Leny, to je sice pekny, ale co tu pises se mozna tak hodi na solo akce, kdyz jde 3+ lidi, tak je kravina, main dmg nejsou nekro summy, ale meele char a kdyz si nekr jede jen svy dmg summy, rang ma zakazano summit klamaky, tak pak chapu, ze do ranga jdou monstra, ale to je chyba dane skupiny, ze neumi hrat.Leny-m píše:distract - odvrátit pozornost
Negr má nejlepší summy ve hře v poměru cena/výkon, aby ale mohl rozpoutat řádné peklo, musí ho summoni poslouchat. Ani dnes, ani kdysi se nedá udržet velká grupa summonů, aby útočila na jeden cíl, když je něco distractuje. Plašivost summů rozebírat nebudu. Aby nekr udržel summy ve stavu attacking, je lepší, aby rang nesummil. Tohle platí v dungeonech, kde nejde moc lidí. Proto se stávalo, že mě nekromancer žádal, abych nesummil
Pripadam si jako kdybych neco vysvetloval nbikovi, ale tak dobre, budu hodny a opet ti dam radu. Summujte, nepujdou monstra do vas. Kdyz je tam angel, vyhazte klamaky, to treba zrovna ranger umi docela dobre, zkus to nekdy.Leny-m píše: Reakce tak nějak na všechno. Stává se, že po skoku 10 summů pod zadkem nemáš. Lákáš víc, protože jsi ranged, mág čeká, až to zabijete, plechovky ještě nemohou mlátit a kler nesumí. Dost často jsem dostal ránu i přes 2-3 klamný cíle kolem sebe + je na dost místech angel, přes kterýho je obtížnější kouzlit (brzo se vyfizzuji).
ucit te nebudu, ale je fakt, ze bys ranga naucit potreboval, co sem te videl v posledni dobe, hrajes tuzku.Leny-m píše:Holt mě toho warra budeš muset naučit a budu za něj chodit. Nebo mě nauč rovnou i ranga
Koukam, ze te to jeste trapi, zkus si napsat na zpovednici, tam tvuj brekot uvitajiLeny-m píše:Ba ne, ty jsi zle hodnej, dáváš RP HK, protože Leny měl sestru RP PK sestru. I tehdy jsem stál 1 vs svět a proto mě to bavilo nikdy jsi to nechápal a ani teď
Jinak pokud se me kdokoli zkusi v dungu pojet, tak mu milerad HK dam, nemluve o tom, ze sme byli ve stejne gilde, kdyz ses o to pokousel(a taky proto sem ze Spolku odesel, kdyz si neumi mezi cleny udelat poradek).
A moc si nefandi, ze ses 1 vs svet, bo ses lidem ukradenej a k smichu, to ti jako jeste nedoslo, ze za to co sem pises se ti kazdej vysmiva? Udelal bys lip, kdybys nepostoval.