez jakekoliv hlasky, jen fizlo.. zrejmě kvuli svetlu, kdyz sme svetlo nahodil uz kastit neslo.
Je to spravne? .)
Kdyz sem nalog vampa [bez svetla = okolo tma, stal sem v baraku] a hodil sem inkognito na sebe, kouzlo se vykouzlilo bez jakekoliv hlasky, jen fizlo.. zrejmě kvuli svetlu, kdyz sme svetlo nahodil uz kastit neslo.
Je to spravne? .)
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
kazdy mlady upir dostane svoj upiri krystal. avsak tieto krystaly velmi casto miznu (resp neviem o tom ze by niekomu zostal ale ktohovie..)
iste, da sa dokupit dalsi. ale zrejme je nieco tak ako by to byt nemalo.
iste, da sa dokupit dalsi. ale zrejme je nieco tak ako by to byt nemalo.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Jojo, je to ok. Je to jen tím jak je to nascriptěné, laicky řečeno, nejprve proběhne test na fizz kvůli světlu a až pak to řeší další podmínky. Toto se měnit nebude, je to řešeno tak, aby to pokud možno co nejméně lagovalo.Lucky píše:Tedka jsem si vsiml jedne veci a nevim estli to je spravne nebo ne, tak to radsi napisu sem.
Je to spravne? .)
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Uz se to jedno mi to jednou stalo,ale Kaj rikal, ze to opravil...Miki píše:Chtel bych se zeptat, jestli ciste nahodou nezbugla gata na Stone Impa (Volnost letu)..... uz jsem tam byl asi 5x se tam dostat a proste me to tam nepustilo, bud mam takovou smulu ze tam chodi nekdo predemnou, nebo holt to buglo. Gata pise Megie brany se este nezregenerovala.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele: