Leny-m vs svet

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Patejl
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patejl »

Leny-m píše:distract - odvrátit pozornost
Negr má nejlepší summy ve hře v poměru cena/výkon, aby ale mohl rozpoutat řádné peklo, musí ho summoni poslouchat. Ani dnes, ani kdysi se nedá udržet velká grupa summonů, aby útočila na jeden cíl, když je něco distractuje. Plašivost summů rozebírat nebudu. Aby nekr udržel summy ve stavu attacking, je lepší, aby rang nesummil. Tohle platí v dungeonech, kde nejde moc lidí. Proto se stávalo, že mě nekromancer žádal, abych nesummil :-)
Leny, to je sice pekny, ale co tu pises se mozna tak hodi na solo akce, kdyz jde 3+ lidi, tak je kravina, main dmg nejsou nekro summy, ale meele char a kdyz si nekr jede jen svy dmg summy, rang ma zakazano summit klamaky, tak pak chapu, ze do ranga jdou monstra, ale to je chyba dane skupiny, ze neumi hrat.
Leny-m píše: Reakce tak nějak na všechno. Stává se, že po skoku 10 summů pod zadkem nemáš. Lákáš víc, protože jsi ranged, mág čeká, až to zabijete, plechovky ještě nemohou mlátit a kler nesumí. Dost často jsem dostal ránu i přes 2-3 klamný cíle kolem sebe + je na dost místech angel, přes kterýho je obtížnější kouzlit (brzo se vyfizzuji).
Pripadam si jako kdybych neco vysvetloval nbikovi, ale tak dobre, budu hodny a opet ti dam radu. Summujte, nepujdou monstra do vas. Kdyz je tam angel, vyhazte klamaky, to treba zrovna ranger umi docela dobre, zkus to nekdy.
Leny-m píše:Holt mě toho warra budeš muset naučit a budu za něj chodit. Nebo mě nauč rovnou i ranga ;-)
ucit te nebudu, ale je fakt, ze bys ranga naucit potreboval, co sem te videl v posledni dobe, hrajes tuzku.
Leny-m píše:Ba ne, ty jsi zle hodnej, dáváš RP HK, protože Leny měl sestru RP PK sestru. I tehdy jsem stál 1 vs svět a proto mě to bavilo nikdy jsi to nechápal a ani teď :-)
Koukam, ze te to jeste trapi, zkus si napsat na zpovednici, tam tvuj brekot uvitaji
Jinak pokud se me kdokoli zkusi v dungu pojet, tak mu milerad HK dam, nemluve o tom, ze sme byli ve stejne gilde, kdyz ses o to pokousel(a taky proto sem ze Spolku odesel, kdyz si neumi mezi cleny udelat poradek).
A moc si nefandi, ze ses 1 vs svet, bo ses lidem ukradenej a k smichu, to ti jako jeste nedoslo, ze za to co sem pises se ti kazdej vysmiva? Udelal bys lip, kdybys nepostoval.
[url=http://mulambo.wz.cz/web/mainpage.htm]luzr[/url]
Leny-m
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leny-m »

Anansi píše:
Leny-m píše:Mág 291 HP human no problema.
Tak to mi poseptej jak. Predpokladam, ze no problema == zadny artefakty a podobny. Fakt by me to zajimalo.
Najdu screen, hodím na web, zašlu link PMkou.
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

Leny-m píše:....
tak zas, nikdy som zo sumami nemal absolutny ziadny problem jak za negra, tak za maga
1 pole action u klicovych dveri ? poznam len jedno jedine miesto kde som to robil len 1 jedine na celom DP s tym ze sa priznam nedosiel som D4 a peklo takze tam este mozno by sa 1-2 miesta nasli
plpls tu fotku :(
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

Patejl píše: Udelal bys lip, kdybys nepostoval.
vole pate, ty chces aby sme sa zas doma nudili? konecne naka fun na fore :( ked uz huntah nechce pisat :roll:
edit: teda ale aby sa to nechapalo zle, huntah mal v argumentoch logiku a prax, a flamovat s nim bolo na inej urovni, na podstatne vyssej urovni :P
Keeper
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keeper »

Morlith píše:
tak zas, nikdy som zo sumami nemal absolutny ziadny problem jak za negra, tak za maga
1 pole action u klicovych dveri ? poznam len jedno jedine miesto kde som to robil len 1 jedine na celom DP s tym ze sa priznam nedosiel som D4 a peklo takze tam este mozno by sa 1-2 miesta nasli
ty si proste morlite best mage :( a nejlepsi negr :) a vis vschno nejlip :(
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

Keeper píše:
Morlith píše:
ty si proste morlite best mage :( a nejlepsi negr :) a vis vschno nejlip :(
dik za uznani kipre
ale jako hele, v malych skupinach, si tie sumy proste podrzis a neni problem, vo velkych robis klamaky das im all stop a mas pokoj, ja stale lenyho proste nechapem :( asi je este viac top ako ja
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

jako hram negra ale rad uvitam ak ten rang hodi v mnohych situaciach radsej jedneho summa aj ked by tym svojim hc za tu dobu ubral balikovi tak polku hp, ze jo... :roll:
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Ze vas to furt bavi hrat :shock:
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

Castian píše:jako hram negra ale rad uvitam ak ten rang hodi v mnohych situaciach radsej jedneho summa aj ked by tym svojim hc za tu dobu ubral balikovi tak polku hp, ze jo... :roll:
ee molochovi polku hp, balika by zabil
Lombardin
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lombardin »

To morlith....to, ze si o sobe myslis jak ubah si nebo ne, nemusi byt dycky pravda...radeji sleduj rakce lidi kolem sebe :P

Pate + Leny... ze vas to bavi,

Leny, kdyz snizi ar o 6-10 bodu, budes dostavat prumerne z dmg, co de pres AR, +- o 1-2 body zraneni vic...stoji ti to tady za tu flame war?

Pate.. proc se do nekoho musis neuveritelnym zpusobem navazet, jen proto, ze nema stejny nazor jak ty?
Maminka
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Maminka »

Lombardin píše:
Leny, kdyz snizi ar o 6-10 bodu, ty?
když snížíš své iq o dva body budeš ******,a když ho potom zvýšíš o 50 nic se na tom nezmění, pls! další posty plné zavisti k jinému povolání.

a pls ! vemnte mágovi zeď---> přebůst omg , vždyť má kvf :-(
Lombardin
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lombardin »

Maminka píše:
Lombardin píše:
když snížíš své iq o dva body budeš ******,a když ho potom zvýšíš o 50 nic se na tom nezmění, pls! další posty plné zavisti k jinému povolání.

Maminko kdybys vedela,ze ranga hraju a mam ho rad tak to asi na me dementnosti nic nezmeni co...

ale tak prosim, ja se za sve nazory nestydim. Kdyz ti to dela dobre tak se trefuj dal, ja to popichovani preziju, a aspon nebudes prudit jinde
Keeper
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keeper »

Lombardin píše:
Maminka píše:
Lombardin píše:

Maminko kdybys vedela,ze ranga hraju a mam ho rad tak to asi na me dementnosti nic nezmeni co...

ale tak prosim, ja se za sve nazory nestydim. Kdyz ti to dela dobre tak se trefuj dal, ja to popichovani preziju, a aspon nebudes prudit jinde
ten lomb ten je zly !
Patejl
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patejl »

Lombardin píše:Pate.. proc se do nekoho musis neuveritelnym zpusobem navazet, jen proto, ze nema stejny nazor jak ty?
kdybych se mel do kazdyho navazet kdo ma jenom jinej nazor nez ja, ver tomu, ze bych postoval mnohem, ale mnohem vic :p
[url=http://mulambo.wz.cz/web/mainpage.htm]luzr[/url]
Amen
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Amen »

Maminka píše:
Lombardin píše:

hahahahahaha :D pekne
Raegann
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raegann »

Amen píše:
Maminka píše:
Lombardin píše:

hahahahahaha :D pekne
Nicmene zcela mimo misu. .D
Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
Leny-m
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leny-m »

Leny-m píše:
Anansi píše:
Leny-m píše:Mág 291 HP human no problema.
Tak to mi poseptej jak. Predpokladam, ze no problema == zadny artefakty a podobny. Fakt by me to zajimalo.
Najdu screen, hodím na web, zašlu link PMkou.
spokojenost?
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Maminka píše:
Lombardin píše:
když snížíš své iq o dva body budeš ******,a když ho potom zvýšíš o 50 nic se na tom nezmění, pls!
No ze to rikas zrovna ty..
Drz hubu prosim a nepostuj. Takovyho krypla jsem fakt dlouho nevidel
_____
Leny, muzes mi to taky poslat prosim ? Docela me to zajima, dik.
Leny-m
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leny-m »

Lombardin píše:To morlith....to, ze si o sobe myslis jak ubah si nebo ne, nemusi byt dycky pravda...radeji sleduj rakce lidi kolem sebe :P

Leny, kdyz snizi ar o 6-10 bodu, budes dostavat prumerne z dmg, co de pres AR, +- o 1-2 body zraneni vic...stoji ti to tady za tu flame war?

Pate.. proc se do nekoho musis neuveritelnym zpusobem navazet, jen proto, ze nema stejny nazor jak ty?
Morlitha nevnímej :-)

arově to je rozdíl mezi +20 a +25, a mohu říct, že je to znát hlavně v Pride, když si klerici dávaj šlofíka a musíš stát pod drakem, nesmíš summit, nemůžeš klamákovat, tam se mi každej hloupej bodík hodil a teď mluvím konkrétně o tom červenym drakovi, kterej hlídá druhou věž

To není o názorech, Pat se do mě prostě zamiloval a při každé příležitosti vyrazí s kudlou po mně ;-) Asi ho dostalo, když ségra naběhla ve dvou lidech proti obrovské přesile, které vévodil Patejl s hrdinskými slovy :-))) Nereaguji již na tento topic, jak je to v pokecu, nic to nezmění, jde mi o ranga.
Oximus píše:Leny, muzes mi to taky poslat prosim ? Docela me to zajima, dik.
Jojo, jasná věc.

E: forum mi přijde jako dost slušná war zone, o nic jsem se neochuzoval, když jsem ho nelogoval :-)
Keeper
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keeper »

Leny-m píše:
Lombardin píše:To morlith....to, ze si o sobe myslis jak ubah si nebo ne, nemusi byt dycky pravda...radeji sleduj rakce lidi kolem sebe :P

Morlitha nevnímej :-)

arově to je rozdíl mezi +20 a +25, a mohu říct, že je to znát hlavně v Pride, když si klerici dávaj šlofíka a musíš stát pod drakem, nesmíš summit, nemůžeš klamákovat, tam se mi každej hloupej bodík hodil a teď mluvím konkrétně o tom červenym drakovi, kterej hlídá druhou věž

To není o názorech, Pat se do mě prostě zamiloval a při každé příležitosti vyrazí s kudlou po mně ;-) Asi ho dostalo, když ségra naběhla ve dvou lidech proti obrovské přesile, které vévodil Patejl s hrdinskými slovy :-))) Nereaguji již na tento topic, jak je to v pokecu, nic to nezmění, jde mi o ranga.
Oximus píše:Leny, muzes mi to taky poslat prosim ? Docela me to zajima, dik.
Jojo, jasná věc.

E: forum mi přijde jako dost slušná war zone, o nic jsem se neochuzoval, když jsem ho nelogoval :-)
odkdy se nesmi sumit ? to ze ti porek zakazuje sumit neznamena ze se sumit nemuze :(
Odpovědět