Ranger
-
- Book Snake
Já si zase dycky představoval, že povolání na DP nejsou pevně okopírovaná...ať už z knížek, filmů, či představ jednotlivců. Ale jsou prostě udělaná a upravená tak, aby všechna povolání byla vyvážená :-/ A drží se opravdu jen základního konceptu typických pro jednotlivá povolání.(klerik - mace, vampír - pije krev, mění podobu, Warr - pláty, všechny zbraně, Pal - slušný bojovník a dobrý léčitel)
....jen aby se nezapomnelo no, ale tak on to stejne nikdo, kdo by s tim mohl neco delat(nebo udelal) necteLeny-m píše:Proč má hraničář do základu 10 % sword (max 80 %) a 0 % fenc (max 90%)? Jestli je to čistě kvůli mečům z kamenů, tak to chápu, ale pro mě byl pro hraničáře vždy bližší fencing.
Kam vede odkaz z DarkParadise stránky - popis postavy hraničáře, když ne sem?
Ja si teda osobne myslim, ze je uplne jedno jakej ma zaklad bojovych skillu, ze jestli ma 10% sw a 0% fenc nebo naopak je naprosto jedno. Protoze stejne, kdyz to chcete vyuzivat, tak to nejdrive musite natrenovat. Takze to, na cem skutecne zalezi je horni hodnota skillu, v tomto pripade 80% a 90% a tak je to nastaveno "spravne".
Přeji pěkný den!
Asi tak no...natrénovat skill z 0 na 10 je otázka 2? hodin? v porovná s časem stráveným natrénováním skillu na max. je to nic...Pallando píše:Ja si teda osobne myslim, ze je uplne jedno jakej ma zaklad bojovych skillu, ze jestli ma 10% sw a 0% fenc nebo naopak je naprosto jedno. Protoze stejne, kdyz to chcete vyuzivat, tak to nejdrive musite natrenovat. Takze to, na cem skutecne zalezi je horni hodnota skillu, v tomto pripade 80% a 90% a tak je to nastaveno "spravne".
Pokud se mlátíš v cechu tak jo, já myslel lítáním po jeslích apod. No a i to byla asi maximálně hoďka...Pallando píše:pri takove vysce bych typoval spis 15-30 minut maximalnePiscot píše: Asi tak no...natrénovat skill z 0 na 10 je otázka 2? hodin? v porovná s časem stráveným natrénováním skillu na max. je to nic...
- Raegann
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Do 30ti snad za chvilicku na figurine.. pokud to teda jeste funguje.Piscot píše:Pokud se mlátíš v cechu tak jo, já myslel lítáním po jeslích apod. No a i to byla asi maximálně hoďka...Pallando píše:pri takove vysce bych typoval spis 15-30 minut maximalnePiscot píše: Asi tak no...natrénovat skill z 0 na 10 je otázka 2? hodin? v porovná s časem stráveným natrénováním skillu na max. je to nic...
Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Po delší úvaze jsem dospěl k názoru, že by se rangovi měl snížit skill parrying o 5-15% v rámci vybalancování povolání. Rang jako povolání, které se specializuje na boj na dálku by v žádném případě nemělo mít stejně parryingu jako třeba vamp, nebo kler, kteří jsou přeci jen více uzpůsobeni na boj na blízko. Navíc za ranga není až takový problém dosáhnout armoru 100-110 a to je právě moc. Co se týče armoru, by neměl být rozhodně na úrovni plecha. Měl by být v této oblasti zranitelnější.
Přeji pěkný den!
Leny-m vs svet presunuto do pokecu http://www.darkparadise.cz/Forum/viewtopic.php?t=2926
Nerad bych se dohadoval o tom zda je potreba ( zase ) oslabit rangera, ale pokud uz by k tomu melo dojit a melo by to byt pres jeho armor se stitem, dal bych prednost jinemu reseni.Pallando píše:Po delší úvaze jsem dospěl k názoru....
Odeberte rangerovi moznost nosit kite stity, nechte parry jak je.
Tim dojde jak k oslabeni ranga, tak se vytvori rozdil mezi rangem a vampem. Navic se zacnou nosit mensi stity jako bronze a wooden, ktere jsou dnes myslim stale trash ( o "vyuziti" vim, to je taky trash ale ).
Co dal.. asi nic, na porty nesahat, ranger je jedine povolani ktere prislo o port z hlavy, neprijde mi moc fajn oslabovat znova stejnou featuru.
Pokud nekomu vadi ze ma ranger moc hp, zruste/zdrazte silver luky.
On ranger je kul, ale preboost? Mno.. jen muj nazor.
Toto mela byt dalsi cast navrhu na upraveni, proc ma rang jako jedine povolani moznost +10hp uplne zadarmo. Jinak se honi kazde hp, kazdy bod str draze pres armory a tak... a kazdy rang ma moznost si tu hranici zvednout o 10hp naprosto zdarma. Takze by se dala tahle schopnost silver ranged zbrani zrusit uplne a nebo by se mohla dat +silver zbranim, jelikoz ty nejsou tak moc dostupne a gm je muzou regulovat. Navic rang by mel i tak stale moznost se boostnout o +10 hp pres ada buckler, sice draz, ale ta moznost tu stale je (a to pro temer kazde povolani)Silence píše: zruste/zdrazte silver luky.
Přeji pěkný den!