Ne že bych si chtěl stěžovat ale ... chci si stěžovat!
My ji chcem taky! (My = Charaktery, které nemůžou mít specku i nespecializované postavy)
Asi budu mluvit za všechny, když řeknu, že to nikomu neublíží a těm co ji nemají to pomůže. To by mohlo jako důvod stačit ne?
Cestovni kniha
Cestovni kniha
Naposledy upravil(a) Empair dne 25.09.2018 09:41:28, celkem upraveno 1 x.
Re: Cestovni kniha
Dejte všem skládačky! Asi budu mluvit za všechny, když řeknu, že to nikomu neublíží a těm co ji nemají to pomůže. To by mohlo jako důvod stačit ne?Empair píše: Asi budu mluvit za všechny, když řeknu, že to nikomu neublíží a těm co ji nemají to pomůže. To by mohlo jako důvod stačit ne?
Sorry musel sem si rýpnout

musíš myslet pozitivněRaziel píše:Dejte všem skládačky! Asi budu mluvit za všechny, když řeknu, že to nikomu neublíží a těm co ji nemají to pomůže. To by mohlo jako důvod stačit ne?Empair píše: Asi budu mluvit za všechny, když řeknu, že to nikomu neublíží a těm co ji nemají to pomůže. To by mohlo jako důvod stačit ne?
Sorry musel sem si rýpnoutJinak tenhle návrh tady byl už stokrát a dycky byla odpověd ne ... tak třeba to jednou v nestřeženém okamžiku vyjde...

nicméně v budoucnu se uvažovalo, že specku dostanou všechny chary ... ale někde jsem četl, že se specka na mága a negra vůbec neplánuje takže by je trochu nefer že tyto dva chary tuto knihu používat nemůžou

Keď nestačia argumenty prečo áno, tak by ma zaujímali argumenty prečo nie.
Z RP hľadiska to v tejto hre je úplne naopak. Mág, ktorého samotné meno ti napovie, že by mal ovládať mágiu asi najlepšie sa nedokáže teleportovať na miesta, na ktoré sa dokáže teleportovať napríklad taký destroyer (wut?). Keď už ignorujeme intuitívnosť, tak nech to je aspoň nejaký štandard/základ rovnaký pre všetkých, nie niečo kontraintuitívne.
Poznámka: Keď sa tieto zmeny zavádzali, tak som nehral, čiže neviem ako to bolo zo strany GM odôvodnené pri zavedení. Ak to odôvodnené vôbec bolo (sorry, musel som trošku podpichnúť
).
Z RP hľadiska to v tejto hre je úplne naopak. Mág, ktorého samotné meno ti napovie, že by mal ovládať mágiu asi najlepšie sa nedokáže teleportovať na miesta, na ktoré sa dokáže teleportovať napríklad taký destroyer (wut?). Keď už ignorujeme intuitívnosť, tak nech to je aspoň nejaký štandard/základ rovnaký pre všetkých, nie niečo kontraintuitívne.
Poznámka: Keď sa tieto zmeny zavádzali, tak som nehral, čiže neviem ako to bolo zo strany GM odôvodnené pri zavedení. Ak to odôvodnené vôbec bolo (sorry, musel som trošku podpichnúť